« La Chica del Aņo 2002 | Main | CasaSpider Update 23.12.2002 »

Blind Goudmijntje

Geīnspireerd door het gouden duo Cockie / Ton Sijbrands ben ik eindelijk verlost van het probleem: 'Wat moet ik die persoon voor zijn verjaardag of andere gebeurtenis geven'. Zoals wellicht bekend heeft Ton Sijbrands zojuist zijn eigen record Blind Simultaan Dammen verbeterd, een weergaloze prestatie.

Denk u eens in hoeveel materiaal er bespaard kan worden als we meer dingen blind gaan doen. En het is niet alleen financieel-technisch voordelig, neen, ook de hersencellen worden extra geprikkeld.

Er wordt nu zowel door Ravensburg als Jumbo aan mij getrokken om de patenten voor onder anderen Blind Monopoly, Blind Risk, Blind Klaverjassen en nog een hele rits spellen. De prijsstelling is interessant en consistent. U vraagt per email een spel aan en ik bereken u tien US Dollar, dan wel tien Euro, al naar gelang welke munteenheid de hoogste koers heeft. Wat krijgt u van mij? Een mail terug met in het Subject de naam van het door u aangevraagde blinde spel. En het plezier kan beginnen!

Voor slechts twee Dollar/Euro meer ontvangt u de Simultaan variant, waarmee u gerechtigd bent om maximaal op 100 virtuele plaatsen tegelijk te spelen.

In fase twee staat Blind DVD op het programma. U bespaart veel geld aan DVD-spelers (niet meer nodig) en heeft nooit problemen met incompatable software. (C)asaSoft ™ garandeert dat alle Blind producten op hetzelfde platform zullen draaien.

Alle gelijkenis met mijn voorgangers uit de vorige eeuw, zoals daar zijn Microsoft ™ berust op louter toeval.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 23, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was La Chica del Aņo 2002.

The next post in this blog is CasaSpider Update 23.12.2002.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33