« Guus en Luc | Main | De Hondenkoning »

El Sapo El Sapo (3)

1.

Pas drie dagen geleden schreef ik over het Scanner Locked probleem. Nu al staat deze entry bovenaan in de Nederlandse Google (query)! Problemen met groene schuifjes horen vanaf nu ook in Nederland tot het verleden.

2.

Op verschillende weblogs wordt geschreven over het inburgeringsexamen. Anja Meulenbelt heeft de test online gezet:

Van de 30 vragen mag men er 8 fout hebben. Ik had 6 fouten. Het examen is in één woord te betitelen als ridicuul!

Comments

pfieuw...ik had er zeven fout..... mazzeltje.... ik mag heus blijven....wat een onzinvragen staan er tussen..... enorm.....

Dus als ik voortaan googel op 'groen schuifje' krijg ik jou? :-)

Ik heb net het examen gedaan: 7 fout, maar wat een suggestieve waanzin is dat zeg, ik sluit me volledig aan bij Claar, die bij de antwoorden op Anja's log commentaar heeft gegeven.
Nou weet ik wel waarom die rijen op het gemeentehuis altijd zo lang zijn. Alle niet Nederlanders leren dat ze zonder vragen een nummertje moeten trekken en daarna wachten...

Pfoe, ik mag blijven met 6 fouten. Welke idioot heeft bedacht dat je voor lege loketten een nummer moet trekken? Ik zou naar de balie gaan om te informeren wanneer men genegen is de balie te bemensen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen voor dit examen slagen.

7 fout, maar er zaten een aantal gokjes bij.

Onzin.

@Paola: Tja, jij komt uit Oost-Nederland... ;-) Maar dit examen slaat inderdaad helemaal nergens op!
@CuraKora: Zekers! De query op "groen schuifje" geeft slechts 1 site als uitkomst, drie keer raden welke... :-) ( http://www.google.com/search?hl=en&q=%22groen+schuifje%22&btnG=Google+Search )
Volgens mij is het inburgerings-examen verzonnen op de planeet waar Donner vandaan komt.
@Piet: Misschien dat je als vreemdeling sommige vragen die wij nooit goed kunnen hebben per ongeluk "correct" beantwoordt?
@Pascal: Jouw verblijf in Nederland is dus een grote gok... ;-)

Ondanks dat ik al bijna 11 jaar uit Nederland weg ben, had ik er toch nog 23 goed (een hele troost voor het geval ik ooit nog eens terug wil en ze me aan een dergelijk examen willen onderwerpen). Maar wat een flauwekul zeg!
Vragen 6 (schoonmaakmiddelen mengen), 8 (kleinigheidje voor je nieuwe buren) en 17 (nummertje trekken als er niemand is) zijn ronduit stupid! Bij vraag 27 moest ik glimlachen.
Vragen die ik onjuist had beantwoord: 3, 8, 13, 17, 19, 23 en 29.