« Hudson Budson | Main | Een genante vertoning »

James Bond powered by Shell

De Shell Ferrari Sleutelhanger actie is nog niet afgelopen of er staat reeds een nieuwe collectie klaar in de Shell shops. Deze keer zijn het vijf James Bond auto's en het goede nieuws is dat ze slechts een euro kosten. Het betreft de volgende modellen:

09.01.2009: CasaSpider heeft de Shell James Bond Actie compleet. Klik voor groter.

  • Aston Martin DBS uit Quantum of Solace, 2008
  • BMW Roadster Z3 uit Goldeneye, 1995
  • Lotus Esprit uit The Spy who Loved Me, 1977
  • Aston Martin DB5 uit Goldfinger, 1964
  • Sunbeam Alpine 5 uit Dr. No, 1962

Men hoeft slechts 25 liter brandstof te tanken om er een te mogen kopen en V-Power is niet eens vereist. Maar ik tank toch V-Power, dat hoort gewoon bij mij. Nadeel is dat men de tank in feite steeds slechts halfvol gooit. Verzamelen zit ons echter in het bloed, vrouwen zegeltjes bij Albert Heijn en mannen auto's en andere mannelijke dingen.

Mijn favoriet is de Aston Martin DBS. Logisch, want het is de modernste en krachtigste auto die erbij zit. In de zomermaanden maak ik echter met plezier een paar trips in de Sunbeam Alpine 5, wapperende manen. Alleen oppassen als men daarmee door de wasstraat rijdt.

De film Quantum of Solace heeft vernietigende kritieken gekregen. De enige echte James Bond is en blijft Sean Connery en niemand anders. Mijn favoriete Bond-girl is Barbara Bach en de tegenspeelster die me het meest is bijgebleven Grace Jones, de sensatie uit de 80-er jaren.

Onze prinses Diana (2) wil haar Nutrilon shaken, not stirred.
The name is Spider, Casa Spider.

Comments

Ik was ongeveer twaalf toen ik met een vriend naar James Bond ging. Dit was 'For Your Eyes Only'. Voor mij is het dus Roger Moore en is FYEO ook HET Bondlied. Ik weet niet waarom, maar de vrouwen hebben geen blijvende indruk gemaakt, in ieder geval de namen niet. Sean Connery heb ik altijd een oude vent gevonden die dan een gevaarlijke dief met een trage heupworp vloerde.

Ik las ergens dat Sean Connery al 76 is. Jemig.

intrigrerend: (..) en andere mannelijke dingen...

Ik heb een pasje om mee te tanken, bij een onbemand station.
Via mijn werk.
Tegen dagprijs.

De Shell deed eens dingen waardoor ik die liever voorbij rijd.

Een studentenhuisgenoot van mij zat eens in hetzelfde vliegtuig als Grace Jones.

@Pascal: inderdaad, maar zo waren al die vechtscènes uit films van voor 1985. Het slachtoffer moest klaar gaan staan om een kaakslag te ontvangen of regelementair in de heupworp genomen te worden.

@Pascal: Sheena Easton was ook een van mijn favoriete zangeressen, maar HET Bondlied is voor mij A View To A Kill van Duran Duran, ja die film met Grace Jones. Sean Connery heeft tenminste iets mannelijks, Roger Moore vloer ik nog in drie seconden, ja of hij moet een hele goede Bond-grap maken... :-)
@Irene: Ook helden worden ouder!
@Pascale: Denk er maar eens over na wat pak hem beet Luc zo verzamelt...
@Renesmurf: Niemand heeft schone handen...
@Laurent: Grote genade! Deed ze nog iets speciaals? (Grace Jones deed vaak speciale dingen). In karatefilms springen de vechters hoger dan bomen, maar of dat nu zo geloofwaardig is?

Welles.

Ojeetje Casa....hebben de spambots je blog gevonden??
Grrrrrrrrrrrrrrrrr!

Ik vind de laatste James behoorlijk mannelijk, hoor! Mijn eerste Bond film was ook For your eyes only. Het was de enige keer dat we met het hele gezin naar de film zijn geweest. En nu kan ik niet wachten tot mijn zonen oud genoeg zijn! History repeats!!

@Renesmurf: Snietes.
@ANila: Ja, hoogste tijd om de comments van de ietwat oudere posts dicht te zetten...
@Karin: Ik heb de laatste James Bond nog niet gezien, maar het feit dat ze "The name is Bond, James Bond" hebben weggelaten diskwalificeert de film al bij voorbaat!