« IQ... test | Main | Rijen C4 - Gilze C3 1-1 »

Een illusie minder

Ik zit lekker te werken in de DBA-kamer bij Brabant Water als GIS-collega Sjanny langs loopt.
Via koffie en sektes komen we op onzichtbaarheid, een van mijn favoriete onderwerpen.

"Onzichtbaarheid heeft mij altijd gefascineerd. Wat wil ik graag onzichtbaar kunnen zijn", zeg ik.
"Dat is je niet bepaald gelukt", zegt Sjanny die daarmee abrupt een einde aan een illusie maakt.

Comments

Ja, dat kan zij dus niet weten, want zij ziet jou alleen maar als je zichtbaar bent.
Ik zou haar daar aanstaande maandag eens even fijntjes mee confronteren.

Dat zal ze leren, die vrouwen die altijd denken dat praktijk boven theorie gaat.

Ha!

haha laurent
en wat zou je dan doen casa??
maar wel een aparte wens. Heb ik echt nog nooit bedacht dat me dat speciaal leuk zou lijken. Ik zou daarentegen wel weer heel graag in mn eentje 2-stemmig willen kunnen zingen. en jij?? :-)

Ik vind het behoorlijk onzichtbaar als het flink mistig is.

@Laurent: Daar heb je een punt. Feit is dat het mij op het moment van ons gesprek niet lukte mij onzichtbaar te maken. Maar goed dat je me steunt in de eeuwigdurende strijd tegen die vermaledijde vrouwen. Ha!
@Pascale: Vermoedelijk is het beter daar hier en nu even niet dieper op in te gaan. In ieder geval niet hulpeloze oma'tjes van de ene kant van de straat naar de andere brengen. Net probeerde ik "De uil in de olmen" tweestemmig te zingen, maar dat valt inderdaad om den drommel niet mee. Toch, geef mij maar onzichtbaarheid.
@Renesmurf: Ja, en als ik mijn bril afzet ook!