« Klassenfoto KBS Sint Jozef Rijen | Main | Van massagestaaf naar homeshopping »

Littekens

Een week niet geschreven is een week niet geleefd kan men zeggen maar zo is het natuurlijk niet. Het kost domweg wat moeite om te verwerken dat het niet lidteken is maar litteken. Dat laat littekens na. Littekenweefsel is sterker dan gewone huid, in die zin mag men de wond achteraf zelfs dankbaar zijn. De spelling vergeet ik sowieso niet meer.

Bij Brabant Water stond de week in het teken van de verhuizing. We gaan van een open zaal op de vijfde verdieping naar een hok van drie stramienen op de tweede. De DBA's gaan als laatsten over en zo zaten wij vrijdag op een vrijwel lege afdeling waar werklieden druk waren met het zetten van wandjes hetgeen gepaard gaat met veel gebonk en gezaag.

Sinds zaterdag 20 september is Luchiano (10) officieel lid van voetbalvereniging Rijen. Het inschrijfformulier is ingeleverd. Het is helaas nog niet zeker of hij ook in een echt team terecht komt aangezien de huidige elftallen al vol zijn. Als het niet lukt vragen we direct overschrijving aan naar Willem II, de Tilburgse club heeft bij Luchiano de voorkeur boven NAC.

20.09.2008: SQL Integrator barbecue bij Tom Molenwijk in Berkel en Rodenrijs. Klik voor groter.Zaterdagmiddag reden we naar Berkel en Rodenrijs waar SQL Integrator-directeur Tom een barbecue organiseerde, onder andere ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag. Alles was prima verzorgd en het weer werkte goed mee, wat een heerlijke dag was het.

Lucy en ik renden afwisselend achter Diana (2) aan die op haar beurt de huiskat geen seconde met rust liet. Ze is tegenwoordig dol op poesjes, dat komt door de kat van de buren die de hele dag voor onze huisdeur ligt met Diana aan de andere kant.

Jammer genoeg is het er niet van gekomen om foto's te maken, mijn hoop is derhalve gevestigd op collega Alex Petri die met zijn enorme Nikon wel een rondje heeft gelopen.
Leuk trouwens dat zijn uit Venezuela afkomstige vrouw Audrey ook aanwezig was. Ter afwisseling en opfleuring twee Diana-foto's uit Rijen, een bij de Zeeman en een op het dak van winkelcentrum De Laverije waar net twee heteluchtballonnen voorbij kwamen.

Nog een paar uur en dan gaat De Klassieker van start. Als geboren Rotterdammer en Feyenoord-fan moet het me van het hart dat ik me niet echt op De Klassieker verheug. Hij komt zeg maar een jaar of acht te vroeg. Supporters van Feyenoord hoeft men over littekens niets te vertellen.

Maar... de bal is rond, voetbal is oorlog, geen woorden maar daden en zeg nooit nooit!

Comments

Hopelijk lezen medewerkers van Zeeman het Casalog niet, anders spreken ze nog van sluikreclame als ze die foto zien.

Fijn dat je weer terug bent, dat werd eens tijd!! Niet meer zo lang wegblijven hoor.

Het is dus niet zeker of Luch in een echt team kan spelen? Als de elftallen vol zijn dan kan dat gewoon niet, dat lijkt mij tenminste nogal duidelijk. Als je lang wacht met hem ergens in Tilburg op te geven komt hij nergens meer tussen. Ik snap niet dat je hem nog bij Rijen laat.

Je bent altijd zo'n trouw fotograaf op feesten. Als je een week niet schrijft en het komt er ook al niet van om te fotograferen bij feestelijke gelegenheden zoals zo'n BBQ, dan word je volgens mij een beetje laks. Houd alsjeblieft de vaart er een beetje in. Als jij gaat inzakken wordt het erg saai.

Het is toch weer de sport die je er toe aanzet om te gaan loggen.

Vermeld de uitslag dan ook maar tzt, dan heb je wat te loggen, en het is leuk om later na te zien!

nou fraai hoor.. had ik 2-1 gezegd in voetbalpoules, krijgen die rotterdammers nog een strafschop! pffrt ;-)

En wie staat er op nummer 1 ..... pompompom

@Cyberjunk: De medewerkers van Zeeman zijn vermoedelijk juist in hun nopjes met deze aandacht. Ik doe mijn best maar beloof niets m.b.t. de regelmaat van nieuwe posts op het CasaLog. Voordat we ergens anders gaan voetballen wachten we eerst maar even rustig af wat vv Rijen te bieden heeft. Het maken (foto-)reportages is voor mij geen verplichting maar wees gerust, inzakken doet CasaSpider niet...
@Renesmurf: Niet alleen de sport, maar vooruit speciaal voor jou de uitslag van De Klassieker: 2-2.
@GJ: En hoe terecht was die strafschop! Ik heb het met eigen ogen gezien op Radio-3... :-) Groningen staat aan kop en dat wordt alleen maar beter, immers volgende week komt Feyenoord op bezoek en die kunnen daar nooit winnen...

2-2 conclusie niet wanhopen ook al gaat het niet goed. Maar als de Guzman en van Bronckhorst er weer bij zijn, dan lukt het wel. CasasPa

Gelijkspel, dat was winst voor de R'dammers. Met dank aan het legioen dat weer als echte 12e man fungeerde, en met Braamhaar als 13e man....
Wat een (aan)fluiter is die man.

Eens moet de eerste keer zijn.. Ik vrees het ergste aanstaande zondag. (FC - Feyenoord: 1-2 gok ik, ik hoop een 2-1)

dus binnenkort zelf ook een poes? leuk toch voor Diana!

@CasasPa: De 2-2 is gevierd als een overwinning. In ieder geval zag ik weer enige wilskracht bij Feyenoord...
@Angel: Ach, met arbiters zit het soms mee en soms tegen. De 2-2 was hoe dan ook dik verdiend...
@GJ: Ik vrees van niet. FC - Feyenoord: 3-1 gok ik, ik hoop een 0-2...
@Pascale: Dacht het niet, wat mij betreft komt er bij ons geen huisdier meer in! Zo door de glazen ruit naast de voordeur naar de poes kijken is voor ons een stuk gemakkelijker... :-)

Goed zo Casa!!!!! Huisdieren zijn alleen maar lastig. Lucy wordt degene die ervoor zorgt, zelfs als kinderen van alles beloven is het NOG Lucy die er voor opdraaitk Niet aan beginnen.