« De grafsteen voor Ilka | Main | CasaMovie: The Spiders go Wii-Fit! »

Effe geen tijd wegens hevig sporten

De Spiders zijn even heel druk aan het sporten, onder andere skien: slalommen en een mooie immitatie van Garmisch-Partenkirchen. Maar dan met Westmalle Tripel in plaats van Champagne. Het populairst zijn de balance-games, yoga is toch meer voor vrouwen. Lucy kan het erg goed. De muscle-excersises zijn zwaarder dan gedacht. Vandaag kreeg ik echter complimenten van mijn trainster. Ze had me eens bezig moeten zien.


27.09.2008: De Spiders zijn druk in de weer met de Wii-Fit. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Binnenkort meer over onze ervaringen met de Wii-Fit.

Comments

Is Karin Bloemen bij jullie langs geweest? Zo ja, is de Wii-fit aan te raden? En hoeveel kost-ie in NL?

Veel vragen, want ze staan hier te dringen en ik kan bijna geen weerstand bieden....

Nou, dat de Spiders nog sportief zijn ook, dat is nieuw voor me, dat had ik NOOIT ofte nimmer achter ze gezocht. Valt me nog mee.

Dus over een paar maanden ben je strak en sexy?

@Dick Drayer: Tot nu toe hadden we alleen Wii-Sports en een Zelda-game. Wii-Fit is echter met afstand het beste spel dat ik tot nu toe heb gezien. Er zit enorm veel in (ook humor) en het ding houdt je gewicht, bmi en andere prestaties keurig bij. Een echte aanrader dus. Wij hebben hem via Neckermann, 93 euro inclusief bezorgkosten. Maar of Curacao in het leveringsgebied valt betwijfel ik. En neen, Karin Bloemen heeft nog niet aangebeld...
@Cyberjunk: Zo zie je maar, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Met de juiste tools zijn zelfs de Spiders in beweging te krijgen...
@Donna: Hoe kom je erbij dat ik NU niet al strak en sexy ben? Okay, na het wegen werd mijn Wii-poppetje (kenners weten dat dit een Mii is) meteen twee maten dikker, maar het t-shirt zat ook gelijk een stuk strakker... :-)

Dus je gaat er écht mee sporten? klinkt goed! en mocht je het niet lang volhouden dan staat er tenminste niet zo'n raar apparaat in je kamer :-)

Goed bezig Casa :-)
De wii-fit staat hier ook nog op het verlanglijstje, maar ik kijk eerst bij jou wel even de kat uit de boom. We hebben wel sinds vorige week mario-kart en darten op de wii. Dat zijn ook niet de minste sporten natuurlijk!

Over sport gesproken... lekker middagje hier in Groningen :)

Koop maar alvast een kleinere spijkerbroek, alles valt er af zometeen.. ;)

@Pascale: Voorlopig wel, voor zolang het duurt natuurlijk haha... Het balance-board kunnen we sowieso gebruiken als accurate digitale weegschaal, dus weggegooid geld is het nooit... :-)
@GJ: Mario-Kart willen wij ook en darten gaat gepaard met een pul bier. De Wii-Fit bevalt tot nu toe goed, zometeen gaat de movie online. Sportief gezien was het zondagmiddag precies wat ik verwachtte van Groningen en Feyenoord. Tsja, het leven van een Feyenoord-supporter gaat niet over rozen!
@Rutger: Als je het niet erg vindt wacht ik daar nog even mee. De Wii-Fit veroorzaakt een ENORME honger bij mij...