« Ongerust avondje | Main | EK2004 Tussenstand (2) »

Portugal-Nederland 2-1

Waar lag het aan? Ik vond de Portugezen beter, gevaarlijker. Dankzij hun eigen coach kregen ze het nog moeilijk.

Robben zat absoluut niet in de wedstrijd, ik had graag Sneijder gezien voor Seedorf, maar dat is achteraf. Van Nistelrooy en Makaay kwamen er niet echt aan, ook al vond ik dat het tweede Nederlandse doelpunt ten onrechte werd afgekeurd.

Verder heb ik me doodgeërgerd aan de Portugese keeper Ricardo, wat een maricon! Dankzij hem ga ik zondag de Tsjechen aanmoedigen.

Het is voorbij voor ons... ik kan het maar op één manier samenvatten, excusez le mot: Kut van de Klotenbok!

Comments

Eigenlijk was het 3-0 voor Portugal.

Amen, CasaSpider, amen.

Jammer, jammer, jammer!! Eigenlijk gewoon ....Je hebt gelijk!!!!!!!

Ja! Gooi het er maar uit! Doe maar. Laat de wereld het weten!!!

Eindelijk kan ik weer in meer kleuren kijken dan oranje alleen!!

Maricon?? wa is da?

Betekent 'maricon'iets als watje? Met zo'n trainer verdient Portugal het niet om zondag te winnen. Wat een angsthaas. Zou hij ook Dick heten?

Wat is die Advocaat een ei zeg! Laat 'ie Robben stáán! ;-)

Maar goed, Portugal was beter, zo simpel is het. En voor het eerst kan ik zeggen dat ik blij was met de aanwezigheid van Seedorf. Het heeft lang geduurd, maar blijkbaar heeft 'ie dan toch nog iets geleerd...

Verrek, de Webloggers staan weer bovenaan in de EK-poule! Jiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa!

Triest.

Samengevat: Ned. XI-tal heeft te weinig kwaliteit. De halve finale was met geluk het hoogst haalbare. Van de laatste acht wedstrijden heeft Ned. er twee gewonnen: van Letland en de Faroer. Teken aan de wand. Illustratief voor die kwaliteit was de 4e minuut: Stam balletje rechts naar Cocu, Cocu weet niet wat hij er mee aan moet, speelt terug op v.d.Sar, die vervolgens de bal met een lel de tribune injaagt.
Had vanavond graag Seedorf gewisseld voor Sneijder. Het beste van de avond was de uitvoerige analyse van Cruijff: je snapt soms niet waar hij het vandaan haalt; hij spreekt nooit in termen van scorebord journalistiek.
CasasPa
PS: ik ga zondag voor Tsjechie.

OP de andere zender is tegerlijkertijd mijn lievelings personage uit Cold feet overleden. Dubbele triestheid dus!!

ach ja. nederland heeft wel kansen gehad, maar ze nooit afgemaakt. eigen stomme schuld. zelf had ik ook graag sneijder erin gezien. maar ik was er ook voor om van hooijdonk erin te zetten en die heeft ook niet echt super gespeeld, om het zo maar te noemen.

ik hoop eigenlijk dat griekenland door gaat vanavond ;)

Goh, waar gaat dit toch allemaal over? Is er iets? (neenee, niet uitleggen) ;-)

@ Theo..... Maricon betekend letterlijk flikker. Goh dat is weer jaren geleden dat ik dat woord heb gehoord! Tja dat komt ervan als je al 7 jaar in Nederland woont en geen spaanse/latijns- amerikaanse tv kan ontvangen....

Ach jongens het is maar een spel....Misschien wint oranje wat tijdens de olympische spelen of later in het WK????
Hier hebben gekken hun oranje petjes in de fik gestoken...mannen en voetbal geen goede combinatie hahahahaahaha
sterkte met het verwerken

Het doelpunt werd (helaas) terecht afgekeurd. had seedorf maar geschoten, van Nistelrooi was degene die buitenspel stond en met die nieuwe regel was dat niet erg geweest als hij geen speldeelnemer was. Maar goed, inderdaad, Portugal was bter. En we zijn verder gekomen dan aanvankelijk gedacht, dus toch best mooi allemaal.

Ik vond Ricardo wel een aansteller, maar geen Maricon. Maar dat had er vooral mee te maken, dat hij met vlag en wimpel de prijs voor de leukste voetbalbroek gewonnen heeft. Jammer dat er niet een iets leukere vent in zat :-)

En ik wist niet dat je zo bijziend was Casa: Het was duidelijk wel buitenspel.

Overigens ben ik achteraf blij dat ze er uit lagen. Als je met zo'n slecht spel nog verder zou komen, wat stelt dat hele toernooi dan nog voor. Bovendien had een volgende coach de arrogantie dan helemaal nooit meer uit die koppen gekregen.

PS Ik ben WEL Oranje fan