« Nogmaals stemcomputers, vertrouwen wij ekaar nog wel? | Main | El Sapo El Sapo (36) »

Met de voeten in het zand

Vrijdag was Marleen jarig, ze werd X jaar en dat moest gevierd worden. Normaliter werkt zij de woensdagavonden bij Wet & Wild, daarom is het niet verwonderlijk dat deze lokatie werd uitgekozen voor het feest. Er staat normaliter omdat Marleen een paar weken geleden in de buurt van de toiletten bij Wet & Wild onderuit is gegaan en daarbij haar pols heeft gebroken. Het witte gipsarmpje vergemakkelijkt wel de herkenning op de foto's. Sorry Marleen.

In de haast was ik mijn camera vergeten maar gelukkig hebben wij Luchiano (9) die de zijne had ingepakt. Vandaar de nu volgende impressie in 12 foto's.

16.03.2007: Marleen viert haar X-te verjaardag op Wet & Wild Curacao. Klik voor groter.

 • Marleen (links) met twee dames en het strand van Mambo/Wet & Wild op de achtergrond.
 • Lucy met prinses Diana (10 maanden), hier nog met de ogen open.
 • Nathan was die middag bij Luchiano op bezoek en pikte het feestje mooi mee.
 • CasaSpider met wederom reclame voor de Marathon Eindhoven en La Chica Merengue.
 • Mark, Noelle, Benno, Luchiano en Natascha vormen het eerste groepsportret.
 • Marleens hoofd is ietwat topzwaar, rechts de moeder van Wladek en Marie Jose.
 • Luchiano houdt de nu slapende Diana in de gaten.
 • Wladek en zijn moeder die helaas haar password voor het internet is vergeten.
 • Marleen wisselt op romantische wijze een drankje uit met een Italiaans ogend type.
 • Jackeline leent op elegante wijze haar rug uit om de verjaardagskaart te tekenen.
 • De twee grote vriendinnen Natascha en Marleen, op dit moment precies even oud.
 • het tweede en laatste groepsportret met de mannen op de achtergrond, zoals het hoort.

Het was een gezellig feestje compleet met twee soorten verjaardagstaart, pikaballen en karbonaadjes. Met de voeten in het zand. Muziek en publiek was er in voldoende mate. Moe maar voldaan kwamen wij thuis. Marleen, bedankt voor de party en nogmaals van harte gefeliciteerd.

Tot slot de weekend-quiz: wat is de waarde van X?

Comments

De officiŽle waarde van X is 10, dat is gewoon een feit. Ik doe even een gokje omdat ik dat leuk vind, ik denk dat ik wat betreft de leeftijd van Marleen de officiŽle waarde van X met drie vermenigvuldig.

Ik vind die tweede groepsfoto helemaal superongedwongen. En mannen "horen" niet op de achtergrond, dat idee hebben sommige kerels wel, maar ik ken er genoeg die soms op de achtergrond willen, maar bij tijd en wijle ook bijzonder graag op de voorgrond treden.

He ... CJ was me vůůr qua antwoord.

Wel slim van je Casa ... door het op deze manier aan anderen over te laten om aan te geven hoe oud Marleen is geworden riskeer je geen ontmoeting met haar gipsarm.

Ha, leuk een puzzel. Ik dacht dat de oplossing moest liggen in dat beide dames op dat moment precies even oud waren (alsof ze met verschillende snelheden ouder worden en dit het kruispunt was). Zoekende op Natascha kwam er geen duidelijkheid. Totdat ik de envelop zag en dacht met enig geestelijk opvul werk dat er bovenaan in het midden 29 stond. De andere foto's bekeken of er ergens anders misschien een feestelijke slinger met de leeftijd hing. En ineens viel me het getal 35 op. Daar houdt ik het nu op. Achteraf een makkie.

Nu ik van die 29 af ben kan dat getal (dat waarschijnlijk slechts een versiering is) ook 89 zijn. Haha.

Oh ja en omdat ik er toch nog steeds niet tegen kan om schrijffouten te maken en ze wel maak en ze soms weer zie: er staat een 't' teveel in het woord 'houdt'.

...liegt haar leeftijd altijd leuker dus dat gaat ff niet door dat ik daar wat over zeg....maar ik werd vorige week 32 geschat.. ha... daar word ik dan wel weer heel gelukkig van en lieg ik gezellig mee.... gefeliciteerd Marleen, jij had vast een topfeest!!

Marleen gefeliciteerd met je .. X .. verjaardag. Ook bij Luchiano (Latios) gelezen dat het er niet alleen wet and wild maar ook hot aan toeging (kan ook niet anders in het brandend zand). CasasPa

x is tien, xx 20, en xxx 30, enzovoort.

gefeliciteerd!

En niemand die een stift bij zich had?

@Cyberjunk: Mwoah, daar valt over te twisten. Ik denk dat Marleen wel content is met jouw antwoord. De tweede groepsfoto is inderdaad een mooie, met dank aan Jackeline die hem georganiseerd heeft. Uiteraard horen mannen op de achtergrond... ;-)
@Don Amaro: Objection! Ik ben niet slim en daarom kan ik ook niet slim doen. Over een week of twee is de gipsarm van Marleen verdwenen, dan doe ik mijn mond wel weer open... :-)
@Pascal: Wel, Natascha was niet zo blij met mijn opmerking dat zij dit jaar toch weer een jaar ouder wordt dan Marleen. Je bent warm, heel warm zelfs heet... ;-) Je schrijffout is je daarom vergeven...
@Paola: Hoe kun jij nou gelukkig worden als ze je 32 schatten terwijl je er geen dag ouder uitziet dan 23? Het was een heel gezellig feest, dat kan ik (en Marleen ook) beamen!
@CasasPa: Hot, hot, hot... dat is de beste samenvatting van Marleens verjaardagsfeest...
@Renesmurf: Neen, 40 is XL. Maar namens Marleen bedankt voor de felicitatie...
@Brillie: Niemand maar dan ook niemand...

Marleen gefeliciteerd, en leuke foto van Lucy en jou!

Je had beter wat reclame kunnen maken voor de marathon van Curacao: dat was gisteren(=zaterdag)avond van 18-24 uur. Kwam vlak langs jouw (en mijn) huis ! Zag er nl wel erg stil uit ...

Ze ziet er uit als of ze 36 is geworden; 37 kan ook nog.

ik ben geobsedeerd door de 'pikaballen',
ik moet ineens dringend wat kaasblokjes snijden!

Wel saai... dat witte.

@Willisha: Dank je wel, namens Marleen, Lucy en mijzelf...
@Bodo: Wij zaten toen traditiegetrouw bij Pleincafe Wilhelmina, het aantal politie-agenten met Harleys was bijzonder groot...
@Lennart: Dat zijn gevaarlijke schattingen...
@Peet: Pikaballen zijn erg lekker en niet echt met kaasblokjes te vergelijken...
@Brillie: Ach, saai is relatief...

Het ziet er erg gezellig uit. Vooral die groepsfoto op het end.

34 dacht ik. :)
Maar geestelijk 30.
Althans na mijn 30e ben ik altijd 30 gebeleven.
Raarrrr maar waarrr! :)

Volgens mij is ze 42 of 43 geworden...

Eindelijk ook zelf de site gevonden... Tja met mijn x-jaar gaat alles natuurlijk opeens een stuk langzamer! Wel een bijzonder vreemde gewaarwording dat er dan al dagen wildvreemde mensen druk zijn over mijn leeftijd. Niet altijd een prettige ervaring overigens; CERITO!!!!! Hoe dan ook, bedankt voor alle felicitaties. En Mr. Spider, thanks for the pics! Ik vond mijn feestje -ondanks mijn leeftijd!- in ieder geval super!!!

Oh nee, thanks Luciano moet ik zeggen, aangezien mr. Spider ook n dagje ouder wordt en zijn camera vergeet!

Casa.. je het drie dagen niks geschreven. What's wrongk?

@Donna: Is dat niet vaak zo, hoe later hoe gezelliger?
@GJ: Niet slecht 'geraden'. Het betekent wel dat je IQ elk jaar daalt. Dat hoeft echter geen probleem te zijn...
@Cerito: Hahaha, jij bent duidelijk het type dat niet met de honingpot langs de dames gaat maar kiest voor het conflictmodel... :-)
@Marleen: Ik wist wel dat je het kon, volgens mij ging het sneller dan ooit. Cerito wordt regelmatig gesignaleerd bij Kontiki en dergelijke, dus eens komt de tijd dat je hoogstpersoonlijk een blikje bier over zijn hoofd kunt gieten... ;-) Het was zeker een leuk feestje, de complete foto-serie zet ik nog voor je op CD...
@Cockie: Objection! Alleen zondag en maandag heb ik niet geschreven dus dat zijn twee dagen. Belangrijkste reden is een nieuwe laptop die ge-installeerd moet worden en maandag had ik ineens zware griep. Maar die is vandaag gelukkig weer weg...

Geweldig als je alle foto's nog op cd zet. Ik kijk er naar uit!