« Gloria UC C3 - Rijen C4 3-3 (C456 - 17.03.2012) | Main | Rijen C4 - Boeimeer C5 3-0 (C456 - 24.03.2012) »

SQl Server 2012 en een oude jeugdliefde

Afgelopen dinsdag 20 maart 2012 organiseert Microsoft een evenement in de Jaarbeurs te Utrecht getiteld SQL Server Symposium. Om kwart voor acht die ochtend rijd ik in de Brabant Water Citroen DS3 uit Rijen weg. Volgens de TomTom bedraagt de reisduur 50 minuten, uiteindelijk doe ik ruim anderhalf uur over de 66 kilometers. Dan denk je "zo gek is de trein nog niet", maar ja vanmorgen lag het treinverkeer rond Amsterdam compleet stil. Op tijd vertrekken luidt het adagium.

20.03.2012: Microsoft SQL Server 2012 Symposium, Jaarbeurs Utrecht. Astrid Joosten is de Dagvoorzitter en mijn oude jeugdliefde. Klik voor groter.Met de zonnebril op loop ik over de parkeerplaats van het Jaarbeursterrein op zoek naar de Media Plaza in Hal 6. Om half tien begint het evenement en kies ik een mooi plekje uit in de lichte, moderne zaal. Iemand van Microsoft neemt het woord en kondigt de Dagvoorzitter aan.

Het is niemand minder dan Astrid Joosten (website). Geroutineerd innemend opent Astrid het evenement en geeft meteen de Twitter hashtag door: #sql2012nl. Dat we er maar een Twitterfontein van maken.

Dat laat CasaSpider zich geen twee keer zeggen: "Presentatie door mijn oude jeugdliefde (iknietvanhaar) Astrid Joosten". Als zij de eerste spreker op het podium roept, neemt zij zelf plaats op luttele stoelen afstand van de haar onbekende jeugdliefde. Dangerousssss!

Het is een aangename en nuttige dag waarbij het prachtige product Power View een prominente plaats inneemt. We mogen er zelfs hand's on mee stoeien, dat is gewoon Affengeil.

Okay, mensen die meer technische details willen kunnen mij hiervoor benaderen. Maar nu gaat het over Astrid. Aan het eind van de dag neemt zij een aantal tweets door en als laatste leest ze die over mijn oude jeugdliefde voor. Ik geloof dat ze het wel lief vond (iknietvanhaar), haha. Vandaag, donderdag 22 maart 2012, is ze jarig. Astrid, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren of in het Spaans: Con cada año que pasa, te haces más hermosa. Feliz Cumpleaños.

Comments

Zo dichtbij en toch zo ver weg.

@Piet: Ja, dat is inderdaad een beetje sneu voor Astrid. Maar ben ik dan zo ongenaakbaar?

Het is wat, ze moet bijverdienen want van alleen de VARA kan ze kennelijk niet rondkomen.

Op de terugweg er ook 1 1/2 uur over gedaan?

@Renesmurf: Ik dacht dat de Vara genoeg betaalde, vraag maar aan Giel. Denk dat ze het helemaal voor haar plezier doet, dat straalt Astrid wel uit.
@CasasPa: Neen, binnen het uur was ik al thuis. Alleen de brug bij Gorinchem zorgt voor wat oponthoud.