« Thee | Main | Geknal in de ruimte »

Curgas

Op 19 februari heb ik een gasfles besteld bij Curgas op Muizenberg. Misschien herinnert u het zich nog, er werd in ieder geval flink gereageerd op die post. Ik werd er geholpen door een alleraardigste dame die ook nog met dikke letters Spoedbestelling op de aanvraag schreef.

Nu laat ik mijn bestelling altijd in een spoedbestelling veranderen, maar nog nooit met het gewenste resultaat. Sterker nog, zo tegen de tijd dat het gas moet verschijnen begon ik voor de zekerheid altijd te bellen.

Afgelopen vrijdag nam ik de telefoon in mijn hand en belde Curgas.
CasaSpider: 'Ja hallo, wanneer komt mijn gas?'.
Mevrouw Curgas: 'Begin volgende week'.
CasaSpider: 'Ja, wanneer precies?'.
Mevrouw Curgas: 'Belt u begin volgende week terug'.

Maandag was ik het vergeten, maar dinsdag belde ik voor de tweede keer.
CasaSpider: 'Ja hallo, wanneer komt mijn gas?'.
Mevrouw Curgas: 'Belt u morgen terug'.
CasaSpider: 'Dat zei u vrijdag ook'.
Mevrouw Curgas: 'Doei'.

Vandaag wederom gebeld.
CasaSpider: 'Ja hallo, ik moest even terugbellen over wanneer mijn gas komt'.
Mevrouw Curgas: 'Momentje'.

Enige seconden later kwam er een andere dame aan de telefoon, volgens mij was dit de aardige dame die mij destijds zo vriendelijk geholpen heeft.

CasaSpider: 'Wanneer komt mijn gas?'.
Aardige Curgas Mevrouw: 'Even kijken, u heeft het op 19 februari besteld, dan wordt het 29 maart'.
CasaSpider: 'En vrijdag zeiden ze nog dat het begin van de week kwam!'.

Vervolgens legde de Aardige Curgas Mevrouw uit dat het vaak beter is de waarheid te spreken en dat Curgas nu bezig is met de bestellingen die op 9 en 10 februari gedaan zijn. Dientengevolge laat de mijne nog tien dagen op zich wachten. Ze zei het zo aardig dat ik er helemaal door werd ingepalmd en haar groot gelijk gaf. Uiteindelijk moest de Aardige Curgas Mevrouw het gesprek beŽindigen, ik bleef haar namelijk maar complimenteren met het slechts tien dagen te laat bezorgen van het gas.

Gelukkig is ons gas nog steeds niet op, nu maar hopen dat we het nog eens tien dagen volhouden.

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 19, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Thee.

The next post in this blog is Geknal in de ruimte.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33