« Heinz creciditos Banana | Main | Dingen die ik niet begrijp (12) »

Nathan en Chris komen op bezoek

Vrijdag 27.10.2006: Nathan en Chris zijn bij Luchiano op bezoek. Diana speelt al leuk mee. Klik voor groter/sluiten.De jongens keken er lang naar uit. Chris (9) en Nathan (9) wilden wel eens samen bij Luchiano (9) op bezoek komen. Met drie gameboys is men nog sterker.

Vrijdag was het zover. Nathan nam ik mee van school en Chris werd om een uur of twee door zijn moeder gebracht. Eigenlijk zou zijn broertje Emiel (6) ook van de partij zijn, maar hij had straf.

Chris bracht zijn wireless link mee om twee gameboys met elkaar te kunnen laten communiceren. Nathan en Luchiano waren uitzinnig toen bleek dat zij inderdaad Pokemons konden ruilen via deze link. Hoe krijgt men drie jongens stil, het antwoord luidt met drie gameboys.

Dat was wel anders toen ik thuiskwam van mijn werk. Op mijn bed werd een kussengevecht gehouden. Het ging er tamelijk wild aan toe. Lang kon ik daar niet van genieten want CasasPa en Truus stonden te wachten bij Carvahome. Vandaag leverden zij hun Suzuki Ignis in. De laatste dagen van de vakantie fungeert CasaSpider als chauffeur.

Ik bracht hun naar het Plaza Hotel, de gasten wilden vrijdagavond samen uit eten. Zo hebben wij ook een avondje vrij. Het dominoŽn dan wel boerenbridgen halen we zaterdag wel in.

Diana (5 maanden) wilde met de jongens meespelen. Zij is sterke armspieren aan het ontwikkelen, heel vaak steunt zij namelijk op beide armen in een soort van gorilla-houding. Gelukkig kijkt ze er wel lief bij.

Comments

leuke foto's van alle kinderen!

Diana heeft al een echt kapsel ook, twee staartjes. Poehee.

Haa.. wat heerlijk deze tijd van mobieltjes en gameconsoles!
Wel raar he, vroeger was dat er allemaal niet. Wat een stress hebben mijn ouders moeten hebben onderweg naar Frankrijk met 3 kids achterin met alleen maar het grote Donald Duck vakantieboek.
Ik verlang bijna ook naar kids, stop ze achter in de Estate, zet een dvd voor ze op, leg de PSP naast ze neer... en gaan! :)

Oh, en in de file kunnen ze dan wireless met andere kinderen spelen.

Enfin, back to reality.
Ik wens Casaspa en Truus alvast een goede terugreis. Ze hoeven nog steeds geen winterjas aan te trekken. Wellicht een zuidwester. :)

Oh, en je webpagina doet wat raar...

@Pascale: Ja, die is goed gelukt. Fotografe: Lucy.
@Cockie: Je moet ergens beginnen, over een paardenstaart kan men echter nog niet spreken. O ja, gisteren bij Paul de Leeuw dacht ik even dat jij op de tribune zat!
@GJ: Ben wel benieuwd naar effecten m.b.t. RSI over een jaar of 20, 30. Dat neurotische gedruk op knopjes kan toch nooit gezond zijn op lange termijn?
De website lag eruit en ik had een hoop problemen om de zaak terug te zetten. Hij lijkt nog steeds niet helemaal stabiel... :-(

Grappig, de gameboys fungeren als een soort "mute" functie voor de kinderen :)
Laatse dagen met Casaspa en Truus, geniet ervan!

A princesa zit er prachtig bij op de foto bij dit artikel!

@Casa: itwassentme (maar ik ben wel heel benwieuwd)

@Casa, ik denk dat de mens over 50 jaar geevolueerd is. De kids van onze kids hebben dan hele dikke krachtige vingers :)