« Rijen D4 - Ulicoten D1 1-4 | Main | Ja jongen »

Casa the Iron Man

Bij het horen van de naam CasaSpider denkt men al snel aan K1, freefight en kooigevechten. Of anders toch aan de befaamde triatlon op Hawaii. Da's logisch en ook algemeen bekend. Op donderdag 11 februari activeer ik mijn Eredivisie Live abonnement, twee maanden gratis. Daarna wordt het stil. Op woensdag 24 februari ontvangen we een brief dat het abonnement per 18 februari is ingegaan. Warempel, we hebben beeld.

Het wordt nog mooier, want Ziggo heeft om onverklaarbare redenen het abonnement op naam van een persoon gezet die jaren geleden op ons adres heeft gewoond. Het is notabene niet eens de voorlaatste bewoner. Het geld schrijven ze vrolijk van zijn rekening af, helemaal geweldig. Toch besluit ik Ziggo te bellen om de zaak recht te zetten. Ze laten me echter zo lang aan de lijn hangen, wel gratis maar toch, dat ik afhaak. Immers, Luchiano (12) moet voetballen. Lucy handelt het gesprek verder af. Na bijna een half uur meldt Ziggo dat de zaak nu in orde is.

Zondag is de eerste dag met interessante wedstrijden. Om half een Ajax-FC Utrecht en om half drie FC Groningen-Feyenoord. Ja! Voetbal en bier, typisch dingen die passen bij een Iron Man als CasaSpider. Graaaauuuw. Hier het ongetemde beest live in action.

Comments

Gek, bij casaspider moet ik altijd aan een huisspin denken, of denk ik nu te inflexibel...?

Oei! Misschien is de sport "Extreme Ironing" iets voor jou?

Haha, mafkees!

Ja, ik dacht ook aan een spin, gek he.
Een spin op het web!

@Gerrit: Bij huisspin kan ik mij qua taal wel iets voorstellen. Een soort van mannelijke tarantula die nu gedresseerd in joggingbroek op de bank ligt?
@Terrebel: Die beelden heb ik wel eens gezien. Dan doe ik het toch liever bij Eredivisie Live.
@Door: Mafkees? Vermoedelijk mag jij na je vakantie ook weer flink aan de bak, qua ironing.
@Renesmurf: Een plausibele verklaring, maar dan wel De Spin van Staal. Is dat wat?

pas je wel op met dat multitasken...