« Gelukkig Nieuwjaar met Botika Vredenberg | Main | El Sapo El Sapo (34) »

CasaMovie: End of Year Party at Botica Vredenberg Curacao

Op zaterdagavond 30 december 2006 waren de Spiders aanwezig bij de End of Year Party georganiseerd door Botika Vredenberg. Het was een erg leuke avond die werd afgesloten met een knallende Pagara. Na de Pagara ging ik naar huis en speelde de band nog een tijdje door. Beter zo dan andersom.

Vooral van het optreden van de band is veel (ruw) filmmateriaal beschikbaar. Het filmen was niet eenvoudig wegens het ontbreken van voldoende licht. Nu heeft de Sony-camera wel een night-shot mode maar zelfs die heeft nog een beetje licht nodig. Bovendien zijn de beelden minder duidelijk en ietwat groenig.

Desalniettemin geeft de nieuwste CasaMovie een aardige indruk van de ambiente op de parkeerplaats bij Botika Vredenberg, zet ter compensatie het geluid maar iets harder. In de CasaMovie Pagara was reeds duidelijk te zien wat een Pagara is. Maar dat was overdag. Deze keer kan men de slang van vuur en bommen in het donker zien. Een belevenis die niet velen willen missen.
Dit was allemaal op 30 december. Onze echte oudjaarsavond op zondag 31 december verliep kalm, een stuk rustiger dan gebruikelijk. We aten (heel) veel jumbo-shrimps en dronken champagne. Luchiano (9) kreeg zijn halve blikje Polar. Om twaalf uur kwamen de overburen groeten, maar zij gingen daarna naar een ander feest. Wij keken buiten even naar het vuurwerk, Diana (7 maanden) vond de knallen niet leuk maar hield zich goed.

Dat gold ook voor de honden. 's Morgens had ik tranquilizers voor ze gehaald. Ofwel heb ik de gewichten verkeerd ingeschat, ofwel hebben Spider en Scooby Doo een afwijkend metabolisme maar slapen deden ze voor geen meter. Volgend jaar geef ik wel 80 kilo op in plaats van 35. Lucy zegt net dat ze nu, zondagmiddag om half een, wel slapen. Een beetje trage reactie dus. Rest ons nog één ding:

De Spiders wensen eenieder een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2007 toe!

Besides End of Year Party at Botica Vredenberg Curacao there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

Jullie ook Gelukkig Nieuwjaar, Spiders.

Ook de beste wensen van dejongones en wat die tranquilizers betreft heb ik ook altijd het idee dat het geen reet helpt

Jullie ook een fantastisch 2007, gezond, succesvol en .... Vul zelf maar in!!! Gelukkig is onze hond niet bang, was alleen ontregeld door het late naar bed gaan, wel een watje dus.

Idem gewenst!
Ik denk dat je de honden een lekkere ruimtecake te eten moet geven (een paar uur van te voren).

Felís anja nobo pa tur hende na Casa Spider!

Wat een heerlijk filmpje weer, ik waande me even op Curaçao. Mijn betere wederhelft had vannacht ook hele verhalen over pagara's, de heimwee droop uit zijn stem.

@Cockie: Dank je wel en ook een gelukkig nieuwjaar voor jou! O ja, je reageerde zo snel dat je de film nog geeneens gezien kunt hebben. Schande... ;-)
@PaulDeJong: Vandaag zijn de honden anders wel extreem rustig, waarschijnlijk een Belgisch ras. Voor jullie ook de beste wensen!
@Jannie: Wordt er in het keurige Houten net zo hard geknald als op Curacao? Een hond die te laat naar bed gaat, haha dat is wel het toppunt. Jullie natuurlijk het allerbeste voor 2007...
@Pascal: Als we volgend jaar een ruimtecake maken eten we hem gewoon zelf op. Dan zien we ook niet dat de honden in paniek raken... :-)
@Roos: Masha danki, Roos. Tus kos bon pa bo, un felis anja nobo yen di salu i bendishon! Ik vermoed dat het filmpje vooral (alleen) in de smaak valt bij mensen die 'iets meer' met Curacao hebben... ;-) Het mooie van een pagara is vooral dat het 'op straat' is en men relaxed met een drankje in de hand met gelijkgestemden staat. Dat heb ik in Nederland nooit gezien...

Gelukkig nieuw jaar Casa!!!

de allerbeste wensen en een gezond 2007 voor u en de uwen..

ps. tranquilizers voor honden is zielig. ze voelen de angst net zo erg, maar de bange geest zit nu in een lichaam dat niet zo goed meer kan reageren.

Kiras vindt het knallen ook maar niks, maar echt bang is die ook weer niet.

Ook jij en familie een fantastisch 2007 gewenst!

Oke, dan nog maar een keer klef doen:

•. ¸*•.¸*•.¸ ¸.•*¸.•*¸.•*¸.•*¸.•*
«•.* Gelukkig 2007 .•»
¸.• ¸.•*¸.•* *•.¸*•.¸*•.¸ *•.¸

@Patrick: Dank je en voor jou ook natuurlijk. Een jaar met heel weinig NS... ;-)
@Martijn: Eensgelijks! Over die tranquilizers, ik heb honden zien slapen dat men dacht dat ze het loodje hadden gelegd. Die hebben echt niets van het vuurwerk gemerkt. Maar de onze dus niet, die lagen vanmiddag juist te slapen. Maar ach, het vuurwerk gaat hier gewoon even hard door op 1 januari...
@Renesmurf: Een Duitse Herder, wat wil je. Die houdt wel von ein bisschen Geknall, ja... :-)
@Verbal Jam: Hartelijk dank en voor jou natuurlijk hetzelfde, met die frisse layout!
@Brillie: Nog even en ik ga je Kleffie noemen... :-)

Ook van mij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, je zult zelf wel weten wat je er van verwacht.
Als je volgend jaar spacecake wilt maken dan heb ik nog wel wat zaden voor je. California Orange schijnt lekker te zijn, maar ook blueberry is niet te versmaden of White Widows. Voor de honden kun je wellicht beter Hindu Kush nemen, 100% Indica, dus die zullen goed stoned zijn. Met jullie klimaat moet je een geweldige oogst krijgen.
Voor mij geen spacecake, ik werd er kotsmisselijk van en een hele tijd alleen maar sterren en lichtflitsen. Tweemaal meegemaakt, dus nu nooit meer.
Is het trouwens niet verschrikkelijk illegaal op Curaçao? In Surimane was men er heel streng mee, maar toen had ik er nog geen verstand van. Misschien een leuke hobby voor Luchiano om kennis te maken met de natuur.

Ik hoop dat je kindertjes voorspoedig blijven groeien en bloeien en dat je echtgenote ook dit jaar weer een liefhebbende vrouw en moeder zal zijn.

vdb.

Beste wensen.. maar dat had ik al gedaan dacht ik!

:)

Tsjonge, weer een heel jaar voor ons.

Wij wensen jullie voor 2007 alle goeds, ook al kan het in vergelijking met 2006 nauwelijks overtroffen worden. Ook alle webloggers veel geluk in 2007. CasasPa

Lieve Spiders,

Een gezond, gelukkig & liefdevol 2007!

Liefs,

Marcos&Gaby

@MJvdBroek: Officieel zijn drugs verboden op Curacao, maar zeker marihuana en hasj worden veel gebruikt. Het maken van een spacecake mag dus niet al te moeilijk zijn voor wat betreft de ingredienten. Dank je wel voor je wensen en uiteraard wens ik jou ook een heel voorspoedig en gelukkig 2007 toe!
@GJ: Ja, volgens mij hebben we 'het' al een paar keer gedaan. Maar in het geval van wensen zeg ik altijd beter een keer te veel dan te weinig... :-)
Een heel jaar min twee dagen!
@CasasPa: 2006 is inderdaad moeilijk te overtreffen, maar er zijn altijd nieuwe uitdagingen. Dank je wel en jullie ook het allterbeste voor 2007!
@Gaby: Hartelijk dank en de Spiders wensen jullie ook een gelukkig nieuwjaar con mucho amor, salud y dinero! Ben trouwens wel benieuwd hoe het met jullie gaat, dit is een hint... ;-)

t allerbeste voor 2007!

ik wens jullie ook een fantastisch 2007 toe met veel mooie logjes van jouw kant!!