« Portugal-Nederland 2-1 | Main | Dia di Bandera 2004 »

EK2004 Tussenstand (2)

Het grootste gedeelte van mijn teleurstelling met betrekking tot de wedstrijd van gisteren is inmiddels verwerkt. Gelukkig valt er nog wat te winnen in de diverse poules!

Dat geldt helaas niet voor mij persoonlijk, positie 22 in de Webloggers Poule is vlees noch vis. Tot overmaat van ramp sta ik 36 punten achter op Jnnk die op de 14e plaats rondzweeft. Dit weekend zal ik eens naar een wok gaan uitkijken.

Stand Webloggers dd. 01.07.2004

Teamsport is veel mooier dan individuele sport. Dat is logisch, want men maakt alle emoties samen mee. Als het Engelse rugby-team wereldkampioen wordt gaat het er na afloop heel anders aan toe in de kleedkamer dan als Chris van der Smissen vroeger een biljart-tournooi won.

Daarom vind ik een Team-Poule ook veel leuker, belangrijker en veelzeggender dan een individuele poule. En raad eens wat, de Webloggers staan weer bovenaan in het subpoule-klassement! Dat is heel mooi!

Niet vergeten de uitslagen van de laatste twee wedstrijden te voorspellen, dat geldt met name voor de top-5 van onze poule. Mijn voorspellingen doen niet echt meer terzake.

En we zijn nu natuurlijk met zijn allen voor TsjechiŽ!

Comments

ik blijf vooral hopen dat griekenland kampioen wordt :)

Ik gun het de grieken ook wel.
Die kunnen alleen kampioen worden omdat ze ons niet tegen komen.

no way...de tsjechen natuurlijk :-)

Niks Grieken, hun eten is erg lekker, maar qua voetballen zijn de Tsjechen toch een stuk leuker om naar te kijken.
@Paola: Weet je wel dat jij 13e staat met 266 punten in de Webloggers Poule?
(Kun je mij uitleggen hoe je dat doet?)

Polls. Nee, daar doe ik niet aan mee. Ik koop wel een kraslotje.

Welja, wint Griekenland van Tsjechie! Niet geheel verdiend als ik naar de gehele wedstrijd kijk, maar toch .. Nu ben ik wel voor Portugal, hoewel ik het de grieken best gun. Voor mij geen keispannende Finale dus dit jaar ..

Laat die Grieken maar winnen tenslotte hebben de Portugezen ons, overigens terecht, eruit geschopt. Oh ja, bij winst van de Grieken win ik ook de pool op het werk.......

In de eerdere voorspellingen heb ik Portugal laten winnen, nu laat ik toch de Grieken winnen. Ook leuk.

ik ben ff perplex...wat een toernooi :-)

@Brillie: Bij een poule moet je tenminste nog nadenken, dat is toch veel leuker dan een kraslot?
@Cinner: Ik ben voor Griekenland, die Ricardo heeft het voor mij verpest in de wedstrijd tegen Nederland!
@Angel: Jij bent of een enorme kenner of een enorme mazzelaar. Wat denk je zelf... :-)
@Maarten: Ik laat de Portugezen winnen, dan gebeurt normaliter het omgekeerde...
@Paola: Jij perplex? Ik sta paf... :-)