« CasaMovie: End of Year Party at Botica Vredenberg Curacao | Main | Diepzinnige gedachten bij Mangusa »

El Sapo El Sapo (34)

1.

Voetballers hebben het beter voor elkaar dan bijvoorbeeld Database Administrators. Nu zitten ze weer in de winterstop. En dat terwijl de ene helft van de stadions tegenwoordig overdekt is, de andere kunstgras heeft en tegelijkertijd de aarde opwarmt als een dolle stier. Laten we het houden op verworven rechten uit het verleden.

In de voetbalpoule gaat team Tjebbe ongenaakbaar aan de leiding met 828 punten. Gevolgd door Zidane United (804), Real CasaSpider (777), Faas Wilkes jr. (770) en Homegambler (752).

Belangrijker dan individuele prestaties is hoe de Webloggers het als collectief doen. Dat valt niet tegen. Langzaam maar zeker naderen wij de top, inmiddels staan we hoog op pagina 2 van de 23 met een verdienstelijke 32e plaats. Minpuntje is dat wij deze positie delen met het team Hans Kraay jr castratie comité. Die moeten wij maar snel onze hielen laten zien.

Mijn advies: het beste vult men reeds nu de voorspellingen voor de volgende competitieronde in. Op die manier is de kans kleiner dat men het straks vergeet. Geen dank.

2.

Afgelopen nacht, de nacht van maandag op dinsdag, had ik een merkwaardige droom. We waren met zijn tweeën, maar het is niet duidelijk wie van de twee ik nu was. Het wisselde. Laten we de ene 'A' noemen (van aktief) en de andere 'P' (van passief).

We bevonden ons in een netelige situatie, er werd op ons geschoten en we moesten vluchten. We verstopten ons twee maal succesvol, maar bij de derde keer werden we gevangen genomen. Even later wisten we te ontsnappen en na nog een keer verstoppen waren we veilig.

Maar niet voor lang! Luttele ogenblikken later bevonden we ons in exact dezelfde beginsituatie. Snel zochten we naar (dezelfde) plek om ons voor de eerste keer te verstoppen. Dat ging goed evenals de tweede keer. Nu rende 'A' naar de plaats waar we eerder gevangen werden genomen. 'P' liep achter hem aan daarbij 'A' mededelende dat zij dus zometeen gevangen genomen zouden worden.

Toen 'A' zich dat realiseerde koos hij een andere schuilplaats 'P' in verwarring achterlatend.

3.

De tijd van de Dutch Bloggies is weer eens aangebroken. Het is de enige internetverkiezing waar het CasaLog sinds jaar en dag aan meedoet. Niet om te winnen, neen het voornemen is ieder jaar slechts het halen van de genomineerden. Tenminste toch in één categorie.

Als u het CasaLog in dit streven wilt steunen dan kan dit gratis door de volgende stappen te ondernemen:

  • Registreer uzelf op de stempagina van de Dutch Bloggies website.
  • Na confirmeren van de bevestigingsemail kunt u inloggen.
  • Copy de url van het CasaLog (selecteren en control-c): http://live.casaspider.com
  • Paste deze url in de rubrieken Best Geschreven Weblog, Beste Weblog, Beste Persoonlijke Weblog, Beste Politieke Weblog en Beste Video Weblog. Ja, wij zijn ambitieus dit jaar.
  • Klik op "Sla je nominaties op!", onderaan de webpagina.

Waarvoor bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Comments

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh.... is dat gedoe weer? *gil gil gil*

* moet even gaan liggen met een nat washandje*

oja en heul erg sorry, ik vergeet steeds de voorspellingen, ik ben nog in winterstop enzo

Wat is er gebeurd met het ongekend hoog aantal vrije dagen van de dba?

Ik kijk alweer reikhalzend uit naar de LogSpiders :-)

@Paola: Haha, ja het gedoe is er weer. De Dutch Bloggies weten hoe verzot jij op hun bent. Nou, als het natte washandje is opgedroogd snel het CasaLog nomineren he... :-)
(En meteen daarna de voetbaluitslagen voorspellen, je wilt toch niet onder Willisha eindigen?)
@Piet: Wegens gebrek aan vrije dagen heb ik geen tijd om hierover na te denken!
@Cockie: Wat goed van jou, ik heb ze bewust (nog even) verzwegen. Het valt niet mee dit jaar, ik heb pas 1 genomineerde. Heb je nog een gouden tip?

Heb snel flink wat voetbalweken ingevuld, stel je toch voor dat ik mijn voorsprong op Paool verlies!

Punt 3: Ik weiger er aan mee te doen ! Het is niets anders dan een ons kent ons stemmingen. De beste bloggers van 2006 ontvangen wel een bloglintje ® van Brillie. Mocht er ooit van komen dat er toch mensen zijn, die mij daar in plaatsen, en winnen, die kans is net zo groot als een 20 miljoen in de gokspelen van de staat, dan weiger ik deze op te halen! En hiermee kom ik dan ook op punt 2 uit. We vluchten samen voor de uitreiking van die prijs. Over punt 1: De voetballers zijn waarschijnlijk ook schilder van beroep. Die werken ook niet in de winter.

Als je iemand nomineert omdat je hem dat gunt, oke.
Maar zelf een lintje voor jezelf schooien?
foei toch!

En dan bij voorbaat danken, het lef!

@Willisha: Dat laat Paool zich vast geen twee keer zeggen. Ik voel een nieuwe Stelling opkomen...
@Brillie: Bloglintjes, LogSpiders... dat is natuurlijk ook allemaal ons kent ons. Maar ieder mens is vrij om er al dan niet aan mee te doen...
@Renesmurf: Haha, dat is geen schooien smurf, dat is de aandacht vestigen op iets waar lang niet iedereen van op de hoogte is. Informatievoorziening noemt men dit ook wel. Je hebt toch wel op mij gestemd he... ;-)

Tjebbe heerst als PSV. Maar let op "Siempre Ajax", runner up met +70 !!!

Net als het echte Ajax na de winterstop (ook een merkwaardige droom) :-)

Voor mijn bloglintje ® kan niemand een stem uitbrengen. Die krijg je omdat je het waard bent.

Ik lees dagelijks meerdere malen je verhalen en de reacties.
Eerst Casalog v2, daarna de Amigoe, het AD, de Telegraaf, andere blogs enz.
Ik heb veel plezier van al deze sites, maar wist niets af van de 'Dutch Bloggies'.
Ik zal zeker op je stemmen in meerdere categorieën.
Beste Zeurpiet bestaat helaas niet.
Jammer dat ik op die 2 zeurpieten (concurrenten) geen stem kan uitbrengen!


Goh, laat ik je gisteren toch al genomineerd hebben voor de beste persoonlijke weblog!

Voor wat betreft de nominatie voor de beste video blog en de best geschreven weblog, daar moet ik nog even over nadenken ;-)

@Bodo: Je doet het goed de laatste tijd, een 8e plaats is niet gek. Na de winterstop gebeuren er vaak merkwaardige dingen...
@Brillie: Juist, maar waarom krijgt iemand hem? Ons kent ons.
@Vernon: Thanx! Hanteerde de rest van Nederland ook maar die volgorde, dan kon ik stoppen met werken. Brillie & Renesmurf vormen een (heel) bijzonder duo, wat mij betreft het zout in de pap... :-)
@Jan: Dank je, het gaat slechts om nominaties. Ken jij drie betere video blogs? You must be kidding... ;-)

Je bent alleen een winnaar als iemand anders je gaat nomineren, wie zelf gaat schooien, want zo is het, deugt van geen kant en dient gediskwalificeert te worden!

Nou Casa, ik heb voor alle rubrieken op jouw gestemd. Door jouw ben ik in het wereldje van wegloggers terecht gekomen. Ik probeer ook elke dag als eerste de casalog te lezen.

Thanx! en natuurlijk hoop ik van harte dat je win.

Ik zal es kijken wat ik voor je kan doen...no worries Casa....(breng je pak maar naar de stomerij)

@ Casa: Ons is wij. In mijn geval kan het zelf alleen ik wezen.

@Renesmurf: Ho, ho, dit gaat niet over winnaars. Dit gaat over nomineren. Ik vind het wel ver gaan om mij door deze post van geen kant te vinden deugen. Het is potverdrie maar goed dat je tegen de doodstraf bent!
@Donna: Hartelijk dank daarvoor! Alleen hoop ik wel dat je me straks niet de schuld geeft dat je nergens anders meer aan toe komt... ;-)
@Marie Pampoen: Het zijn nog maar nominaties. Maar mocht ik onverhoopt in Den Haag op het podium geroepen worden, dan verschijn ik in mijn beste pak en dank alle stemmers persoonlijk. Tot nu toe zijn dat er toch al vier!

natuurlijk nomineer ik je.
en over die droom: klinkt spannend. Wat gebeurde er daarna met 'P'? en weet je ook met wie je daar was? Ik droom ook een aantal keer per jaar iets vergelijkbaars. Bij enge dromen droom ik meestal de situatie precies na, net zo lang totdat deze goed eindigt. Zoiets als bij jou dus, maar dan nog een paar keer.

@Pascale: Dank je! Heel misschien red ik het in een van de categorieen. Mede dankzij jou. 'P' dacht na, op zich wilde hij niet gevangen genomen worden, anderzijds liep het avontuur de keer daarvoor wel goed af. Als men de geschiedenis verandert weet men dat niet. Een dilemma. Ik werd toen gewoon wakker. Jij bent wel een echte expert qua droombe-invloeding, dat zou ik ook wel willen. Net zolang doordromen tot Katja Schuurman...