« Met de voeten in het zand | Main | Het begon te schemeren »

El Sapo El Sapo (36)

1.

Dat de update van het CasaLog even op zich liet wachten heeft niets met PSV te maken. Er is wel het een en ander gebeurd in de eredivisie. Belangrijker nog dan de heren voetballers is de voetbalpoule. Het zat er al een tijdje aan te komen, eindelijk is Team Tjebbe van de eerste plaats verdrongen door Zidane United. Er is goed gescored door de Webloggers hetgeen in de stand van de subpoules geleid heeft tot een 20e plaats. Zo hoog stonden we nog nooit.

Zelfportret CasaSpider (Pablo Jamin) uit 1979. Klik voor groter.Vorige week was het consequent voorspellen van 0-0 voldoende voor de eerste plek in het Algemeen Klassement. Deze week dacht CasasPa aka Faas Wilkes jr: "Dat kan ik ook!" Overal vulde hij 0-0 in, behalve bij Feyenoord-Willem II en Heracles-AZ. Laten dit nu precies de enige wedstrijden zijn geweest die in 0-0 eindigden.

2.

Stokjes, de naam alleen al, zijn drie keer niks. Heel soms neem ik er eentje aan, als er een leuk verhaal achter zit of als het wordt aangereikt door een vrouw waar men geen neen tegen kan zeggen. Dat laatste is nu gebeurd met Paool. Maar het is wel het allervreemdste stokje ever. Immers, er is geen verhaal, er is niets over terug te vinden bij voorgangers kortom het is een groot raadsel.

Met enige fantasie is te bedenken dat dit ghakste stokje om een zelfportret gaat maar dan iets anders dan anders. Vandaar een foto van een door mijn alter ego Pablo Jamin geschilderd zelfportret. En ja, in 1979 had ik zwart haar. Voor alle partijen is het het beste als het stokje hier eindigt.

3.

Over een paar uur begint de uitreiking van de Dutch Bloggies 2007, een evenement waarbij de Oscars verbleken. Ondanks dat het CasaLog in twee categorieŽn is genomineerd heeft mij geen persoonlijke uitnodiging bereikt om hierbij aanwezig te zijn. Laat staan vliegtickets. Dit is vast geen goed voorteken.

Op het allerlaatste moment worden de beste troeven uitgespeeld. Daarom gooien wij er speciaal voor de categorie Beste Persoonlijke Weblog twee familiefoto's tegenaan, genomen op de stranden van Mambo en Wet&Wild. Eerst Diana (10 maanden), Luchiano (9) en Lucy vlak voordat we de zee ingingen en tot besluit Diana samen met CasaSpider aan de Polar tijdens het Happy Hour.

Als dit de jury niet over de streep trekt dan weet ik het ook niet meer.

Comments

1 Denk je dat jullie nog hoger kunnen komen dan die twintigste plaats in die poule? Jullie zijn wel fantastisch.

2 Jij kunt tegen niemand "nee" zeggen, daarvoor ben je niet assertief genoeg...;-)

3 Ik vind je foto's meestal fantastisch, deze laatste zijn ook zeker niet slecht, maar wat mij betreft toch niet je beste foto's. Hoe het komt dat ik ze zo beoordeel weet ik niet, misschien zijn mijn ogen vermoeider dan normaal, want mijn hoofd loopt een beetje om. Maar dat is in mijn huidige situatie wel een heel goed teken, dus als iemand erover valt dat ik jouw foto's deze keer minder mooi vind, dan zal dat me niet deren.

Het was zogezien aan de rotzooi, niet Diana's eerste biertje van de dag ;-)

Email yit er niet in Oostenrijks toetsen bord. Leuke fotoos, een baby met bier in de strijd gaat volgens mij niet werken.

Heel wijs, zoals je met stokjes omgaat! Dat zouden er meer moeten doen ;).

En maak je niet druk om die Dutchbloggies, wie wil er nou in ťťn adem genoemd worden met Geen Stijl e.d.?

0-0 0-0 0-0 0-0 0-0 0-0 0-0
het is net als met beurskoersen, als ik iets ga doen verandert alles en roei ik tegen de stroom in, of het lijkt dat iedereen links rijdt. Ik ben positief en stabiel, dus ik kom terug. CasasPa

@Cyberjunk: (1) Ik denk van wel. De echte topposities zijn niet voor ons weggelegd, maar we mikken op een top-10 positie!
(2) Nietes!
(3) Helaas is het onmogelijk voor een mens om zich iedere keer te verbeteren. Kijk maar naar Emile Ratelband. Ik kan mij voorstellen dat je hoofd omloopt, zit er al schot in 'de zaak'?
@Roos: Ja, blikjes gooien we gewoon in het zand, schandalig natuurlijk. Maar het helpt wel mensen aan het werk...
@Jannie: Ik zie het, de y en de z zijn omgedraaid. De volgende keer neem ik jou als mijn marketing adviseuse in dienst... ;-)
@Ricky: Als iedereen zoals wij met stokjes omgaan zijn ze snel uitgestorven. En dat terwijl er best leuke tussen (kunnen) zitten.
Alles voor de overwinning! Alleen voor mijn bandbreedte is een bescheiden klassering een stuk beter...
@CasasPa: Ja, als je vreemde uitslagen voorspelt moet je ook consequent zijn. Maar ik weet zeker dat jij terugkomt in de top-5!

Jazeker Casa, de zaak loopt in principe als een trein, dankzij mijn twee lieve zusters. Zonder hen zou ik het niet voor elkaar krijgen. Maar er zijn nog genoeg dingen die ik zelf moet en ook zelf WIL regelen, sommige daarvan kunnen mijn zusters niet eens van me overnemen en dan nog, het denkwerk van wat er allemaal nog moet gebeuren is er ook nog. In elk geval worden op 2 april mijn spullen verhuisd. Gelukkig kan ik, voordat ik definitief zelf mijn intrek neem in mijn nieuwe woning nog even in BelgiŽ in retraite, dankzij mijn lieve zusters. Dan kan ik nog even uitrusten van de hectiek van de afgelopen anderhalf jaar en de batterij opladen om in Vught helemaal opnieuw te beginnen.

Het is al vreemd dat de jury zelf nog een aantal logs aan het toevoegen is geweest en dan ook nog eens daarvan een laat winnen. Ons kent ons is nog erger dan ik dacht.

Jammer dat je actie niet heeft mogen baten. De jury heeft blijkbaar meer met zelf toegevoegde logs dan met een Happy Hour. De sukkels.

Het bier werd gesponsord! De beste reden om naar de DB te gaan natuurlijk :)

Mensen die stokjes niet doorgeven verdienen ook geen award.

Maar ik ben blij voor je dat geen steil alweer gewonnen heeft, want dat vind jij vast ook de allerbeste.
Anders negeerde je dat wedstrijd maken van iets persoonlijks wel.

PS: Ik zou gaan voor naakt fotos...

@Cyberjunk: Dat is goed nieuws en ook mooi dat je zoveel steun krijgt. Twee april is al snel, ik hoop dat je internet in Vught ook al geregeld is...
@Brillie: Zelf nominaties toevoegen doe jij met je lintjes en ik met mijn LogSpiders ook. Het verschil is dat wij geen openbare stemming pretenderen te houden met inspraak. Gaat men dat mengen krijgt men al snel de schijn van partijdigheid tegen zich.
En naaktfoto's doe je maar op je eigen blog, hehe...
@Piet: Ach, het is maar een spelletje. Volgend jaar doet Luchiano mee, kijken of die het beter doet... :-)
@GJ: Gesponsored als in gratis? Wat gek dat de Haagse zwervers dan niet plotseling allemaal een weblog hebben!
@Renesmurf: Ho ho, de laatste in een estafette hoeft het stokje niet door te geven. GeenStijl heeft zeker zijn kwaliteiten, maar je kunt het niet vergelijken met Renesmurf of CasaSpider...