« CasaSpider stelling over Meten en Informatie | Main | Blind Goudmijntje »

La Chica del Año 2002

Meer dan een jaar geleden is La Chica Merengue begonnen met haar website. Al snel werd het belangrijkste item La Chica de la Semana. Bijzonderheid is dat vrijwel alle foto's gemaakt zijn op het strand van Mambo Beach. Een van de twee uitzonderingen is mijn zus Margriet, die tevens de allereerste Chica was.

Het was leuk om te zien hoe het fotograferen evalueerde. Voor de duidelijkheid, de foto's worden gemaakt door mijn vrouw. In het begin moest zij wat wennen aan de camera en nog meer aan het feit om zomaar wildvreemde dames aan te spreken. Inmiddels is Lucy geroutineerd en loopt op haar gemak één of twee rondjes over het strand. Veel meisjes kennen haar al en sommigen bieden zich spontaan aan.

Chica de la Semana: Alina!Na enige tijd besloten we een Poll op te zetten, om de lezers/kijkers het meest populaire meisje te laten kiezen. Hier zat een bepaalde onrechtvaardigheid in, immers de meisjes van het begin konden (veel) langer gekozen worden dan de laatste chica's. Op zondag 1 september werd Dianthe Chica de la Semana. Niet alleen ziet Dianthe er goed uit, zij bleek ook nog eens over een groot netwerk te beschikken, want in minder dan drie weken stond zij onbedreigd bovenaan.

Grappig van Dianthe was dat zij bij het verstrekken van haar persoonlijke gegevens zei dat zij Mariana Rodrigues heette. Dit omdat haar vader haar (terecht) had geleerd niet zomaar vreemde mensen te vertrouwen. Later, toen zij de website gezien had, verontschuldigde zij zich heel beleefd voor haar wantrouwen.

Dianthe is met afstand het populairst gebleken en is daarmee uitgekozen tot Chica del Año 2002. Van harte gefeliciteed, Dianthe! Lucy heeft een speciale fotosessie met haar belegd om een album van 32 foto's te maken.

Wij hopen dat het jaar 2003 net zo'n goede oogst oplevert als dit jaar. Iets heel anders. Gisteren ontdekte ik via Suffie een erg leuk log, namelijk dat van Volgspot. Ik heb het meteen bij mijn 10Favorites gezet. Veel leesplezier daar!

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 22, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was CasaSpider stelling over Meten en Informatie.

The next post in this blog is Blind Goudmijntje.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33