« WK2006 16/31 Zaterdag 24 juni 2006 | Main | WK2006 17/31 Zondag 25 juni 2006 »

Kut van de klotenbok

Alles heb ik eraan gedaan.
Atoombommen op Portugal.
Figo, de gore paardenvijg, de smerige koeienvlaai.
Dood aan Deco.
Het heeft niet mogen baten, we liggen eruit.
Maar het is wel goed voor mijn voetbalpoule voorspellingen.

(Het ergste is nog dat Lucy mijn uitspattingen op film heeft vastgelegd)

Comments

Wel eens een Atoombom aanval mee gemaakt? Dit slaat werkelijk nergens op. Daar gaan miljoenen mensen aan dood. Het leed is erger dan een potje voetbal verliezen. Oorlogsvoeren, dood en verderf, dat zijn geen spelletjes.

Ik had de koffers voor onze vakantie al gepakt klaarliggen, maar ik kan nu de oranje Holland shirts er wel weer uithalen. Potverdorie!!!

Maar het is wel goed voor mijn voetbalpoule voorspellingen?????

Was dat nou?

Lul.

@Brillie: Neen, jij wel dan? Het is gewoon goed dat ik tijdens zo'n wedstrijd niet op de 'Red Button' mag drukken. En na de wedstrijd trouwens ook niet, haha... :-)
@Ella Rook: Jammer, jammer, jammer. Maar eerlijk is eerlijk, voetbaltechnisch zijn 'wij' gewoon niet top...
@Renesmurf: Je moet van alles het beste maken, ook van nederlagen van het Nederlands elftal. En trouwens, jij houdt toch helemaal niet van voetbal?

Al ga jij door met je verslagen, de grote hype zal nu wel een beetje tanen. Ik vind het jammer, maar een verlies van Nederland rechtvaardigt nog niet die schuttingtaal die jij gebruikt bij de titel van dit stukje. Echt iets voor kerels om zo'n idiote titel te schrijven. De beste wint hoor en de bal is rond, je had er op voorbereid kunnen zijn. Ga jij nu je teleurstelling wegdrinken met 1 van je beroemde drankjes?

Waar ik erg benieuwd naar ben: hoe verklaar jij biologisch de titel van je postje?

Als atoomobommen al niet meer helpen. Wanneer krijgen we de film te zien?

Precies, het wachten is op De Film.

Ik vind je een slechte verliezer. Een Nederlands Elftal waarvan je over 10 jaar nog maar een enkele naam kent, mist op dit moment kwaliteit en dan verlies je op de duur altijd. Ik heb daar vrede mee. CasasPa

Ik kan nog steeds niet inzien waarom mensen op een rode knop willen drukken als daar vele mensen van dood gaan...

@Cyberjunk: He, he, ik heb net mijn roes uitgeslapen. Het was een gewoon drankje hoor, Polar. Mijn excuses voor het on-CasaSpideriaanse taalgebruik. Zo kan men maar zien wat voetbal met mannen doet, we doen zo vijf of zes stappen terug in de evolutie. Het zal niet meer gebeuren!
(Tenminste niet dit jaar)
@Els: De correctheid van uitlatingen tijdens een voetbalwedstrijd dient men niet te toetsen aan middelbare schoolvakken... ;-)
@Piet: Ook heb ik Portugal hardhandig uit de EEG gedonderd. De film heb ik nog niet durven terugkijken, ik geloof niet dat hij voor wereldwijde publicatie geschikt is!
@Pascal: Zie hierboven. Eerst moet ik hem zelf maar eens terugzien...
@CasasPa: Formeel heb je gelijk, maar iedere man met een hart is per definitie een slechte verliezer. Inmiddels ben ik alweer gekalmeerd... ;-)
@Brillie: Je neemt het iets te serieus, ik ben nu weer dikke vrienden met de Portugezen en hoop dat ze zaterdag de Engelsen een kopje kleiner maken, haha...

Nou nou, wat wordt er weer politieke correctheid verlangt van CasaSpider. Mag hij ook eens uit de band springen ..

Enne...vind dat nederland onverdiend verloren heeft eigenlijk. Ze zijn niet het grandioze elftal wat iedereen zou willen, maar hebben gewekrt als paarden en gevochten tot het einde. met de meeste kansen bovendien. Denk dat Marco van Basten gelijk had, de Portugezen zijn beter in stangen, treiteren en vervelend doen.

Ik hoop dat de Engelsen winnen eerlijk gezegd :) En wie weet, wint australie wel van Italie morgen (kan ik nog een nachtje van dromen toch? ;))

Nou casa jij bent wel snel over dit verlies heen, ik ga voor de komnde week toch echt even niet maar Mangusa, Bon Bini of centrum en ook shop en save laat ik ff links liggen ik ga karel V. zijn potomonee spekken want dat is de enige niety portugeese supermarkt hier op C. o nee sorry ik vergeet suikertuintje maar daar ga ik uit principe niet heen want daar heeft volgens mij die "medio sapatu" nog steeds een aardige vinger in de pap. Het is wel wat verder rijden naar karel V. Maar dat moeten we deze week voor lief nemen. B.T.W. van mij mogen ook de portugezen wel van engeland winnen misachien dat ik dan toch nog deze week weer naar Bon Bini ga om mijn brood kaas en ham te kopen.

Het leek meer op een potje kaarten als voetballen. Wat een *** wedstrijd.

Nou Casa, dit soort taal heb ik niet van jouw verwacht... Aan de hand van de foto's en verhaaltjes dacht ik altijd dat je een nette, voorbeeldige man was, maar nu? Ik weet het niet...;-)

@CasaSpider: waarom laat je je lezers niet laat uitmaken of de film geschikt is voor 'wereldwijde publicatie'?

Klotezooi idd!
Tjsongejonge..
En ook nog eens niet goed voor mijn voetbalpoules! Pff.. ik wilde nog voortijdig 1-0 voor Portugal noteren, niet gedaan helaas.

T. heeft mijn uitspattingen gelukkig niet op film vastgelegd. Maar als ze dat had gedaan had ik het zeker wel online gezet ;)

Hhmmm ... is dit dus voetbalisme?

Ik vond het een spannend wedstrijd ... 10x beter dan vorig wedstrijd van Engeland. NL had zeker een paar doelpunten erbij moeten krijgen. Verbaasd de hoeveelheid gele kaarten (tot. 20 ... een wereld record?) en jammer dat getreiter van BEIDE partijen.

Maar nog jammer vind ik de reacties na afloop ....

Als Feyenoorder ben ik de teleurstelling wel gwoon.

Filmpje van jou lijkt me leuker dan de wedstrijd zelf!
maar ik wilde eigenlijk weten hoe Luchiano zn karate kamp vond, hoe is het met hem?

@GJ: Durf jij in het gehucht waar jij woont op straat hardop zulke lelijke woorden te zeggen? Ik denk dat je, als jij je op straat zo durft uit te drukken als je in je reactie deed, je de hele Glimmense bevolking over je heen krijgt.

Zeer spannende wedstrijd gisteren, beste tot nu toe van WK. Van mij mogen ze allemaal zo zijn, prachtig. Enemy on the fields, altijd leuk om naar te kijken. Ik zal mijn vreugde wat betreft de winst van Portugal hier beperken, straks geeft casaspider mij een ip-ban :p
Ga je nu de supermarkets en de snacks ("esnik", zoals de latijnse dames dat noemen) ook boycotten ? Ik ben hier al blij genoeg dat de wuppies de vuilnisbak in kunnen :-D

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhh..... Wat een pikwedstrijd zeg! Heb voor het eerst in mijn leven echt 90 minuten voetbal gekeken. Meestal kijk ik naar de goedgespierde beentjes en de welgevormde kontjes. Maar goed, dit was echt belachelijk. Al die gele en rode kaarten, een keeper die een half uur op de grond ligt, onze jongens die maar missen en missen, en ondertussen wordt er flink gewisseld. Bah! Ik kijk nooit meer. Heb gelijk een voetbaltrauma. Vind het wel jammer want WIJ WAREN STERKER, MAAR ZIJ WREN SLIMMER!

whahhahahaha oh casa.... ik lig in een deuk..... ik dank god op mijn blote knietjes dat ik niet gekeken heb maar gewoon met inspecteur frost een moord heb opgelost....dat was een stuk bevredigender :-)

Oh geweldig! Heb niet alles gezien, zat te zappen tussen NOS en NET5 (Grace Atonomy). Carolus is vroeg gaan slapen die voorspelde al dat Nederland zou verliezen. De laatste 10 minuten heb ik op het randje van de bank gekeken. TOen het bijna voorbij was ben ik maar een boek gaan lezen.
Ik denk dat de finale tussen Duitsland en Argentinie wordt.......

Trouwens vanmorgen op weg naar mijn werk op de fiets zag ik al een paar mensen hun vlaggen en oranjezooi uit de tuin halen. Tja..... k*&&%$T scheidsrechter!

O ja Casa, nog een vraagje. Bij sommige lelijke woorden wordt er in jouw log censuur toegepast, maar dat schijnt niet voor jou te gelden. Mag jij alle lelijke woorden- of wat men in jouw censuurlijst daarvoor aanziet zoals vitamine- als beheerder van jouw log wel opschrijven in (de titel van)jouw stukjes? Jij kunt ook onderstrepen, doorstrepen of wat dan ook en dat kunnen degenen die commentaar leveren niet, dus dat zou ook voor de censuur kunnen gelden.

O, de censuur schijnt verdwenen te zijn, ik zie dat ik gedachteloos het woord vitamine zonder sterretje heb getikt en het is gewoon verschenen, dus die hele censuur zal dan wel zijn verdwenen.

@Cinner: Ach, ik ken mijn pappenheimers...Onverdiend verliezen kan eigenlijk alleen maar als de scheidsrechter je drie loepzuivere penalties onthoudt en twee buitenspeldoelpunten van de tegenstander goedkeurt. We kwamen gewoon net iets te kort. Maar er is wel gestreden!
@Ennu: Mijn eerste gedachte was ook om de Hermanos Ribeireo (Centrum) te boycotten. Toen realiseerde ik mij dat de rest van de voedselketen ook vrijwel geheel in Portugese handen is. Dan knijp ik maar een oogje dicht... ;-)
@Paul: Met de scheidsrechter als joker? Ik vond het overigens een spectakulaire wedstrijd, vanwege de emotie in combinatie met Polar...
@Donna: Zo zie je maar, beschaving is een pakketje schroot met een dun laagje chroom... :-)
De stukjes van mijn alter-ego 'De Holbewoner' zorgen overigens wel voor reacties!
@Piet: Leuk geprobeerd, maar neen. Binnen een uur komen ze me dan ophalen. Met een dwangbuis...
@GJ: Dubbel pech voor jou dus. Ofwel waren jouw uitspattingen niet zo heel erg, ofwel is dit een slinkse truc om mij te verleiden alsnog de movie online te zetten... ;-)
@Don Amaro: En of het een spannende wedstrijd was. De reacties na afloop moet je met een korreltje zout nemen. Voetbal maakt oerkrachten in ons los, dat vinden wij fijn. Maar al snel zijn we weer de brave kantoormannetjes die we eigenlijk zijn, haha... :-)
@Hans: Ho, ho, ben je het winnen van de UEFA-Cup in 2002 alweer vergeten?
@Pascale: Ik heb het filmpje zelf nog niet durven bekijken. De update over Luchiano en het karatekamp volgt spoedig...
@Cyberjunk: Als er iemand weet wat er in Glimmen leeft is GJ het wel. Je bent hem toch niet stiekem aan het pesten he?
@Piet2: Vond ik ook, de spannendste wedstrijd van het tournooi. Geen ip-bans hier, ik mag die Portugezen wel... ;-)
(De wuppie-rage is volledig aan mij voorbij gegaan)
@Trezeguet: Wat jammer dat je eerste voetbalwedstrijd zo'n deceptie is geworden... Mijn advies, gewoon doorkijken! Zij waren wel slimmer, maar of wij echt sterker waren?
@Paola: In een deuk... Grrrrr!!! Inspecteur Frost... Grrrrr!!! En liefste, wat vond die ervan?
@Tashita: Een finale tussen Duitsland en Argentinie lijkt mij bijzonder onwaarschijnlijk. Temeer daar deze wedstrijd nog deze week als kwartfinale op het programma staat... ;-)
Was het nu de schuld van de scheidsrechter of van de spelers?
@Cyberjunk: Neen, in de comments gelden dezelfde regels voor mij als voor iedereen. In mijn stukjes mag ik tekeer gaan zoals ik wil. In het commentaar kun jij ook dingen vet maken. Maar dan moet je wel weten hoe... :-)
Sinds de overgang naar Movable Type 3.20 kun je veel meer woorden intikken dan voorheen. De software wordt steeds beter...

Who cares anyway.....
Hup...en nu weer aan het werk

@Casa: Als GJ niet tegen een plagerijtje ZOU kunnen-wat ik betwijfel gezien sommige van zijn grappige leuk-plagerige comments naar mij toe maar stel- dan mag hij me dat gerust in een comment laten weten, dan zal ik er in de toekomst netjes rekening mee houden. Ik ga er echter van uit dat hij wel aanvoelt dat mijn opmerking over Glimmen niet beledigend maar gewoon plagend bedoeld was.

@Cyberjunk, dan zal ik je maar niet vertellen wat je allemaal hoort tijdens de voetbalwedstrijd Glimmen 3 - Poldervogels 2.
:-)
In Glimmen zijn ze het nu wel gewend..
Ik kan nu enkel slecht tegen m'n verlies en ik probeer echt eerlijk waar mij zo min mogelijk verbaal te uiten als iets mis gaat tijdens een wedstrijd.
Na veel commentaar van het aanwezige publiek (3 man en een hond) heb ik me aangeleerd om andere woorden te zeggen. Dus bijvoorbeeld: "potjandorie" of als ik de scheidsrechter uitscheld": "paardebloem!".
Haha..

Dat is denk ik puur mannelijk. (Casa, geef me aub gelijk! :)

@Casa, slinkse trucjes zijn alleen voor Portugezen weggelegd! :)

Casa, waar blijft het filmpje??????

@casa....mijn lief zou een logje in ongeveer dezelfde bewoordingen als jouw geschreven hebben als ie een log had...ik heb hem niet gehoord (oordoppen in) hehehe, ik ben zo nerveus en opgefokt dat ik helemaal niet kan kijken, dan zou er een stukje uitrollen die werkelijk de censuur niet door zou komen, ik ben verschrikkelijk als ik een wedstrijd kijk........gelukkig voor mij is de druk nu van de ketel......

@Cerito: I do! Maar je hebt gelijk, nu moeten we weer aan het werk. Van het uitzicht genieten... ;-)
@Cyberjunk: Ik plaagde je maar een beetje. Maar zie, daar is het antwoord van GJ in hoogsteigen persoon reeds...
@GJ: Ja zeg, Poldervogels 2 is ook wel een bijzonder irritant team, daar zijn de Portugezen niets bij.
(Sorry Poldervogels)
Qua schelden en ongebruikelijk woordgebruik heb je zeker gelijk, dat is puur mannelijk. Vloekende vrouwen vind ik niet sexy. Wellicht loopt er wat Portugees bloed door jouw aderen?
@Trezeguet: Reken er maar niet op!
@Paola: Het is wel heel goed dat jij jezelf zo goed kent. Voorkomen is beter dan genezen. Zelf heb ik het waanidee dat alleen ik het Nederlands Elftal naar voren kan schreeuwen, dat zal wel altijd zo blijven... :-)

Ik heb het ook niet zo op vloekende vrouwen.

Ik heb het ook niet zo op Portugezen. Dus ik betwijfel of er uberhaubt een druppeltje portugees bloed door mn aders loopt.
Oh, wel heb ik heb eens in Portugal een portugese vrouw aangereden... Er zat toen wat bloed op de bullbar van m'n auto. Dat is het enige portugese bloed waar ik mee te maken heb gehad. :-)

Ik hou niet van voetbal, maar ben wel voor nederland.