« Nog meer voetbal | Main | Hey J.C. »

Even neuzelen

Na al dat voetbalgeweld is het de hoogste tijd voor een stukje geneuzel. Anders denkt men straks nog dat het hier een dependance van de VI is. Eens kijken, wat hebben we zaterdag gedaan? Krantje gekocht, koffie gedronken en met Luchiano naar de (school-)tandarts geweest.

Van twaalf tot half vijf was het v..tb.l kijken geblazen.

We waren wat moe, maar besloten toch nog even naar Punda te gaan. Kleren kopen en niet te vergeten schoenveters. De schoenveters waren niet netjes in een cellofaantje verpakt, maar lagen met zijn tweehonderden in een doos. Het was nog geen sinecure om twee gelijksoortige bij elkaar te vinden. Drie gulden (1 Euro 40) voor een paar schoenveters, is dat eigenlijk niet duur?

Het was drie weken geleden dat we op het terras van Pleincafé Wilhelmina hadden gezeten. De Triple van La Trappe smaakte goed, ze hebben nog steeds geen Duvel. Volgens mij doen ze daar ook niet bepaald moeite voor. De tribune voor de wedstrijden van Oranje stond al opgesteld, evenals een mega-scherm. Maar dinsdag gaan wij bij café De Tropen kijken.

Zondag. Ontbijten, beetje surfen en...

Van twaalf tot half vijf was het v..tb.l kijken geblazen.

Om vijf uur dreef ik met de Cubanen en Luchiano in zee bij Mambo Beach. Lucy had een afspraak voor een foto-sessie met First Runner-up Mayra. We spraken of liever gezegd fulmineerden over de wedstrijd. Persoonlijk heb ik een hekel aan Fransen, maar ja ik had ze laten winnen in de EK-2004 poule. En dus voetbalden de Engelsen ineens een klasse beter. Zo gaat het nou altijd.

De Fransen deden me aan het Nederlands Elftal denken. Meer balbezit (55%) maar geen enkele dreiging. Pure onmacht, zelfs bij Zidane. Beckham mist een penalty. Ze hadden nog wel drie uur door kunnen voetballen, de Fransen zouden nooit scoren. De afloop is bekend, zelden heb ik een team zo schlemielig zien verliezen.

Het Webloggers Team is gezakt naar de derde plaats. Dat lag niet aan Jenneke die flink gescored heeft en afgetekend bovenaan staat in onze poule. Dat wil zeggen voorlopig, want het zal me toch niet gebeuren dat ik qua voetbalkennis van een vrouw ga verliezen! Dan ga ik meteen op een cursus Koken met een Wok.

Die laatste opmerking dient met een korreltje zout te worden genomen. Het Happy Hour was gezellig en de nasi van de Chinees lekker. Genoeg geneuzeld vandaag!

Comments

hier in nederland is alles zo achterlijk duur dat het me niet zal verbazen dat we hier 20 euro voor een paar schoenveters moeten betalen.....:-)

Ik ben na een veelbelovende start in de pool aan een glijvlucht begonnen. Ik had 2-2 voorspeld voor Frankrijk-Engeland. 91ste minuut 1-1 dus ik al blij...scoren ze nog een keer! Ze blijven onbetrouwbaar, die Fransen...

@Paola: Ja, maar dan hoef je ze niet zelf bij elkaar te zoeken en zitten ze wel in een cellofaantje!
@Eric: We zijn net begonnen, dus wie weet krijg je vandaag weer een opvlieger... ;-)

Heb je het inschrijfformulier al aangevraagd?

En had je gaatjes?

@Piet: Neen, ik denk dat ik eerst maar een wok ga aanschaffen...
@Brillie: In 'mijn tijd' BESTOND er nog geeneens een schooltandarts!

Mooi...ga ik bij Bananas kijken...

Gaat het toch weer over voetbal. Ik heb net mijn eigen weblog gevuld, gesaved, en daarna gepreviewed. En toen was de tekst weg. Nu even geen zin om het nog eens over te doen. (hier staan afgeschermd drie krachttermen onder).
CasasPa

@Cerito: Maakt niet uit waar je kijkt, als je onze mannen maar goed aanmoedigt!
@CasasPa: Belangrijkste is (staat ook in de gebruiksaanwijzing) eerst op SAVE drukken... :-)
(Niets is zo frustrerend als reeds ingetikt werk opnieuw doen)

Ha, wat te denken van Zweden Bulgerije dan, vijf - nul! En een mooie wedstrijd, zo mag Oranje het ook best gaan doen. *is allang blij dat er nog loghouders zijn die wel naar voetbal kijken ...*

Is de wok al binnen?

Casa, stuur even de voor- en achternaam en het email-adres waar ik de uitnodiging heen moet sturen (je weet wel....voor datgene waar je je voor aanbevolen houdt :-)
Stuur maar naar lulderij@w8in.com

Dat neuzelen is aangenaam, alleen die stukjes over v..tb.l tussendoor zijn wel hinderlijk. (wat is dat eigenlijk, v..tb.l?)

oh oh oh, welk woord zoek ik toch....*doet even een imitatie van een rtl4doosreclame* :-) Irene probeert zich wanhopig afzijdig te houden hihi.... zet hem op!!! :-)

@Cinner: Dat was inderdaad een geweldige wedstrijd van de Zweden. Ik doe echter mijn uiterste best om hier niet een EK-weblog van te maken... :-)
@W8in: Thanx! Email is (bijna) onderweg!
@Irene: Daag me niet uit, straks moet ik nog speciaal voor jou een heel stuk wijden aan wat nu v..tb.l precies is! Gisteren heb ik even geluisterd naar de onvolprezen J.C. (op de puntjes hoef je ditmaal geen letters in te vullen!), alhoewel (ook) hij oud begint te worden...
@Paola: Je imitatie is, zoals gebruikelijk, weergaloos!

Nu weer voetbal dan? Hup Zweden?

Ik wist niet Casa dat jij J.C. onvolprezen vindt. Ik vind het een bal van een vent die nooit iets spits uit de ander haalt, maar alleen zichzelf heel knap vindt. CasasPa.

Ow sorry Casa, dacht me hier geheel uit te gaan leven op voetbal gebied :D