« De trekkende veter | Main | Gaarne commentaar »

Rijen C4 - Good Luck C2 4-9

Zo hoor je er nooit iets van en zo is het Raamsdonksveer hier en Raamsdonksveer daar. Vorige week zaterdag speelden we uit in Raamsdonksveer tegen Veerse Boys C2, vandaag komt Good Luck C2 uit Raamsdonksveer op bezoek en morgen speelt Rijen 1 thuis tegen Veerse Boys 1, ook weer uit Raamsdonksveer. Laten we niet op de zaken vooruitlopen, maar hopelijk doen onze senioren het zondag beter dan de C4 vandaag.

26.02.2011: Gelegenheidskeeper Daan trapt uit terwijl Tom toekijkt; Rijen C4 gaat met 4-9 ten onder tegen Good Luck C2 uit Raamsdonksveer. Klik voor groter.Als we richting sportpark Vijf Eiken rijden, lijkt het een droge middag te blijven. De paraplu's laten we derhalve in de auto achter. Aangezien de kunstgrasvelden bezet zijn, mogen wij op het knollenveld. Het concept rijtjesfoto dreigt aan kracht te verliezen, of we gaan een nieuwe impressionistische fase in van chaos en wanorde. Misschien dat over 5000 jaar onderzoekers van een andere planeet juist deze opstelling fascinerend vinden. Wij maken dat niet meer mee.

De wedstrijd tussen Rijen C4 en Good Luck C2 begint werkelijk spectakulair. In de eerste minuut breekt Luchiano (013) op links door en passed de bal op het juiste moment naar de vrijstaande Abdullah. In zijn tweede poging scoort Abdullah en staan wij met 1-0 voor. Een voorsprong waar we helaas niet bijster lang van kunnen genieten, want na zes minuten leidt Good Luck alweer met 1-2.

Onze gelegenheidskeeper van de week is Daan. Zoals bekend hebben wij een chronisch keepersprobleem en moeten de jongens al dan niet vrijwillig rouleren. Daan heeft zichzelf aangeboden, maar heeft de pech net tegen deze sterke tegenstander aan de beurt te zijn. Als scheidsrechter Marco voor de rust fluit, staat het niet minder dan 1-8! Dat hebben we niet eerder meegemaakt en extrapolerend hangt er een 2-16 in de lucht.

Haast nog erger dan de ontluisterende tussenstand is de opkomende regen. Het is koud, nat en we staan ook nog eens achter. Leuk is anders, dan maar een alternatieve rijtjesfoto. In de tweede helft regent het lekker verder en treedt Rijen C4 aan met vijf wissels. Ook Good Luck heeft gewisseld en dat heeft tot gevolg dat de tweede helft een ander beeld oplevert. Rijen is iets sterker en we komen terug tot 3-8. Dan wordt Rik in het strafschopgebied onderuitgehaald, hetgeen een rode kaart en een penalty tot gevolg heeft. De penalty wordt keurig benut door Ömer Kanbur.

26.02.2011: In de tweede helft zorgen o.a. Martijn (r) en Fas (l) voor gevaar bij Rijen C4 tegen Good Luck C2 uit Raamsdonksveer, toch verliezen we met 4-9. Klik voor groter.Tijdens mijn rondje met de camera loop ik de grensrechter van Good Luck tegen het lijf. "Dat wordt zeker weer een heel verslag", zegt hij. "Ja, maar voor ons niet zo positief", antwoord ik. "Ik heb ze allemaal gelezen", zegt de grensrechter.

Aha, die ene lezer is hij dus! "Is die ene man er vandaag bij, waarmee jullie altijd verliezen als hij erbij is?", vraagt hij. "Oh Bülent, nee die is er niet vandaag. Voortaan mag hij gewoon weer komen, het maakt toch niet uit", zeg ik. Een foto van de Raamsdonksveerse grensrechter mag niet ontbreken.

Ondertussen vermaken de vijf wissels van de tweede helft zich prima. De wedstrijd eindigt in een 4-9 overwinning voor Good Luck. Daan heeft het goed gedaan, mede dankzij de aanwijzingen van zijn vader Raymond. Ondanks dat ze natgeregend zijn mogen de jongens gaan douchen. Volgende week kunnen ze niet verliezen, want dan is het Carnaval en wordt er niet gespeeld.

Een paar extra foto's, voor de sfeer:

Diana (4) zal het een biet zijn, zij vermaakt zich eigenlijk altijd wel.

Scoreverloop Rijen C4 - Good Luck C2 4-9:

01 1-0 Abdullah
03 1-1
06 1-2
16 1-3
22 1-4 Eigen doelpunt Hasan Ali
23 1-5
26 1-6
29 1-7
35 1-8
45 2-8 Eigen doelpunt Good Luck
51 3-8 Mike
56 4-8 Ömer Kanbur, penalty
63 4-9

Alle posts over Rijen C4 in het seizoen 2010-2011 zijn gebundeld in de categorie Luchiano Rijen C4 2010/2011.

Comments

Zo, dat zijn nog eens doelpunten!
Alles is ook beter dan de brilstand!
Een filmpje zou overigens niet misstaan, wellicht een idee.

Volgende week moet ik het wedstrijdverslag schrijven. Bij deze vraag ik je toestemming om wat alineaatjes van je te pikken en wat namen te veranderen.

@Renesmurf: Wij hadden de wedstrijd liever met de brilstand afgesloten, maar het was niet anders. Heb je die penalty-foto gezien? Daar beweegt toch het een en ander.
@Door: Natuurlijk mag jij dat. Kopieer maar wat je wilt, ik wens je veel succes met het verslag. Misschien kun je een goed woordje voor me doen bij FC Twente. Dan worden de steden en dorpen in jullie buurt ook eens beschreven.

Eigen doelpunt was volgens mijn aantekeningen de 1-7.