« Redwood Relatiedag 2011 Voorthuizen | Main | Rijen C4 - Gilze C3 6-0 »

Op die scooter

Met Luchiano (013) heb ik soms van die gesprekken waarbij ik denk: "Grote genade, zit ik hier met een idioot te praten ofzo?" Andersom geldt dat waarschijnlijk evenzeer, maar dat boeit nu even minder. We rijden in de auto van de Albert Heijn in de richting van de Hoofdstraat te Rijen, waar ik linksaf in wil rijden.

Links komt er een Turkse jongen op een brommer aan die niet duidelijk aangeeft wat hij wil. Uiteindelijk blijft hij stil staan en sla ik linksaf. "Hé, dat is Ali", roept Luchiano. Grappig als ik ben antwoord ik: "Ali B?"

Waarop Luchiano tot mijn onthutsing zegt: "Nee, op die scooter".

Comments

Wat een uitermate verwarrend logje. Ten eerste heb jij het over een brommer (wie, onder de vijftig, rijdt daar heden ten dage nog op?) en Luchiano over een scooter, en ten tweede begrijp ik, net als Luchiano, niet waarom Ali B. ineens ten tonele zou verschijnen?

Alsof die zich a.) op een brommer/scooter te b.) Rijen zou voortbewegen.

Alhoewel ik van de andere kant dus vooral niet begrijp waarom dat zo onwaarschijnlijk zou moeten zijn. De man heeft niets gepresteerd dat rechtvaardigt waarom hij niet genoopt zou zijn zich dagelijks per brommer/scooter door Rijen zou moeten begeven.

Hij verstond je waarschijnlijk verkeerd!

Was je onthutst door het antwoord of omdat je grap de mist in ging?

@Laurent: Welcome to my world. Na tien gesprekken met Luchiano is een weldenkend mens compleet in verwarring en neen, dat ligt niet aan mij. Misschien heb ik me vergist met die brommer, tegenwoordig zijn het allemaal scooters. Ali B lijkt mij een logische associatie op de voornaam Ali. Bij nader inzien denk ik dat jij best goed met Luchiano kunt communiceren... ;-)
@Renesmurf: Nee hoor, we hebben er nog een tijdje over gediscussieerd. Op het laatst zei hij: "Je hebt gelijk". Om ervan af te zijn.
@Piet: Wat denk je zelf? Als ik iedere keer onthutst moet zijn als een grap van mij de mist in gaat kan ik wel aan de gang blijven!