« Vier maal Diana en nooit meer RCTV | Main | Eva Golinger, The Chávez Code »

Riyo Mori gekroond tot Miss Universe 2007

"Hebben we popcorn in huis?", vroeg ik aan Lucy. Bier en Tequila waren er in ruime mate, maar als men een avondje televisie gaat kijken moeten de kaken wel kunnen malen. "Ja, we hebben nog twee pakken", antwoordde ze tot mijn opluchting. Toen ik met Luchiano (9) op bed lag te lezen vroeg Lucy of ze niet beter gevulde eieren kon maken. Ja, gevulde eieren zijn nog lekkerder dan popcorn.

28.05.2007: De Japanse Riyo Mori wordt in Mexico gekroond tot Miss Universe 2007. Klik voor groter.Wat gingen wij eigenlijk kijken, wat was er te doen? Niets minder dan de Miss Universe verkiezing die dit jaar in Mexico plaatsvond. Natuurlijk betreft het een spektakel waarin commerciele en politieke belangen meer prioriteit hebben dan de schoonheid van de kandidates maar toch is het geen straf om een paar uur beeldschone vrouwen te bekijken.

Vitamine voor de ogen!

Het overgrote deel van de kandidates ziet men slechts gedurende een seconde of drie, de tijd waarin zij al lopende haar naam en het vertegenwoordigde land mag uitspreken. Dat was meteen alles wat wij van Naemi Monte uit Curacao hebben gezien. Ook mijn favorietes uit Italie en Panama overleefden de eerste schifting niet. En Nederland? Nederland deed niet eens mee, hadden ze nu echt Yolanthe niet kunnen sturen?

Van de laatste tien overgebleven vrouwen was er één kaal, hadden er twee blond en de overige zeven donker haar. Miss USA Rachel Smith zag er afgetraind uit, tegen het te dunne aan. Toen zij opkwam in haar galajurk stapte ze op de zoom en ging onderuit. Gelukkig herpakte zij zich snel, maar het leed was reeds geschied. Een Miss Universe hoort niet te vallen dat is algemeen bekend.

Miss USA werd vijfde, Korea vierde en Venezuela derde. Wie zou Miss Universe 2007 worden, Brazilie of Japan? Mijn voorkeur en ook die van Lucy ging uit naar Riyo Mori uit Japan. Een vrouw met alluren en klasse die tegelijkertijd speels en schalks uit de hoek kan komen, de droom van iedere man. Hoogste tijd om aan de spanning een einde te maken ook al staat de clou al in de titel. De Japanse Riyo Mori is gekroond tot Miss Universe 2007.

Wie wil met haar 's morgens een bordje gevulde eieren Sushi eten?

Comments

Ik vind die Japanse niet om aan te zien zo lelijk!!! Dat meen ik, waarom probeert jouw lieve Lucy niet eens mee te doen? Omdat ze getrouwd is? Het gaat om een Miss. Betekent dit dat het echt een single moet zijn die meedoet? Of is dat Miss meer een standaardwoord en kunnen getrouwde vrouwen ook meedoen? In het laatste geval zou jouw vrouw het heel goed doen voor het gebied waar jullie wonen.

Ik stel me voor hoe dat gaat. Mmm, vindt dat mooi, eh nee..
Of ... :-)

Ik vind het wel een straf om naar mooie vrouwen te kijken.

Ik zie liever gewone vrouwen zodat ik me kan concentreren op de inhoud.

Zo mooi vind ik haar niet. Je kan niet eens zien dat ze uit Japan komt. Geen tandjes als een japannse, geen ogen als een japanse... mmmm. Het zal mijn smaak wel zijn..

@Cyberjunk: Maar wat zeg je me nu? Je had Riyo Mori live moeten zien lopen, ze is echt spektakulair. Een van de eisen aan een Miss Universe is dat zij geen relatie heeft. Als ik het wel heb mag ze niet getrouwd zijn en bovendien nooit met aanstootgevende foto's in het openbaar zijn verschenen. Maar ik ben het met je eens, Lucy is zeker ook een model!
@Jannie: Je inlevingsvermogen gaat met sprongen vooruit. Het mijne trouwens ook, want ik zie je zomaar meedoen met zo'n Miss-verkiezing... :-)
@Renesmurf: En je vader, kijkt die wel naar dit soort dingen? Eerst moet je zin krijgen, dan volgt de inhoud. Kijk maar eens hoe je door de supermarkt loopt of op reclame reageert...
@Brillie: Jij bent natuurlijk ook erg verwend en buiten dat valt over smaak (gelukkig) niet te twisten. Maar hou je nu wel of niet van (echt) Japans?

Ik zie een dubbel beeld: mannen (en vrouwen) die met bier en gevulde eieren op de bank zitten. En op het scherm de keuring van wat je noemt human beings. Beide niet om aan te zien. Sorry.

Walgelijke show, prachtige winnares. Ik miste enkel het onvermijdelijke "world peace" statement ...

@Casa: Dank :-). Ik ben bang dat er dan niemand kijkt, laat dat maar over aan mooie jonge meisjes. Vind het wel een beetje een vee keuring altijd. Wij hebben hier tegenwoordig .. topmodel, lijkt er op en duurt langer, meer uitzendingen, zie het wel eens voorbijkomen, hebben jullie dat nog niet op de zender?

Hebben japanners dan een bepaalde soort tanden? Dit is NIEUW voor mij.

Maar goed, ieder z'n smaak. Sommigen houden van mannelijke vrouwen met
O-benen, en met een figuur als een strijkplank; borst, bil, en heuploos.

Dacht dat het in principe om de vrouwelijkheid ging inplaats van "stoere" mannelijkheid.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/japansestinkbenen.jpg


En dit zijn haar O-benen. Zeer "vrouwelijk en aantrekkelijk." :)
Dit moet een grote belediging zijn geweest voor de andere missen.

Na het Eurovisiefestival debacle hebben we nu Miss Universe debacle.


Voor sushi ben ik altijd te porren, mits vers.

Ik kan haar niet zo erg mooi vinden. Maar goed, smaken verschillen gelukkig. Ja, vreemd dat Nederland niet mee deed. We hebben hier toch best wel mooie vrouwen rondlopen.

Ik.

Zeg Casa, volgens mij vinden alleen wij het een prachtige show om naar te kijken! ;-)
(Heb het niet gezien overigens, maar de foto's van de Japanse doen mij geloven dat het een terechte winnares is)

@CasasPa: Gelukkig leef je in een vrij land. Geen gevulde eieren en mooie vrouwen voor jou dus... :-)
@Bodo: Walgelijk vind ik niet het juiste woord, wel dat het allemaal heel snel gaat met veel teveel reclame. De winnares is inderdaad prachtig en vermoedelijk zijn de Missen de "World Peace" fase nu definitief voorbij... :-)
@Jannie: Doe jezelf niet tekort, je bent notabene nauwelijks vier maanden ouder dan deze jonge God. Topmodel hebben wij hier helaas nog niet, BVN wordt steeds slechter. Afscheid van BZN, Tussen Kunst & Kitsch... ik kijk nooit meer tv!
@Boutie: Vrouwelijkheid is in iedere cultuur anders en ja, in Zuid-Amerika houdt men van een ietwat gevulder achterste.
De heren van GeenStijl vind ik behoudens Rutger geen maatstaf. Zij kennen vrouwen alleen van internet en tijdschriften... :-)
Geen sushi met Riyo Mori voor jou dus!
@Pascal: Of de sushi vers is heb je in eigen hand. Tenminste ik vermoed dat jij uit bed moet om het te bereiden terwijl Riyo nog even verder droomt...
@Lennart: Kijk, dat is nou eens een antwoord naar mijn hart!
@GJ: Ja, wij zijn onze tijd ver vooruit dat is wel duidelijk. Over een jaar of tien is het in NL ook weer geaccepteerd om Miss-verkiezingen te houden en te bekijken. Riyo Mori is zeker een terechte winnares, ook Lucy staat er volledig achter.
(En zij is een kenner!)

Wat als het straks een verbouwde man blijkt te zijn?
Heb nog nooit sushi gegeten. De naam al; sushi. Zal wel iets vuils zijn. Hahah :)

Ik weet alleen dat sushi eetbaar is en dat het uit Japan komt, maar wat het is en uit wat voor ingrediënten het bestaat, ik zou het echt niet weten. Maar als het iets is met rijst erin, of als er rijst bij geserveerd wordt vind ik het bij voorbaat al niets, want rijst krijg ik niet door mijn keel. Dat vind ik echt verschrikkelijk.

@Boutie: Tja, als mijn tante een jongetje was, was het mijn oom. Een man van de wereld als jij die nog nooit (Japanse) sushi heeft gegeten? Hoogste tijd Boutie!
@Cyberjunk: Rauwe vis, garnalen, je kunt het zo gek niet bedenken. Reageerder Pascal weet er alles van. Een paar rijstkorreltjes lukt ook niet? Je bent een echte Hollandse... :-)
Hoe sushi eruit ziet? Google helpt!
http://images.google.com/images?hl=en&q=sushi&btnG=Search+Images&gbv=2

Ha ha ha ik weet HEUS wel wat sushi's zijn. Maar in het papiamentu betekent 'sushi' iets anders! Hende sushi, kos sushi, sushi stinki. Snap je het nu?

En sushi eten, doe ik niet. Boutie eet geen dingen waar veel aan gefrunnikt is.
Heb ook een hekel aan restaurants (sterren restaurants) waar het eten als een kunststukje op het bord ligt. Om zo’n kunststukje te maken wordt teveel aan gezeten met de vingers of met latexhandschoenen, en dus ook teveel neus en mondadem op geblazen. Brrr :) En dit gaat ten koste van de kwaliteit en smaak.

Geef mij maar mijn maaltijd ZO UIT DE PAN!

Ik wil mijn MAAG vullen en niet mijn kapotte kiezen. :)