« Kampeerweekend vv Rijen 2010 Zaterdag | Main | Nivellering in de politiek »

Kampeerweekend vv Rijen 2010 Zondag

06.06.2010: Kampeerweekend vv Rijen, zit er weer op. Ivar en Sylke genieten van het laatste Kampeerweekendijsje. Klik voor groter.Zondag is de derde en meteen ook laatste dag van het vv Rijen Kampeerweekend voor de D-, E- en F-pupillen. Afgelopen zondag verregende het D-toernooi volledig, maar daar maalt nu geen hond meer om. Wat een schitterend weer is het geweest gedurende alle drie dagen, vermoedelijk heeft het op Curacao meer geregend dan hier. In ieder geval niet minder.

Vanaf 09:45 uur zijn de ouders welkom op sportpark Vijf Eiken. Ik arriveer samen met de familie Van Hees twee minuten te vroeg. Eerst sporen we de slaaptassen alsmede luchtbedden en dergelijke op. Die stop ik alvast in de auto. Alleen de sporttas heeft Luchiano (12) nog bij zich, dat scheelt straks veel werk.

De kinderen zijn druk aan het voetballen. De lichtgele Buffels hebben een wedstrijd rust en de Teamleider meldt mij dat er nog maar weinig leven in Luchiano zit. Hij klaagt over pijn in zijn knieŽn en ook het slaapgebrek doet zich gelden. 's Morgens is hij tijdens het ontbijt in slaap gevallen.

De teams spelen zes tegen zes op een half veld. Zes wedstrijden, dat hakt er behoorlijk in. De Buffels doen het goed, ze winnen drie keer op rij. Vooral de grote, sterke Teun maakt indruk. Luchiano is duidelijk vermoeid, maar levert toch een mooie assist af en verdedigt zowaar knap mee. Na drie wedstrijden mogen ze weer even rusten onder het genot van ranja, koekjes en een banaan.

06.06.2010: Kampeerweekend vv Rijen, ouders en kinderen kijken toe bij de slotceremonie. Klik voor groter.De omroeper roept om dat de twee laatste wedstrijden van het Kampeerweekend beginnen, een daarvan is die van de Buffels tegen de Hyena's. De Buffels zijn sterker, jammer genoeg weet niemand de uitstekende Hyena-keeper te verschalken en zo sluiten we af met een 0-0 gelijkspel.

Iedereen gaat op weg naar het trainingsveld waar de slotsceremonie gehouden wordt. De moegestreden kinderen stellen zich zo goed en zo kwaad als het gaat in slagorde op. Terwijl de ouders in een halve cirkel zitten lopen anderen af en aan met spullen. Sponsors, EHBO, organisatie, teamleiding, catering en hulpouders worden bedankt en dan volgt de prijsuitreiking.

Team Luipaarden wint de eerste prijs en ze zijn er maar wat blij mee. Het was een geweldig weekend en CasaSpider geeft hierbij een pluim aan de organisatie. Ten eerste dat men 128 kinderen zo gestructureerd bezig heeft kunnen houden zonder noemenswaardige incidenten en ten tweede voor het uitkienen van het prachtige weer.

Er is nog een laatste traktatie in de vorm van een ijsje en dan mogen de kinderen zich omkleden. Luchiano komt eraan met een grote tas en tien minuten later zijn we weer thuis. Het eerste dat hij doet is de Wii aanzetten, kennelijk mist hij die meer dan zijn moeder, zusje en vader. "En mijn mobiel mis ik ook", voegt hij hieraan toe.


06.06.2010: D-, E- en F-pupillen Kampeerweekend vv Rijen, Team de Buffels. Klik voor groter.

De Buffels met staande van links naar rechts: Luc, Teun, Fabian en Gideon
Middelste rij van links naar rechts: Mats, Robin, Luchiano en Ronald Janssen (Teamleider)
Onderste rij van links naar rechts: Senna, Dimitri en Kevin

(Klik voor groter)


Het is fraai. Het is ook het laatste Kampeerweekend voor Luchiano, immers volgend jaar gaat hij naar de C-jeugd. Welk een ironie, zijn we koud een uur thuis begint het te regenen.

Comments

Super, zo'n weekend. Hier gaan de boys 18/19 juni. Duim even voor mooi weer!

Allemaal weer mooi getimed! Een weekend die nooit meer vergeten wordt!

Dat zijn drie lange verhalen sinds vrijdag. En drie lange dagen voor de jeugd. Maar wel knap en misschien leuk voor het clubblad van vv Rijen? Doet mij ook denken aan mijn vroegere NKS kampen,(heeell lang geleden) met de fiets heel ver weg.
CasasPa

@Door: Het was mede dankzij het weer een geweldig weekend. Hopelijk is het 18/19 juni ook zo mooi, helemaal omdat wij dan naar de vliegshow op luchtmachtbasis Gilze-Rijen gaan.
@Renesmurf: Ach, ze zeggen wel eens, je krijgt wat je verdient.
@CasasPa: Het zijn zeker lange dagen, maar helemaal de moeite waard. Net als die NKS kampen, ook al doet die naam me enigszins huiveren... :-)