« Amstel Curacao Race 2004 | Main | El Sapo El Sapo (3) »

Guus en Luc

Guus Meeuwis is op het eiland! Afgelopen donderdag had hij een optreden op Mambo Beach en tevens was hij te gast bij Radio Dolfijn DJ Jules van Hest. Niet te gast bij Jules van Hest, maar wel op het eiland is mijn zwager Luc van Deuren (foto) samen met mijn zus Pascale. Sinds jaar en dag wordt Luc beschouwd als een Guus Meeuwis LookaLike.

Tot ieders verbazing noemde Luchiano (7) Luc in het begin van hun vakantie Guus. Luchiano heeft nog nooit van Guus Meeuwis gehoord. Inmiddels zegt hij weer gewoon Luc tegen Guus Luc. Tijdens het Oktoberfest werden wij door een aantal mensen aangestaard: "Is hij het nu wel of is hij het nu niet?"

Jules van Hest, Guus Meeuwis en Luc van Deuren!Veel mensen weten dat Guus Meeuwis op het eiland is en dus was het heel goed mogelijk dat hij een potje bier ging drinken bij Pleincafé Wilhelmina.

Overigens is Luc niet alleen de LookaLike van Guus Meeuwis, het werkt ook andersom. Zo kwam een kennis van Pascale en Luc in Tilburg eens Guus Meeuwis tegen en was in de veronderstelling dat het Luc van Deuren was. Dat is toch wel een domper voor een bekende Nederlander.

Gisteren tijdens het Happy Hour hadden we het over Guus en andere Nederlandse zangers. Pascale zei dat Guus best goed kan zingen. Dat geloofde ik wel, maar hij is natuurlijk geen Lee Towers, Marco Borsato of Rene Froger. Pascale verdedigde Guus hartstochtelijk, hij lijkt immers op Luc, en zei dat Marco Borsato toch een enigszins afgeknepen stemmetje heeft bij de hogere tonen.

Een groep die haar qua zang wel was meegevallen is Kane. "Aha, met Dinand Woesthoff", wist ik uit verhalen van de Nieuwe Revu. "Ja", zei Pascale, "die kan best goed zingen!"

CasaSpider: "En hij is zeer geliefd bij de dames!"
Pascale: "Nou, hij ziet er heel goed uit!"
CasaSpider: "Beter dan Guus Meeuwis?"

Luc keek Pascale vorsend aan. Na enige aarzeling zei mijn zus: "Ja, hij is wel knapper!"
Dat is nu weer het nadeel van LookaLike van Guus Meeuwis zijn.

P.S.
Speciaal voor CasasPa: het Pascale en Luc op Curacao 2004 foto-album telt inmiddels 43 foto's!

Comments

ik ben het met Pascale eens...marco kan een enorm afgeknepen stemmetje hebben inderdaad.... (Paool zag hem eens live toen ie niet op zijn best was :-)
Verder ziet de foto er enigszins uit of Luc met zijn hoofd door de muur komt ofzo... wel grappig.... :-)

@Paola: En wat vind jij van Dinand? Die mag zeker best wel eens met zijn kop door jouw muur komen... :-)

dank dank voor de fotosessie. Wij blijven nieuwsgierig naar het wel en wee. Luc is hier in het dorp ook de lookalike van Guus, maar "men"zegt dat hij (nog) beter zingt.Ik heb hem onlangs een perfecte Elvis imitatie zien en horen doen. Overigens Luc: je krijgt een nieuwe baas: Getronics. CasasPa.