« Engels | Main | Gastvrije Barretjes »

Marilyn Monroe Index®

Mujer de las Mujeres: Marilyn Monroe!U heeft er een tijdje op moeten wachten, maar daar is hij dan, de Marilyn Monroe Index®. Op 31 maart verscheen de John Wayne Index®, voor de mannelijke loggers, nu is het de beurt aan de dames.

Voor de n00b's alhier een korte uitleg. Marilyn Monroe staat symbool voor De Vrouw. Ok, Sofia Loren en Brigitte Bardot hadden ook gekund, maar u bent het toch wel met mij eens dat de Jeltje van Nieuwenhoven Index® niet zo gepast is. Tenminste niet voor dit doel.

Het doel is namelijk uitspraken van vrouwelijke loggers langs de vrouwelijkheidslineaal van Marilyn Monroe leggen. Dit resulteert in een Index® van 0 tot 100. Haalt een dame een Index® van 0, dan kan het een Man in Disguise betreffen. Bij een Index® van 100 bènt u Marilyn Monroe.

Hoe worden de citaten geselecteerd? Van een aantal vrouwelijke loggers heb ik de laatste posts gescanned op opmerkelijke uitspraken. Opmerkelijk in de zin van vrouwelijk of juist mannelijk. Hiermee is meteen duidelijk dat de Index® een momentopname is: één vrouwelijke opmerking maakt nog geen zomer. Op onverwachte tijdstippen, we lijken hier de Michelin-sterren-uitdelers wel, vindt een volgende scan plaats.

Genoeg verantwoording en geklets, wij gaan over tot de uitreiking van de Marilyn Monroe Indexen®!

Hello Again
Hele avond met een stinkende Henna-pap en een boterhamzakje op de kop gezeten en ... niks! Verdomme!
Marilyn Monroe Index®: 16.
Commentaar: Haren verven is uitstekend, maar stinkend en boterhamzakje zijn niet des Marilyn's.

Merel
En juist dan, bij het terugveren, rinkelt hij. Hard. Boel hard. Soms zit er een minuut tussen mijn belbeweging en het feitelijke geluid. Soms een kwartier. Soms gebeurt het de volgende fietsbeurt pas. Het moment valt niet te voorspellen.
Marilyn Monroe Index®: 34.
Commentaar: Fietsen is beter dan autorijden, maar het gebruik van Statistiek is uit den boze.

Twweet
Twee weken geleden ging ik voor de ranonkels. Mooi, maar o, zo grillig. Ze zijn maar moeilijk in toom te houden in een vaas.
Marilyn Monroe Index®: 75.
Commentaar: Vrouwen en bloemen blijft een Winning Team.

Maanisch
Ook het cadeautje dat ik kreeg van E. van www.viashop.nl ziet hij liever niet aan de doucheknoppen gekoppeld zitten. Een dildo-doucheslang. Maar van mij hoeft dat ding er ook niet altijd aangekoppeld. Dan kom ik waarschijnlijk écht nooit meer onder de douche vandaan.
Marilyn Monroe Index®: 25.
Commentaar: Past wel in het huidige tijdsbeeld, uit de mond van Marilyn Monroe klinkt het echter wat aan de grove kant.

Cockie
09.13 uur: Ik zie een heel dun zonnetje dat door een strakke grijze lucht probeert te piepen. Hoera! Hoera!! Hoeraaaa-aaaah... hij is weer weg...
Marilyn Monroe Index®: 75.
Commentaar: Niet bepaald een opmerking die John Wayne zou maken, ergo: een hoge score alhier!

Lijn
Ik kwam een heel eind, echter bij een testje bleek dat netscape/mozilla deden wat ik wilde, en Internet Explorer niet (leuk css, als de browsers zich nu ook aan de w3c standaard hielden...).
Marilyn Monroe Index®: 5.
Commentaar: Marilyn Monroe had gevoel voor humor, maar een optreden als nerd zou ook haar te ver gaan!

Webkast
En nu ga ik, als u het niet erg vindt, nog even stofzuigen, kattebak verschonen en hier en daar met een Swiffertje overheen. Staat wel zo leuk als Erik morgenochtend hier binnenstapt.
Marilyn Monroe Index®: 55.
Commentaar: Meestal gaan haar stukjes over appeltaart, slagroom en ijsjes. Carin heeft ditmaal geluk: schoonmaken scoort altijd. Het Swiffertje deed het hem.

Charlotte
Sommige dingen hebben rare eigenschappen. Neem nu bijvoorbeeld bladerdeeg. Dat verstopt zich! Niet in de vriezer thuis, maar in de supermarkt. Als ik bladerdeeg nodig heb, moet ik tijden zoeken. Echt altijd!
Marilyn Monroe Index®: 71.
Commentaar: Hulpeloosheid in de supermarkt, zeer vrouwelijk. Het schoentje op haar site heeft echter ook geholpen.

Bareuh
Neem je dat oerwoud voor lief? Of kijk je stiekum naar het shirt of daar geen grote landerijen huizen?? Da's toch wel een gewetensvraag ....
Marilyn Monroe Index®: 46.
Commentaar: Marilyn heeft het daar (borsthaar) vast wel eens over gehad, maar waarschijnlijk toch in andere bewoordingen.

Isabel
De meiden zaten in de tussenuren bij ons want ik woonde het dicht bij school. Deze video & thee sessie werden altijd afgesloten in de badkamer voor de metamorfose. Drie volledig opgetutte meiden kwamen dan weer terug op school.
Marilyn Monroe Index®: 90.
Commentaar: Het is dat het woord video in Marilyn's tijd nog niet werd gebruikt, maar anders had het een uitspraak van de Diva zelf kunnen zijn geweest.

Tot zover. Dames, doe uw voordeel met de behaalde Index®. Let wel, er wordt hier nadrukkelijk geen winnares aangewezen! De een is nu eenmaal zus en de ander zo. Gelooft u niet in de Index®? Doe maar eens net of Lijn (Index® = 5) de zin van Isabel (Index® = 90) in haar log zou schrijven en vice versa. Voelt u hem?

Wordt vervolgd, op een onverwacht tijdstip!

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 2, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Engels.

The next post in this blog is Gastvrije Barretjes.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33