« Viola D3 - Rijen D4 2-2 | Main | Taalarmoede »

Chili con Carne Dag

07.03.2010: Diana (3) op het station van Den Bosch, een dag later is het Internationale Vrouwendag. Klik voor groter.Het is me wat tegenwoordig, met al die bijzondere dagen. Wat te denken van de Dag van de Doktersassistente (4 maart), de Dag van de Leerplicht (18 maart), de Dagen van de Leidster (16 september) en de Dietist (19 september)? Of van Systeembeheerdersdag op 30 juli?

Ik vind het drie keer niks, maar maak graag een uitzondering voor Internationale Vrouwendag, heden op 8 maart. Immers, vrouwen kunnen niet genoeg in het zonnetje worden gezet. Vrouwen zijn het leven.

Geen vrouw komt op het idee om een fles met vloeibare explosieven in een taxfree shop op Schiphol af te rekenen, te laten sealen en zo het vliegtuig in te smokkelen. (#albertostegeman)

Geen vrouw komt op het idee om een website als Chatroulette in het leven te roepen, alwaar nietsvermoedende (nou ja, nietsvermoedende) kinderen met een muisklik gekoppeld worden aan mannen (ja, alweer mannen) die het met de zeden niet zo nauw nemen.

Vrouwen zijn het leven. In de draaimolen en zelfs op een kaal station in Den Bosch. Ik heb ze maar eens verwend met een lekkere pan zelfgemaakte Chili con Carne. O ja, Pi-Dag is ook een uitzondering waard, want die valt heel logisch op 14 maart.

Comments

Casa, je bent een man naar mijn hart. Zo zouden er meer moeten zijn!

Ja, als wij allemaal zo lief waren als Diana (en even knap) zou de wereld er beter uitzien.

Morgen mijn verjaar-dag...
(echt waar!)

Ja, de internationale vrouwendag. Helemaal vergeten gister. Kwam er vandaag pas achter. Maar....hier in huize gerrit is het elke dag vrouwendag....:))
(Vorige week maandag was het complimentendag. Ook te laat aan gedacht.)

@Door: Wauw, wat een leuk compliment. Al zijn er ook dames die een CasaSpider al meer dan genoeg vinden!
@Irene: Nou, jij komt aardig in de buurt hoor. (Wel je haar niet te kort afknippen, haha)
@Cerito: Nog drie uurtjes en dan staat je gezin aan je bed te zingen. Of anders toch morgenvroeg. Alvast gefeliciteerd!
@Gerrit: Ach, het is natuurlijk grote onzin al die dagen. Complimentendag, alsjeblieft zeg. Als je de dagen echt niet meer kunt onthouden is het tijd voor Alzheimerdag, op 21 september.