« Stopcontacten op Curacao | Main | Een handige zet »

El Sapo El Sapo (35)

1.

Woensdagmorgen om 09:52 belde een zekere mevrouw Maduro me op het werk. Het duurde een paar seconden voor het kwartje viel, maar zij is de moeder van lezeres Donna die laatst het huis van haar tante Mireya herkende. Donna zei vervolgens tegen haar moeder die op Cuaracao vakantie viert dat ze die CasaSpider maar eens moest bellen om hem de groeten te doen.

Zo gemakkelijk is het niet mijn telefoonnummer bij UTS te achterhalen, hulde dus voor mevrouw Maduro. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen bij Pleincafé Wilhelmina. Donna, je moeder heeft haar missie met verve volbracht.

2.

Op diezelfde woensdagmorgen luisterde ik toevallig even naar Dolfijn FM. Om 10:53 klonk er een bekende stem, het was meester Peter van de Marnix-school. Hij had klas 4B opgegeven voor een Dolphin Encounter, zeg maar zwemmen met dolfijnen. En nu waren ze live op de radio. Slechts één leerling kon de prijs winnen en via het lot was Meredith de gelukkige. Een oorverdovend gekrijs barstte los.

Toen ik Luchiano (9) van school ging ophalen kwam de moeder van Nathan naast me zitten. We moesten even wachten, de jongens hadden weer eens straf wegens propjes gooien. Ik vertelde haar over de Dolphin Encounter. "Een van die jongens had dat moeten winnen", aldus Nathans moeder, "dat is therapie voor hun."

Maar ja, willen wij dan getraumatiseerde dolfijnen?

3.


07.02.2007: Diana (9 maanden) met de gitaar, foto Luchiano (9). Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Luchiano schreef woensdag ook over de Dolphin Encounter maar niet over zijn straf. Daarentegen heeft hij wel een mooie foto van Diana (9 maanden) gemaakt met de gitaar. Die steel ik even.

O ja, donderdagmorgen om 09:50 is Anthony Godett vrijgelaten uit de Bon Futuro gevangenis.

Comments

Die pootjes :-)) (van Diana)

Weer een leuke foto van Diana. Ze is er vroeg bij met de muziek.
Let op mijn woorden, binnenkort hebben we op Curaçao onze eigen 'Shakira'.

Heerlijk, die foto van Diana. Maar ik vind het niet aardig van jou dat je foto's steelt voor het Casalog die Luch gemaakt heeft.

Voorlopig lijkt Luchiano de leeftijd van het propjes schieten nog niet te boven te zijn. Hoe vind jij het als hij zo stout doet op school?

Als je niet wilt dat anderen je telefoonnummer achterhalen moet je echt een geheim nummer nemen beste Casa.

@Cockie: Dat je de pootjes van Diana bedoelde had ik al in de gaten. Immers, in tegenstelling tot een piano heeft een gitaar er geen... ;-)
@Vernon: Dat zou erg goed uitkomen want Shakira heeft momenteel veel last van keelpijn!
@Cyberjunk: De zaak blijkt iets gecompliceerder te liggen. Niet Luchiano maar Lucy heeft de foto gemaakt, hij was er te lui voor! Dat propjes schieten en dan met name de straf die hij ervoor krijgt vind ik tamelijk dom. Volgens meester Peter waren de kinderen echter door het dolle heen vanwege de radio Dolfijn uitzending. Vandaag, met "Lekker Lui Lezen" waren ze een stuk rustiger.
Ik hoef geen geheim nummer, het was juist leuk dat de moeder van Donna mij kon bereiken...

El Sapo 2 is oud nieuws; zie Latios van gisteren.
Nieuws: Anthony Goddet is vrij. Wat staat jullie te wachten?
CasasPa

Vandaag belde ik m'n moeder en die vertelde dat ze je tel.nummer heeft gekregen en haar stoute schoenen heeft aangedaan en jouw gebeld. Wat ik niet had verwacht. Wel leuk!!!

Wat een popje is Diana. Ze is er wel vroeg bij.

Nou Goddett heeft dan niet zolang gezeten. Ben benieuwd wat er nu allemaal gaat gebeuren.

Ik hoorde op Radio1 dat Goddett vervroegd was vrijgelaten omdat een zaak die hij had verloren alsnog geseponeerd is. Als Holleeder dat maar niet gehoord heeft.

@CasasPa: Dus 1 en 3 zijn nieuw nieuw, dat is twee uit drie. Het glas is half leeg of half vol?
@Donna: Ja, dat was leuk van je moeder. Via je tante en mijn Cubaanse collega Yohanna heeft ze het telefoonnummer bemachtigd. Petje af! Diana vroeg met gitaarspelen? Valt wel mee hoor, bij bepaalde stukken van Bach maakt ze heus nog wel een paar foutjes...
@Piet: Ja, toen kon men het bewijs niet rondkrijgen of zoiets. Hij heeft een maand of zeven gezeten. Qua criminaliteitsgehalte kan Godett echter zelfs niet in de schaduw van Holleeders advokaat staan... :-)

Alles is te achterhalen. Als je er maar tijd aan besteed.

Moeilijk je telefoonnummer te achterhalen? Via deze link http://www.whitepages.an/ vond ik onderstaande gegevens:

N...... . . ...... ...... 8
tel. ... ...1
fax. ... ...1

Vanwege de privacy heb ik de meeste letters en cijfers door puntjes vervangen, maar als dit je gegevens zijn dan herken je ze wel. Ik heb natuurlijk niet onder Casa Spider gezocht maar onder Casa Nova. Als ik eens op Curaçao ben zal ik je bellen, ik begrijp dat je dat leuk vindt.

Leuke foto die je gestolen hebt, jammer dat de gitaar geen steel gitar is (flauw grapje).

vdb.

Nou, ik heb je niet kunnen vinden, maar ben je nu van "El hombre de tu Vida" naar "Casa Nova" gegaan? Daar zal Lucy erg blij mee zijn.

Btw. Je gaat toch wel veel foto's maken van Carnaval no? Wanneer is eigenlijk de Gran Marche zondag 25 FEB?

@Brillie: Correct. Toch zijn sommige dingen gemakkelijker te achterhalen dan andere...
@MJvdBroek: Haha, goede poging maar buiten de waard gerekend. Toevallig (...) sta ik niet onder mijn eigen naam in het telefoonboek. De benodigde info is overigens wel op het CasaLog te vinden, maar dan moet je aardig spitten.
Het grapje van de 'steel-guitar' heeft een zeker Seth Gaaikema gehalte maar toch vind ik hem leuk gevonden... :-)
@Donna: MJvdBroek is op de goede weg en Casanova was vroeger inderdaad mijn (door mij zelf bedachte, dat wel) bijnaam. Carnaval laten we ook dit jaar schieten, foto's van dit festijn worden pas in 2008 weer verwacht. De Gran Marsha is op zondag 18 februari. Gaat je moeder kijken?

Grappig dat iemand kan bellen en dat het dan nog even duurt voor het kwartje viel, dus het begin was gratis!

En de radio moet meer prijzen weggeven.
En digtale foto`s stelen gaat niet.

Waarom 2008?

@Renesmurf: Werken ze in Winschoten dan nog met muntentelefoons? Maar ik begrijp je punt... ;-) Vroeger dacht men ook dat electriciteit niet gestolen kon worden, immers men kon het niet vasthouden. Het electriciteitsarrest heeft daar verandering in gebracht. Zo gaat het ook met digitale foto's...
@Donna: Omdat we het carnaval van 2007 overslaan...