« Nelson Pierre op Vredenberg | Main | Bonaire en het homohuwelijk »

Webloggers op pagina 1 van 23

11.03.2007: Webloggers voor het eerst op pagina 1, positie 22. Klik voor groter.Het was me het weekend wel qua voetballen. De Webloggers scoorden tamelijk slecht in de voetbalpoule. Maar dat gaf niets want in de jaren '50 vond niemand het erg om een zwart-wit televisie te kopen, immers geen mens had toen kleur. Met andere woorden, de andere subpoules deden het ook niet geweldig.

Het lijkt een beetje op bridgen waar resultaten relatief worden beoordeeld en men beter goed kan verliezen dan slecht winnen. Hoe dan ook, het resultaat van al dit geneuzel is dat de Webloggers voor de eerste maal op pagina één van het subpoule klassement verschijnen. Op een puike 22e plaats van 556 deelnemende teams.

Gefeliciteerd mannen! En Willisha en Paool natuurlijk ook.

Toch nog even terugkomen op de uitslagen, die waren namelijk erg bijzonder. Door voor iedere wedstrijd 0-0 hallo Frits van Thurenhout te voorspellen had men gewonnen met 56 punten. En dat is door 1 van de 7190 deelnemers ook gedaan. Het betreft een persoon met de mooie teamnaam RoodWit Blauwe leger.

De Webloggers zijn op stoom gekomen. Fascinerend is dat twee subpoules steeds in onze buurt rondcircelen. Dat zijn Ede cup met slechts zes deelnemers en het Hans Kraay jr castratie comité. Laten we ons als doel stellen tenminste deze twee voorbij te gaan.

Comments

Zit er niet zo in maar zal hard duimen dat het jullie lukt, ook wat waard toch?

Ik geloof in de webloggers, jullie zijn nu al zo ver, misschien komen jullie nog wel nummer 1. Of is dat niet meer mogelijk gezien de tijd? Ik weet niet wanneer de competitie eindigt.

Oeps! Heb al zo lang niet voorspeld. Ik zal nu gelijk gaan voorspellen, misschien komen we dan op de eerste plaats;-)

O ja Casa, niet vergeten dat ik ook een vrouw ben. (weet dat mijn naam wat misleidend is!)

@Cinner: Uhm... waarom ziet het daar niet naar uit? We komen van ver en stomen in hoog tempo op...
@Cyberjunk: De eerste plek is niet mogelijk, door de wet van de grote getallen. We hebben ook nog een eindstand moeten opgeven waar veel punten te verdienen zijn. Er zijn er slechts twee in onze top-10 die PSV als kampioen hebben voorspeld. Daar gaan wij punten verliezen. Maar toch leuk dat je zo'n vertrouwen in ons hebt!
@Trezeguet: Haha, ik vrees dat jouw voorspellingen er voor het subpoule klassement niet veel meer toe doen, je staat zo'n 500 punten achter! Natuurlijk weet ik dat jij een vrouw bent, nota bene net bevallen... :-)

Rare uitslagen, dat is het gevolg van die ingewikkelde competitie met ploegen die wel en geen kans meer maken op een vervolg (omhoog of omlaag). Maar we gaan er voor, zeker en vast. CasasPa

Ging ik een paar weken terug net lekker (was zowaar weer redelijk opgeklommen), ben ik inmiddels al weer afgezakt naar de 18e plaats... De uitslagen van afgelopen weekend had ik in mijn raarste dromen nog niet kunnen bedenken pffff..... Maar we gaan door!

Ik kan hierop niets zeggen. Voetbal bestaat in mijn leven niet.

@CasasPa: Ja, of de naweeen van het Champions League duel tegen Arsenal. Ik heb alle vertrouwen in Faas Wilkes jr.
@Willisha: Het leven bestaat uit pieken en dalen, het is niet anders. Het voordeel van die rare uitslagen is dat slechts weinigen ze hebben voorspeld, per saldo heb je daar dus weinig op verloren...
@Brillie: Ah, je zit nog in de ontkenningsfase. Dat gaat wel over...

Mmm, gaat wel lekker met jou! Met mij weer iets minder...

Volgend weekend zal ik ver naar boven stijgen! :)

@GJ: Is het aanstaand weekend dan al Hemelvaartsdag?

ja ik weet het niet hoor... dat verliest maar als ze moeten winnen en wint als ze moeten verliezen...ik kan het bijna niet meer aan... en ik ben soms te laat voor de wedstrijden...meestal die van vrijdag.......*rent meteen naar de voorspellingen toe*