« Wat was de bedoeling? | Main | USS Saipan (LHA-2) »

Happy Hour op Wet&Wild

Het jaar 2005 mag inmiddels wel The Year of the Movie genoemd worden. In de nieuwjaarsnacht danste Lucy, driemaal zaten we in de stromende regen in de auto, we gingen naar Punda en er werd gejongleerd op het strand.

Vaak schrijf ik over Happy Hours, de tijd is rijp voor een filmpje!

Zo'n filmpje monteren is best grappig werk, maar men krijgt er wel honger van. Om iets over elven hield ik het niet meer, mijn lichaam schreeuwde om gevulde eieren. Nu moest ik Lucy nog zover zien te krijgen...

Normaliter zeg ik dan met een zielig stemmetje: "Ik heb honger...". Dat prikkelt een of ander hormoon bij Lucy die mij op dat moment als een pasgeboren vogeltje in een nest ziet. Zij is de moeder vogel en voert haar jong.

Nu ging het iets anders en dat kwam door het filmpje, met name het laatste gedeelte. Dat wilde Lucy er namelijk uit hebben, terwijl ik het juist de saus op de aardappel vond. Consequentie was dat zij alleen maar knakworst voor me wilde klaarmaken, geen gevulde eieren. Maar ik had helemaal geen zin in knakworst!

Na een tijdje doorzeuren met het zielige stemmetje stonden er even later toch twaalf halve gevulde eieren naast me. Typisch zo'n verhaal dat men op de DVD als extra achtergrondscene tegenkomt.

Happy Hour op Wet&Wild


Download Happy Hour op Wet&Wild (Right mouseclick, Save Target As...) for free!
Size: 5,995,028 bytes.
Duration: 2.57 minutes.

Uiteraard is deze CasaMovie binnenkort ook in Google Video te aanschouwen.

Explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

wat een leuk filmpje.... ik wil ook zwemmen!! (van mij had u overigens de eieren op uw hoofd gekregen maar Lucy is een schat!);-)

Herkenbaar......
Maar de laatste tijd ga ik op zondag naar Blauw baai....

Paola weet hoe het moet, ik snap niet dat Lucy Casa Zeurpiet zijn zin gaf. Die vrouw van jou is veel te goed voor deze wereld, houd haar maar in ere. Als zij jou heel lief om iets te eten vraagt, krijgt ze het dan van jou ook?

@Paola: Hmm... wat vreemd, krijg jij dan geen moedervogelgevoelens als je een zielig, hongerig stemmetje hoort... ;-) Lucy is overigens inderdaad een schat.
@Cerito: Zo, zo, je bent aardig ge-upgrade! Ga je daar misschien nog golfen ook?
@Cyberjunk: Casa Zeurpiet... even denken, neen die ken ik niet... :-) En natuurlijk krijgt Lucy ook van mij te eten. En op zaterdag en zondag zet ik de koffie!

Lucy, jij bent geweldig, en niet alleen met de gevulde eieren. De ondergaande zon staat er ook mooi op. Het lijkt wel een paradijselijk eiland, terwijl gisteren nog beweerd werd dat de Antillen niet bestaan. Zijn het dan alleen maar dromen? CasasPa

Woeha! En dat staat mij ook nog allemaal te wachten deze zomer.....

Wat een leven zeg.

Reuze gezellig filmpje!
En dan te denken dat we hier met natte sneeuw en vrieskou zitten.

Gevulde eieren? Knakworst? Ik heb honger? Hormoon prikkelen?

Volgens mij als je dit log in het Spaans vertaalt ... dan ie niet door de Latijn-Amerikaanse censuur komen.

@CasasPa: Hoe weet jij dat eigenlijk, dat Lucy ook met andere dingen dan gevulde eieren geweldig is... ;-) Gelukkig trekken zonsondergangen zich niets aan van door mensen bedachte kunstmatige grenzen...
@Roos: Reken maar. Geen vakantie op Curacao zonder de befaamde Happy Hours van Mambo en Wet&Wild op zondag!
@Renesmurf: Als ik op Curacao nog eens een filmpje kan maken met sneeuw en ijs krijg ik volgens mij een Oscar... :-) Sterkte!
@Amaro: Kun je zien hoe liberaal Nederlands eigenlijk is! Of noemen we dat 'naief'... ;-)

Lucy: ik bestel ook maar gevulde eieren bij jou. Ik ben goed in pannenkoeken bakken. CasasPa.

Tis weer een fraaie geworden en je bent gewoon een verwend nest Casa. Lucy moet je wat harder aan gaan pakken. Geef dit door, geef dit door!! Of vindt je dat misschien nog fijn ook?

Ik verheug me nu al op 2 happy hours met zonsondergang! Knuffelbeer klinkt best sympathiek in het Spaans.

@CasasPa: Ok, laat maar een paar pannenkoeken doorkomen dan... :-) Overigens herinnert Luchiano zich nog steeds "opa's soepballetjes"...
@Henk(ES): Correctie: ik was een pasgeboren vogeltje, geen nest! Wees niet bevreesd, Lucy pakt mij heus hard genoeg aan... ;-)
@Piet: Ja, vooral met die uithaal op het eind... :-) Die zonsondergangen komen er, al moet ik er hoogstpersoonlijk voor zorgen.

Hola CasaSpider y Lucy,

Hmmmm ziet er smakkelijk uit! Niet de gevulde eieren want die zijn niet in zicht maar wel die mooie zondsondergang.

Weet je zeker dat je niet een baantje voor ons weet daarzo? Ik mis de zee/strand to much! Dan maak ik wel gevulde eitjes.. kan ik heel goed volgens Marcos ;) Als die het vraagt maak ik het ook altijd....

*Gaby gaat nu naar keuken eitjes maken*

Beso,
Gaby

Fantastische movie!
(het is complimentendag vandaag, daar ook?)

Maar ik vond 'm echt heel goed.
Tsjonge wat een contrast met mijn movies (ik bedoel het weer dus). Heerlijk.

@GJ: Ik hoorde vandaag dat het NATIONALE complimentendag is, dus in Curaçao is zo'n dag er niet!!

Gelukkig is het op mijn prive strand niet zo druk. Ik zou er anders niet van kunnen genieten... van die zon.

Maar goede film. Wat dacht je van een paar cam in je huis... en dan elke dag LIVE op de tv?

@Gaby: Ik zal uitkijken naar een leuke baan voor je. Voor een extra gevulde-eitjes maakster is altijd plaats op het eiland... :-)
@GJ: Dank voor het compliment, ondanks dat het toch al complimentendag is (hier niet volgens mij)... Twee dingen vallen mij (nou ja, vooral Lucy) op aan jouw movies: 1. je richt de camera altijd naar beneden en 2. je auto is altijd bijzonder schoon. Dat laatste in tegenstelling tot de mijne, maar ja, het stoft hier wat meer. Net erg genoten van jouw hondenfilm!
@Cyberjunk: Inderdaad, ik heb hier de hele dag nog geen compliment gehad en ga er ook niet lang meer op wachten. Naar huis dus maar!
@Brillie: Overdaad schaadt! Maar er komen zeker meer movies aan. Jouw Sony kan overigens ook filmpjes maken... (dit was een hint)

Hoi Peter en Lucy,
Wat een geweldig filmje heb je bij Wet & Wild gemaakt, het riep heel wat leuke herinneringen op. Misschien zijn het de hormon-en, maar ik moest bijna een traantje wegvegen. Veel liefs van ons.

Wat een leven.

Dank voor de tips/complimenten van Lucy. :-)
Ik zal de volgende keer rekening houden om de camera recht te houden (volgens mij doe ik dat met een reden, weet niet precies wat voor reden, maar dat zien we de volgende keer wel).

Mijn auto is niet echt schoon. Misschien houd ik daarom de camera wat naar beneden. Er staat reeds een road_movie in de hold..

@Wilbert&Angelique: Bij mij kwamen er ook weer herinneringen boven. Ik neem aan dat degene met de hor-monen Angelique is... ;-)
@Pascal: Soms regent het hier ook, hoor!
@GJ: Ik denk dat je er soms inderdaad een bedoeling mee hebt (met je schoenen het ijs testen, toilet-bezoek), maar het valt wel op! Als je auto niet echt schoon is, heeft je camera een erg goed stoffilter... :-)

De jongste CasaMpeg is hier wederom met gejuich ontvangen. Het strand, de zee, de palmen, de ondergaande zon...je hebt wel weer een gevoelige snaar bij me geraakt jongen!
Volgens mij zit er aardig wat werk in zo'n filmpje, niet dan? Hoelang ben je eigenlijk met zo'n filmpje als dit bezig?

Hou ik je aan CP!

@Henk(USA): En dan vergeet je de mooie dames nog... :-) Het maken van zo'n filmpje valt best mee. Als je het ruwe materiaal hebt (de filmpjes die je hebt geschoten) importeer je die in Windows Movie Maker en dan is het wat knippen, plakken, titels erbij, mp3-tje editen en importeren... Alles bij elkaar heb ik over die laatste film zo'n 2,5 uur gedaan. En dan drink ik er wat biertjes bij, heb de muziek aan staan en klets ook nog wat met Lucy. Probeer het maar eens, volgens mij kun jij een mooi sport-filmpje maken!
@Gaby: No problem! Wat zijn precies jouw sterke punten?
(Behalve goed gevulde eitjes maken dan)