« Casa the Iron Man | Main | Ziggo Blues »

Ja jongen

Luchiano (12) zit in een fase waar vorm gaat boven de inhoud. Er zijn mensen die nooit meer uit een dergelijke fase gekomen zijn. In plaats van een nieuw stukje te schrijven op Latios, pardon dat heet tegenwoordig [L]uchiano Nijhuis leeft zijn leventje, verandert hij liever de layout.

Uren kan hij zoet zijn met zijn Hyves-pagina (mirror). Het fan zijn van Udinese duurt maximaal drie dagen en zijn stijl lijkt op die van de New Kids (Wikipedia) uit Maaskantje. Daar heb je als ouders dan twaalf jaar aan gewerkt. Het is niet anders.

Hier Luchiano's nieuwe profielfoto.


Ja jongen! Op me werk mee genomen!


01.03.2010: Wordt Luchiano (12) de nieuwe kid van de new kids? Ja jongen! Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Ja jongen, als je hulp nodig hebt ben ik er. Dat weet je. En mocht je hier onverhoopt rijk mee worden wil ik mijn 75%.

Comments

'n echte manager cq uitbuiter dus

heel creatief! en de nieuwe titel vind ik wel heel mooi eigenlijk

Het is een fase :). Hier slingert de Glamour rond (fout tijdschrift) en er worden hoge hakken gekocht waar laarzen voor in de sneeuw nodig zijn. En dat heb ik voortgebracht, het is niet te geloven. :)
Ik vind Luchiano wel cool hoor, op die foto.

Nou, als ik 12 was, wist ik het wel:-)
Nam ik z'n vader op de koop toe.

@Henk: Nou, voorlopig een wannabee-uitbuiter dan toch.
@Pascale: Het heeft wel iets, nu graag nog iets aan de inhoud doen.
@Ricky: Dat kan ik dan wel weer waarderen, hoge hakken in de sneeuw. Weet je zeker dat ze bij de geboorte niet is verwisseld... ;-)
@Door: Met de grootste moeite hebben we Luchiano zonet naar de C1000 gekregen om een fles Seven-Up voor zijn zieke vader te kopen. Er is dus nog wel ruimte voor enige verbetering.
(Maar dat geldt natuurlijk ook voor de vader)