« Nogmaals Bonaire, een beetje vreemde kwestie | Main | Nogmaals stemcomputers, vertrouwen wij ekaar nog wel? »

En een speciale goedemiddag...

"En een speciale goedemiddag voor CasaSpider", klinkt het woensdagmiddag op Radio Dolfijn FM uit de mond van Yves Cooper. Net na deze zin stapten Luchiano (9) en ik in de auto om van school naar huis te rijden.

Yves praat nog even door met Egon Sybrandy over het CasaLog en specifiek over de post Hondenkop en Varkenskop. Hij vindt het een beetje jammer dat vooral wordt ingegaan op zijn uiterlijk, waar nu eenmaal weinig aan te doen is, in plaats van hoe hij het doet bij het journaal. Yves realiseert zich dat hoge bomen veel wind vangen en heeft een uitgebreid commentaar bij de post geplaatst. Tevens legt hij uit hoe en waarom hij zijn Nederlandse paspoort heeft ingeleverd.

Voor een opname van het bewuste gesprek dient men op deze pagina te kiezen voor Klik hier om de audio te beluisteren en vervolgens voor Yves Cooper 14 maart. Het klinkt ingewikkeld maar is toch heel eenvoudig.

Net als Yves Cooper heeft Luchiano het vermogen om gewone onderwerpen bijzonder te doen klinken. Toen we vandaag thuiskwamen van school was Lucy haar zwabber kwijt. Hij was over het muurtje in de tuin van de buurvrouw gevallen. Luchiano klom over de muur en gaf haar de zwabber aan. Deze zat echter vast aan een bloempot met daarin een cactus. Behoedzaam maakte Lucy de zwabber los van de cactus en Luchiano klom via een grote uitstekende spijker terug naar ons perceel.

Meer kan ik er niet van maken, maar bij Luchiano is het een heus avontuur.

Comments

Je blijft gelukkig bescheiden onder alle aandacht. Maar van wie zou Luchiano zijn stijl toch hebben?

Ik heb geprobeerd de audioversie te beluisteren door op DIE pagina op KLIK HIER te klikken, met mijn boxen ingeschakeld, maar ik hoorde niets. Het werkte niet. Wel heb ik het commentaar van Cooper op jouw post gelezen en jouw reactie op hem. Het is fijn dat je aandacht hebt geschonken aan zijn opmerkingen, waar ik bijzonder veel herkenning in vond. In het stuk waar je inging op zijn uiterlijk viel het niet zo op, ik weet wel dat jij hem niet wilde afzeieken omdat ik jou ken. Maar inderdaad, Cooper heeft gelijk. Mij overkomt het ook wel eens dat mijn uiterlijke kenmerken in negatieve zin prevaleren boven mijn inhoud. Die Yves Cooper lijkt mij een mens met kwaliteiten en ik vind het wel een goede zaak dat hij als nieuwslezer is TeleNostia is aangenomen. Als je wilt, mag je dit comment van mij kopiŽren en naar hem mailen, maar of je dat doet dat laat ik aan jou over. Ik wil dit wel onder de naam Cyberjunk naar hem toegestuurd hebben. Mijn naam en e-mail adres wil ik niet prijsgeven, maar mijn visie wel.

PS Ik heb het avontuur van Luch gekopieerd en opgeslagen, dat wil ik bewaren, dit is helemaal super wat hij heeft geschreven. Wat een schrijver zeg, als die zo doorgaat wordt hij beter dan zijn vader. Ik heb mijn complimenten ook aan hemzelf overgebracht in een comment op zijn blog.

haha, leuk.. Casa Spiderrrr :)
Je bent vast al een bekendheid op Curacao!

@Piet: Van Super Lucy?
@Cyberjunk: Als je op 'hier' hebt geklikt verschijnt er een popup-box. Daar moet je vervolgens op een pijltje drukken (niet goed zichtbaar voor jou) en de uitzending van 14 maart kiezen. Hoop dat het je alsnog lukt.
Ben het eens met je opmerkingen over Yves Cooper. Ik wilde hem zeker niet afzeiken, ging alleen in op een door hem zelf gemaakte opmerking. Misschien leest hij je commentaar wel. Luchiano schrijft als hij inspiratie heeft verrassend, vind hem nu vaak al leuker dan mijzelf, haha... :-)
@GJ: Ja, kom er maarrrrr in GJ. Nou, een bekendheid is een groot woord. Maar je moet wat als man van 'La Chica Merengue'... ;-)

Ik ga strax, na werk, meteen luisteren. Bekend bij mijn familie en nu ook op heel Curacao. Je doet het goed meneer Casa!!

Dank je Casa, ik heb je instructies opgevolgd en geluisterd naar het stukje, ik heb nu de stem van Cooper daadwerkelijk gehoord. Dat pijltje was redelijk te zien voor mij. Ik had respect voor de manier waarop Yves Cooper zijn standpunt uiteenzette, hij deed dat helemaal niet op een agressieve of botte manier, hij zei op een normale manier hoe hij er over dacht. Tenminste, zo heb ik het gehoord. Leuk Casa, nog even en alle inwoners van Cur herkennen jou als ze je op straat tegenkomen.

hij heeft gelijk, simple as that. Foei Casa! :(

Da's nog eens een verrassing, om je naam op de radio te horen mr. Spiderman :)

zo hee, echt wel beroemd enzo en dan ook nog een superhero thuis... wat spannend allemaal......