« De kredietcrisis en de bisschop | Main | Plat Water »

Rijen D4 - The Gunners D2 0-3

Vrijdag 6 maart 2009 gaat bij Brabant Water de annalen in als de dag van de technische migratie Solaris/Oracle. Drie weken geleden hebben we hetzelfde kunstje uitgehaald voor de Ontwikkel-, Test- en Cursus-omgevingen en deze keer was het de beurt aan Productie. Met drie man waaronder een vrouw zijn we tot elf uur 's avonds bezig geweest. Zaterdagochtend mocht de afdeling Netwerkbeheer rommelen met Domeinen en disken en om 13:30 uur startten de gebruikers met hun acceptatietest.

Zaterdagochtend hoefde ik niets te doen en dat kwam goed uit. Rijen D4 speelde om 08:45 een thuiswedstrijd tegen The Gunners D2 uit Breda. The Gunners D2 is koploper in de derde klasse D317 en heeft zijn wedstrijden met overmacht gewonnen.


07.03.2009: Elftalfoto vv Rijen D4 derde klasse D317 voorjaar 2009. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Bovenste rij: Marco Fischer (elftalleider), Ton van Opstal (trainer), Yusuf Kanbur (wedstrijdcoach)
Middelste rij: Hasan Ali Toker, Daan Bourgonje, Sylke van Arendonk, Rik van Opstal, Ivar van Iersel, Ímer Celik, Floris van Opstal, Wesley Fischer
Onderste rij: Furkan Aydin (met bal), Ímer Kanbur, Abdullah Kanbur, Alperen Arslan, Perry van de Heijkant, Jaap Evers, Luchiano Nijhuis


Het veld waar wij normaal op spelen is half omgeploegd in het kader van de renovatie van Sportpark Vijf Eiken. Hierdoor mochten wij op het hoofdveld aantreden en Luchiano (11) was deze keer nog aanvoerder ook. The Gunners waren iets te laat en dit gaf ons de gelegenheid om een elftalfoto te maken. Zo vaak gebeurt het niet dat alle spelers aanwezig zijn.

Om de spanning te verhogen schakelen we over naar de tegenwoordige tijd, je weet toch wel wat dat is Luchiano? Tijdens het inschieten verschijnen de eerste spelers van de tegenstander. Ze zijn duidelijk groter dan die van ons. Het belooft een moeilijke wedstrijd te worden.

07.03.2009: Luchiano (11) kijkt ietwat bozig terwijl het nog 0-0 staat tussen Rijen D4 en The Gunners D2. Klik voor groter.Dat blijkt ook wel, Luchiano krijgt al snel een flinke trap tegen zijn scheenbeschermer en ook verder zijn The Gunners niet bepaald zachtzinnig. Toch blijft het lang 0-0, pas tegen het einde van de eerste helft openen zij de score. In de pauze zoeken we snel de kantine op, het is frisjes langs de lijn.

We praten over de kwestie van de Turkse Pabo-studentes die graag een bevoegdheid willen om aan katholieke scholen les te kunnen geven. Hierdoor merken we te laat dat de tweede helft al is begonnen, sterker nog het is meteen 0-2. Die goal heb ik even gemist.

The Gunners gaan er hard in, zo krijgt onze keeper Jaap een trap tegen zijn voet waardoor hij gewisseld moet worden. Luchiano komt erin in plaats van Sylke maar kan geen potten breken. Ook Perry krijgt kort voor het einde een invalbeurt maar wordt meteen hard onderuit geschoffeld. Dan bepalen The Gunners de eindstand op 0-3. Okay, de kampioen is bekend en wij richten ons op de tweede plaats zoals op deze mirror van de KNVB-pagina is te zien.

Thuis kleden we ons snel om en doen de boodschappen bij Albert Heijn. Meteen daarna rijd ik naar Den Bosch om de migratie af te handelen. Voor de gelegenheid mag ik in de parkeergarage van Brabant Water en maak van de gelegenheid gebruik door een directieplaats in te pikken, dat is gewoon heerlijk. Tijdens de acceptatietest komen er wat kleine dingen naar boven maar deze zijn niet oplosbaar. Om 18:00 uur valt de beslissing: we gaan in productie.

Comments

Laten staan die auto!
De komende dagen zelf even met openbaar vervoer.....

De parkeerplaats is de 1e stap!

nieuwe systemen maar het Brabant Water blijft water, zoals het was.
CasasPa

Een go ondanks onoplosbare problemen? die zullen dan niet zo erg geweest zijn. En hoe is het met de aftercare deze week, valt het mee?
Wb Rijen D4; een 2de plaats zit er volgens mij wel in!

Ook stiekum even op zijn stoel in zn kantoor gezeten? :-)

Gaat goed met Rijen D4. Met Glimmen 3 gaat het overigens uitstekend! We staan in principe bovenaan in de competitie. :-)

@Angel: Een week met het openbaar vervoer en een rekening voor de wegsleepkosten. Ja, dan heb ik de directie wel tuk!
@Piet: Zo is het maar net, vanaf volgende week wil ik een secretaresse...
@CasasPa: Gelukkig heeft het water niet te lijden onder onze ingrepen...
@Pascale: Goed gelezen! Ik laat het gewoon staan, immers dit is leuker. Er komen toch wel wat dingen uit, dus het is even hard aanpoten. Gelukkig hebben DBA's geen direct contact met gebruikers. Zaterdag gaan we naar Chaam, die staan onderaan. Eens kijken of Luchiano voor het eerst kan scoren...
@GJ: Neen, zover ben ik (nog) niet gekomen. Wel leuk dat men "in principe" bovenaan in de competitie kan staan. Geldt dit ook voor Feyenoord?