« Kortsluiting | Main | Ogen gemaakt van »

Curacaose Nummerplaten

In februari werd de Toyota van nieuwe nummerplaten voorzien. In diezelfde post maakte ik melding van het feit dat het hier mogelijk is om zelf een nummerbord te bedenken, bijvoorbeeld met de naam van je echtgenote. Een zelfbedacht nummerbord kost cicra 500 gulden extra per jaar, derhalve zijn er niet zoveel mensen die voor deze optie gaan.

Curacao: een bijzonder eiland met bijzondere mensen!
Automatiseerders zijn een apart slag mensen. Maar ook binnen de ICT bestaan er gradaties in apartheid. Informatie-analysten communiceren nog het meeste met normale mensen en vallen derhalve bijna niet op. Developers zijn al een stuk gekker.

Nog hoger in de merkwaardigheidshiŽrarchie staan de DBA's, normaal communiceren met deze beroepsgroep is voor niet-automatiseringsdeskundigen eigenlijk al niet meer mogelijk.

Het kan echter nog gekker, de tweede plaats is voor de Netwerkspecialisten. Zij praten alleen maar X25 of op zijn gunstigst TCP/IP. Dan komen we aan de top en daar bevinden zich op eenzame hoogte de System Administrators. Het voert (veel) te ver om hier uit te leggen wat System Administrators allemaal voor gekke dingen doen, zo lang is mijn pauze niet.

Vanmorgen hadden wij een ICT-meeting. In de pauze liep ik even naar buiten en keek naar de parkeerplaats. Onze System Administrator R.R. heeft een bordeaux-rode Hyundai Accent. Op zich is deze auto niet zo flitsend, maar R.R. heeft er Formule-1 wielen onder gezet. Oordeelt u zelf.

Dit was echter vandaag niet het opvallendste onderdeel aan zijn auto, neen, ik keek recht tegen zijn nieuwe nummerplaat aan. Nogmaals, oordeelt u zelf! Let ook op de sticker rechts naast het nummerbord.

In mijn vorige post pleitte ik nog tegen de persoonlijke nummerplaten, inmiddels ben ik hierop teruggekomen onder het motto: Dit is toch het zout in de pap!

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 14, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Kortsluiting.

The next post in this blog is Ogen gemaakt van.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33