« Koningsdag bij Willem-II Tilburg | Main | Diana de Lipnegerin »

Romantisch hijgen met Karin, Luchiano en Brigitte

"Vanavond om 21:30 wil ik Karin Bloemen kijken", zei Luchiano (10) de hele dag. Vreemd dat hij plotseling van cabaret houdt en dan ook nog cabaret waarin veel wordt gezongen. Het komt door het eerste deel van haar show De Diva en de Divan, daar zit een scene in waarin Karin uitlegt waarom het vulgaire woord voor het vrouwelijk geslachtsdeel zoveel slechter klinkt dan het equivalent van het mannelijke. Luchiano vindt het prachtig.

Het tweede deel van de show maakt minder indruk, de scenes van de Corini's zijn net te weinig parodie zullen we maar zeggen. Maar er zit een leuk stukje in als Karin Bloemen met een heleboel claxons Je t'aime, moi non plus van Jane Birkin en Serge Gainsbourg inzet. Lucy keek er onbewogen naar en daarom vroeg ik of zij dat lied niet kende. Ze antwoordde bevestigend. Bevestigend in die zin dat ze het lied niet kent.Op YouTube staan diverse versies van deze klassieker. Ik liet ze allemaal horen, ook de versie van Serge Gainsbourg met Brigitte Bardot. Op een bepaald moment begint Brigitte Bardot vrij realistisch te hijgen. Luchiano schiet ervan in de lach. "Haha, zoals die mevrouw doet dat vind ik toch overdreven", aldus de jonge Don Juan. "Waarom vind je dat overdreven?", vroeg Lucy.

Luchiano: "Als je zo hijgt, dat is toch niet romantisch!"

Comments

Nou, die Luchiano is al aardig wereldwijs op zijn tiende, nu is het allemaal nog vrij onschuldig wat hij eruit gooit, maar dat blijft helaas niet zo.

Klassiekertje he!
Ik word er ook niet echt warm of koud van :-)

Trouwens, tijdens een glimmen3 wedstrijd hoor je mij vaker het vulgaire woord voor het vrouwelijk geslachtsdeel zeggen. Maar probeer het wel af te leren :-)

Off topic Casa, ik verlang naar je verhaal over het visum van Sugey. Dat hebben we nog van je tegoed weet je nog? Vergeet niet om het met ons te delen.

goed voor zn culturele opvoeding! Wat vond je van Karin Bloemen? ik heb t ook grotendeels gezien, vond het best leuk.
En mooie fotos van BB in de film.

Beter is het als die het zelf allemaal ontdekt, maar dat komt vanzelf allemaal wel.

Karin kan zingen als een klok!

Ik ben het met iedereen eens. Heb de uitzending gedeeltelijk gezien, zonder een uitgesproken oordeel.
CasasPa

@Cyberjunk: We leven nu eenmaal in een informatiemaatschappij. Het verliezen van de onschuld is een fase in het leven die er nu eenmaal bij hoort. Het is grappig de fase-overgangen te monitoren...
@GJ: Zeker weten. Ik heb hetzelfde bij wedstrijden van Feyenoord-1, zijn er meer overeenkomsten? Iets afleren is vaak nog moeilijker dan iets aanleren...
@Cyberjunk: Het komt maar ik zeg niet wanneer. Momenteel zit ik diep in de procedures met de IND...
@Pascale: Natuurlijk, je t'aime moi non plus is een wezenlijk deel van de opvoeding. Zeker in het huis van een lerares Frans! Ik ben geen fan van Karin Bloemen, vooral haar grapjes zijn van een niveau dat maar iets boven het mijne ligt. In het nadoen van stemmen en het zingen van bepaalde liedjes is ze echter steengoed. Vroeger had je BB, CC en SL. Ik was vooral fan van SL...
@Renesmurf: Dit hoort bij het zelf ontdekken. Wanneer heb jij het eigenlijk ontdekt?
@CasasPa: Als jij het met iedereen eens bent zijn we het allemaal eens. Dat is mooi...

Breaking News: Maal verjaagt Isla-directeur met kogels

http://www.amigoe.com/artman/publish/artikel_45911.php

Ergens heeft hij wel gelijk... ;-)

hahahaha die Luch.. Gelukkig dat Mau op dat gebied het allemaal nog niet door heeft, maar tegenwoordig weet je het maar nooit. Het gaat zo snel.

maar SL is idd ook wel heel erg mooi. CC zit toch in die westerns?
en als ik n lerares frans ben dan ben jij een advocaat... not dus

@Anonymous: Een mooi verhaal! Iedere Curacaoenaar weet dat het oppassen geblazen is met Willy Maal als je op zijn terrein komt. Ook al ben je Isla-directeur... :-)
@Rutger: Ergens wel ja, te hard hijgen is niet romantisch. Bij Brigitte heb ik daar echter geen last van...
@Donna: Het gaat zeker snel, Luchiano zat op schook in een vriendenclubje dat al wat verder was. Kinderen zijn de beste onderwijzers voor kinderen, zo blijkt maar weer eens...
@Pascale: CC deed volgens mij mee met Once Upon A Time in The West, maar ze speelde ook in "normale" films. Jammer dat ik geen advocaat ben, gezien de uurlonen!