« Wegwerpstofzuigers | Main | Viejo verde »

Meta-Meta

Als er weinig of geen nieuws is, genereren we nieuws. Zo eenvoudig is dat. Het fenomeen staat ook wel bekend als komkommertijd, maar dat is in deze tijden van EHEC misschien niet helemaal de juiste term. Grappig trouwens hoe Duitse boeren, woordvoerders en hoge Pieten beweren dat de besmette komkommers aus Holland kommen: "Kam die vierte EHEC-Gurke aus Holland?" (artikel)

Italiaanse media lanceren het gerucht dat een scheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe op handen is. Boeien! Nederlandse Shownieuws-achtige programma's pikken het item dankbaar op en concluderen na tien minuten dat er niets aan de hand is. Het feit dat Wesley en Yolanthe op het moment weinig samen gezien worden komt doordat zij in Amerika is voor haar werk en dat klinkt best plausibel.

Het is toch ongelofelijk dat iemand daar überhaupt aandacht aan besteedt? Denkend aan de naam Meta schiet me als eerste Meta de Vries te binnen. Maar wat te denken van de Meta Segmentata ofwel de Strekspin?

Over hoeveel meta-niveau's hebben we het hier, luidt de quizvraag van vandaag.

Comments

Ik dacht dat ik duidelijk had gemaakt dat ik geenszins een bètavrouwtje ben:)

Als ik moet gokken dan gok ik fout.
De media moet zendtijd vullen, dat is wat anders dan weblogs vullen!

Erm

Vanavond hoorde ik dat de EHEC bacterie waarschijnlijk niet eens via groente wordt verspreid en men nu koortsachtig bezig is de juiste bron op te sporen. Oftewel, het kan wel alles zijn :/

@Door: Die boodschap is luid en duidelijk doorgekomen. Als alfavrouwtje ben je echter niet te verslaan, meta-beta hoe kom je erop!
@Renesmurf: Gokken? Beredeneren en argumenteren. Ik zie toch wel zekere overeenkomsten tussen zendtijd en weblogs vullen, jij niet?
@CiNNeR: Hebben die komkommers dan voor niets de schuld gekregen? Dat is ook niet eerlijk. Vooralsnog geef ik nu de FIFA de schuld, specifiek Blatter.

LOL Kijk maar uit, straks schaffen ze Europees voetbal maar helemaal af.

@CiNNeR: De macht van Blatter is daarvoor te groot, vrees ik. Eerder besluit hij dat in alle stadions komkommers uitgedeeld moeten worden. Of zoiets. Wat vind je er trouwens van dat RBC failliet is?

En nu ben jij dus een metametametablogger, als ik het goed begrijp?