« R.I.P. Captain Beefheart | Main | Witglad »

Sneeuw in Gilze-Rijen

Het is wel een beetje oud nieuws, misschien zelfs mosterd na de maaltijd, maar het is winter in Nederland en het sneeuwt. Sorry hoor, maar de A59 is al die tijd prima berijdbaar geweest en files heb ik er niet gezien. Waarom verontschuldig ik mij daar überhaupt voor? Dat is net zoiets als sorry zeggen als men een wc-deur opendoet en er zit al iemand.


18.12.2010 De winter in Nederland houdt alweer een week of twee huis, toch lijkt Gilze-Rijen enigszins gespaard te blijven en zo hoort het ook. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Speciaal voor de vrienden op Curacao deze idyllische foto van onze achtertuin in Gilze-Rijen. De mensen aan de overkant van de oceaan denken nu: "Haha, sneeuw en vorst in Nederland. Mooi dat ik hier zit, met minimaal 27 graden." Zo dacht ik ook, toen ik op Curacao woonde. En nu denk ik, oh zat ik maar in het zonnetje nou die winter heeft ook wel wat.

Diana (4) denkt over dergelijke dingen niet na, die vindt alles prachtig.

Comments

sorry het regent

Dat je sorry zegt slaat nergens op, maar als iemand sorry zegt als de deur op slot is wel zo netjes. Iemand die bezig is schrikt van de deurklink!

Winterweer is best leuk, het hoort er een beetje bij.

Het mooie van al die sneeuw is dat het de ijspret aardig tegenhoudt.

@Ennu: En toch is regen bij 27 graden prettiger dan bij 4. Ook al hoeven er nu niet persé watervallen te ontstaan.
@Renesmurf: Als de deur op slot is wel ja, maar in dit geval was hij open. We leven (bijna) in 2011, 40 jaar geleden liepen mensen al op de maan, en nog steeds kunnen we niets aan een beetje sneeuw doen? Tegenvallertje.
@Piet: Sneeuw en ijs zijn tegenpolen, persoonlijk heb ik liever sneeuw. Ziet er mooier uit.

Gelukkig hebben we de random pictures die ons herinneren aan vervlogen tijden!!

@Mac: Foto's kunnen mooie herinneringen zijn, maar wat je toen had en nu niet meer hebt krijg je er niet mee terug. Nog een paar maanden en het is weer lente...