« Musical Groep 8 KBS Sint Jozef | Main | Inburgerende eicellen »

Daar zijn we weer

De werktitel van deze post is Berichten van de bank (2) maar het feit wil dat de bank passť is. Sinds woensdag werk ik wederom bij Brabant Water en maak derhalve tevens ook weer deel uit van het leger Ridders van de A59, een van de fijnste snelwegen van Nederland zo niet de fijnste.

Na zes weken gedwongen vakantie is het leuk om weer terug te zijn bij Den Druppel waar de medewerkers verbaasd en tegelijk positief reageren. Daar zijn we weer en thuis staat de wekker gewoon op 06:10 AM.

Iets minder grappig is dat ik momenteel tamelijk mank loop, een gevolg van tijdens de vakantie ontplooide Extreme Sports aktiviteiten. Samen met Lucy heb ik drie keer een parcours van ruim 8 kilometer gewandeld. Dat ging op zich nog wel maar op de Rijksweg N282 liepen we gedurende 1300 meter hard. Na de derde keer kreeg ik last van mijn rechterknie en daardoor is mijn topsnelheid gereduceerd tot 2 kilometer per uur.

Hiermee is bewezen dat lopen ongezond is en vakantie gevaarlijk. Immers, dan gaat men gekke dingen doen. Neen, de mens kan maar het beste gewoon werken dan kan er weinig fout gaan. Wel hoefde ik minder te tanken. Woensdag was de tank bijna leeg en bij de Shell kreeg ik een kaartje met een mogelijke prijs. Op het kaartje staat een actiecode die op internet (Shell Literweken) ingevuld moet worden.

Aha, ik wist het wel! Ook willen ze mijn naam, geboortedatum en email-adres. Natuurlijk blijk ik deze keer geen prijs gewonnen te hebben, maar word wel meteen doorgeschakeld naar een pagina om mee te doen aan de vermaledijde Bankgiroloterij. Mijn naam en geboortedatum staan al ingevuld.

Gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

Comments

Nou, je bent een meester in de zaken positief zien. Gefeliciteerd, dat is een fijne eigenschap.

Oh, jij bent een van die consultants waar men nooit meer vanaf komt? Hier hebben zeer een al acht jaar rondlopen.
Pfoeh, nog twee weken werken en dan heb ik mijn leven eindelijk weer terug.

Dus toch 'Berichten van de bank(giroloterij)'

@Irene: Mijn levensfilosofie is altijd geweest overal het beste van te maken. Dat heeft natuurlijk ook zijn keerzijde. En er is natuurlijk het goede nieuws dat ik weer aan de slag ben!
@Laurent: Ja maar, dat is niet mijn schuld. Misschien hadden ze mij bij E. moeten inhuren, dan had je tenminste een leuke collega gehad, hahaha (ahum). De laatste loodjes wegen het zwaarst maar ik hoop dat je iets vindt dat beter bij je past. Succes!
@Gerrit: Ja, die is scherp. Maar dan krijgt heel Nederland Berichten van de Bank, want het zijn me wel een paar stalkers die van de Bankgiroloterij. (Die van de Postcodeloterij kunnen er overigens ook wat van)

Mooi dat je weer wat omhanden hebt maar bij het aanname-/ontslagbeleid van Brabant Water zet ik wel mijn vraagtekens.
Je mening over lopen deel ik, maar die over vakantie niet.

(Hard)lopen is ongezond. Nietwaar, je had er veel eerder mee moeten beginnen en niet pas als je tegen je pensioenleeftijd loopt. CasasPa

Bewegen is dus toch niet zo goed als ze zeggen. :-)

@De Leraar: Hier staat niet alle info maar Brabant Water heeft in deze zaak juist heel correct en positief voor mij gehandeld. Okay, ik ben ook niet tegen vakantie maar ga dan alleen nog maar liggen...
@CasasPa: Ik zeg altijd het is nooit te laat...
@Jannie: Niets tegen bewegen, alleen (hard)lopen is niet slim...