« Nathan en Chris komen op bezoek | Main | Een sportief dagje voor Luchiano »

Dingen die ik niet begrijp (12)

1.

Mijn server bij TotalChoice Hosting is gecrashed. Ja, alweer. De laatste keer was op 3 augustus van dit jaar (Zwarte Donderdag) en dat is mij net iets te vaak. Het is mooi dat men een backup terugzet, maar minder leuk dat deze zes dagen oud is. Het betekent dat ook de weblogs van Luchiano (9) en CasasPa grote hiaten vertonen.

2.

Vrijdagavond nam ik Boer zoek vrouw op met de video. Men weet nooit of er iets leuks gezegd wordt, zeker in het geval van mijn favoriete boer: Gerrit. En jawel. Gerrit liep alleen met Eva over het land, Inge was boodschappen doen.

"Fruitig bloesje heb je aan", zei Gerrit. Hij pakte haar hand vast en zo liepen ze verder. Eva wilde echter graag links van Gerrit lopen en wisselde. "Daar loapt mien hoand ook altijd", zei Gerrit. "Nu ben je net mien hoand."

Kort na deze romantische ontboezeming zoenden Gerrit en Eva. Op zaterdagochtend bleek de video niets opgenomen te hebben.

3.

Bij karate kregen de kinderen les in Bunkai. Dat is hetzelfde als een Kata maar dan met werkelijke in plaats van denkbeeldige tegenstanders. Maar daar gaat het nu niet over, immers dit is niet onbegrijpelijk.

Aan het begin van de les staan de leerlingen in een lange rij, gesorteerd op kleur band en vervolgens lengte. Na het groeten van de Sensei begint de warming-up. De meer dan 20 kinderen lopen rondjes door de dojo. Het kind links in de lange rij begint met lopen en de rest volgt.

Het vreemde ja zelfs onbegrijpelijke is nu dat er bijna altijd kinderen rechts in de rij zijn die snel de bocht afsnijden en zo voor de kinderen lopen die zijn begonnen.

Is dit niet ontzettend Belgisch, vooroplopen in een cirkel?

Comments

ow casa, wat balen, en dus zou je zelf een backup moeten maken he, iedere dag!!! (zegt zij die dat ook altijd vergeet tot ik weer schrik van zo'n berichtje) Boer zoekt vrouw blijft goud...daaraan voorafgaand had hij ook al de dames opdracht gegeven zijn huis te poetsen...de mutsen deden het ook nog.....

Dat is wel een geweldig backup systeem dan daar .. NOT

Overigens is het denk ik menselik, er zijn altijd haantjes de voorste enzo :)

Lukt het jou wel om boer zoekt vrouw te belijken via Internet? Mij lukt dat niet. Had graag de video van Jasmine en boer Hans willen zien!

@Paola: Elke dag is praktisch onmogelijk. Thuis heb ik 128kb/s, dat schiet niet op met een 10mb weblog. Donderdag heb ik gebombardeerd tot backup-dag. Ja, die Gerrit heeft de wind er goed onder en hij komt er nog mee weg ook... :-)
@Cinner: Ach, er zijn hosting providers die helemaal geen backups maken. Haantje de voorste is prima, maar in een cirkel?
@Boutie: Heb ik nog niet geprobeerd. Mijn internetverbinding is daarvoor iets te langzaam vrees ik...

Totalchoice moet zijn naam veranderen naar Nochoice. Ga je nog van host switchen ?

Balen dat je je hersenspinsels kwijt geraakt bent, en ongetwijfeld zal dit ook de statistieken beïnvloeden (minder comments in de maand oktober!).
PS Ik ben op de goede weg met de voetbalpoule...

Heb je geen optie via je CPanel om zelf backups te maken?

http://www.casaspider.com/live/data/pics/Zaterdag_20061028_Pleincafe_800_01.jpg

Hier lijkt Lucy sprekend op Sujen. Ik zou bijna denken dat..... Maar nee, dat kan niet?! Zij is de een tante van haar(?)

Mocht je nog een betrouwbare host nodig hebben.. ik heb nog wel wat ruimte over! :)

(beetje druk laatste tijd, korte snelle reacties :)