« Welke entiteit evolueert het beste? | Main | Twee citaten van donderdag 17 mei 2007 »

De mooiste vrouw van Nederland

's Morgens luisteren Luchiano (9) en ik vanaf zes uur naar De Ochtendrepubliek op Dolfijn FM. Het programma wordt gepresenteerd door Erwin van der Bliek vandaar de naam en zijn charmante sidekick Angie. Een vrolijk en lichtvoetig programma zoals radio hoort te zijn in de vroege uurtjes van de ochtend.

Wie is de mooiste vrouw van Nederland: Yolanthe, Maxima of de vrouw van CasaSpider? Klik voor groter.Een tijdje geleden was er commotie over het filmpje op YouTube dat in de Curacaose Bon Futuro gevangenis is gemaakt. Veel mensen verbaasden zich erover hoe de gevangenen dit voor elkaar hadden gekregen. Ook de duidelijk zichtbare joints en machetes zorgden voor opgetrokken wenkbrauwen.

Sidekick Angie had toen het volgende commentaar: "Weet je wat ik zo opvallend vond? Dat al die lakens en die t-shirts van die gevangenen zo ontzettend wit zijn. Wat voor wasmiddel gebruiken ze toch in de Bon Futuro gevangenis?"

Een geniale opmerking en nog waar ook, wie het niet gelooft moet de clip zelf maar eens bekijken.

Woensdagochtend hadden Erwin en Angie het over Moniek Smit, het zusje van, die in tegenstelling tot CasaSpider al een eigen Wikipedia-pagina heeft. Ja, de familie Smit is wel een succesverhaal. "En dan heeft Jan ook nog verkering met Yolanthe, de mooiste vrouw van Nederland", aldus Erwin van der Bliek.

En het is werkelijk niet te geloven maar voor deze Yolanthe Cabau van Kasbergen bestaat ook al een Wiki-pagina, heeft soms iedereen er eentje behalve ik?

Lelijk is ze in ieder geval niet. We waren juist bij de Marnix-school aanbeland. Bij het uitstappen vroeg Luchiano: "Is zij echt de mooiste vrouw van Nederland? Ik dacht de vrouw van Willem-Alexander."
CasaSpider: "Ah, Máxima..."
Luchiano: "Heet ze zo?"
CasaSpider: "Ja, maar vind je de vrouw van CasaSpider dan niet de mooiste van Nederland?"
Luchiano: "Huh? Hahahahaha!"

Comments

Er is maar een mooie vrouw, en daar mag ik lekker aanzitten...

Hoi Casa,

Deze Cyberjunk heeft het 6 weken vrijwel zonder internet moeten doen. Dat was heel moeilijk. Het internet op de pc van de zorginstelling in Vught werkte belabberd. Mailen ging nog net, maar daar bleef het bij. Eindelijk ben ik weer terug. Ik ben je niet vergeten Casa, geloof me. Sinds ongeveer 22.00 u. Nederlandse tijd ben ik weer online. Ben ik nog welkom terug op je site? Ik hoop het wel, want ergens schaam ik me een beetje, maar geloof me, ik kon hier niets aan doen.

Over mooie vrouwen laat ik me liever niet uit, mooie mannen vind ik belangrijker.

@Brillie: Maar een mooie vrouw? Je moet wel verblind zijn door liefde...
@Cyberjunk: WELKOM, WELKOM, WELKOM terug! Dat is ook toevallig, woensdagmiddag heb ik je een email gestuurd. Heb je die nog gehad? Waarom zou jij je moeten schamen, daar is geen enkele reden toe. Ben heel benieuwd hoe het je vergaat in Vught. En dat jij mooie mannen belangrijker vindt dan mooie vrouwen daar kan ik inkomen... :-)

Ik heb mijn mail in de instelling sinds deze week niet meer gelezen, daar vandaan heb ik je wel eens een mail gestuurd geloof ik, maar op mijn privé-adres heb ik gisteren geen mail van je gezien.

Ik ben van de hel in de hemel terecht gekomen, terwijl het natuurlijk in Vught, zoals nergens anders, volmaakt is. Maar de situatie is voor 85% vergelijkbaar met zoals ik het in de begintijd in Ermelo had en die was destijds prima, zonder perfect te zijn. Er zijn wat verschillen, maar ik voel me weer als vanouds. Voorbeelden: Ik heb weer een normale kamer, niet groot, maar groot genoeg voor mij. We drinken weer koffie in een gezellige huiskamer en er is veel voor mij te doen, tenminste op termijn. Toen ik er een week of 4 woonde, begon ik me stierlijk te vervelen, mede door het ontbreken van internet. Maar ook omdat ik nog op een wachtlijst sta voor een heel leuk activiteitencentrum en doordat ik nog vrijgesteld was van taken in huis. Vanaf volgende week draai ik mee met taken in huis, misschien ga ik wel in commissies zitten, met Pinksteren wordt het supergezellig bij ons en ik hoop dat er binnenkort plaats is in dat leuke AC, waar ik al kennis ben wezen maken en waar mij leuke taken wachten. Misschien heb ik op termijn wel minder tijd om te reageren op jouw stukjes, maar dat hoop ik niet. Maar de wachttijd zal wel gemakkelijker worden nu ik weer op internet kan. In elk geval ben ik weer gelukkig. Ik heb, volgens de papieren, een ander ip nummer dan eerst, klopt dat volgens jou? Jij schijnt mijn ip nummer te kennen, is dat nu anders dan voorheen?

Ach, gelijk als bij jou... gewoon je bril niet opzetten tijdens de sex.

Dat jij nog geen wiki hebt daar schrik ik niet van maar waar ik wel van schrik is dat jij en Luchiano al om 06.00 uur naar de radio luisteren.
Ben je wel helemaal in orde? Laat ik dat niet meer lezen, alleen de gedachte al om om dat tijdstip naar de radio te luisteren......

@Cyberjunk: Ik heb hem inderdaad naar dat algemene adres gestuurd, kon jouw persoonlijke email-adres niet zo snel vinden. Wat een goed nieuws dat je je eindelijk weer zo voelt als destijds in Ermelo. Het klinkt goed en ik hoop dat het straks in het activiteitencentrum nog leuker wordt, ook al heb je dan misschien wat minder tijd voor het CasaLog. Je ip-adres is vast anders, zal het eens bekijken. Maar voor de rest merk je daar helemaal niets van...
@Brillie: Dat hoef ik ook niet, want van dichtbij zie ik heel goed...
@Angel: Op schooldagen staan wij om zes uur op, om tien voor zeven zet ik Luchiano op school af. En dan zeggen ze nog dat we hier op een vakantie-eiland wonen. Met deze info kun je wellicht een wiki-pagina voor mij starten?