« CasaSpider correspondeert met de staatssecretaris | Main | Een jarige, verse asperges en de vogelaar »

De TV van Willemijn

De TV van Willemijn is een soort van weblog met een bijzonder concept. Bijna elke dag plaatst zij een zogenaamde still, een foto van een televisiefragment, en schrijft daar een commentaar bij. Vaak zijn die commentaren treffend en humoristisch.

CasaSpider is geen Willemijn en ook niet gay maar toen ik zondagavond naar de 25 meest opmerkelijke songfestivalmomenten keek verscheen dit onder de informatie-knop.


11.05.2008: Celine Dion, Johnny Logan, Cliff Richard e.a. zorgen voor angst en geweld tijdens Songfestival. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Gelukkig is verder commentaar overbodig. En, heeft Hind een kans op 20 en eventueel 24 mei in Belgrado?

Comments

Ik kijk volgende week liever naar de finale van de Gouden Kooi. De Antilliaanse miljonairs Brian en Amanda, gaan de villa WINNEN!

http://estb00.msn.com/i/51/4DB2C4D5B625FC2DC37BDD0F720.jpg

Ik keek (luisterde) vroeger, in mijn jeugd met mijn familie en ook in de tachtiger jaren, toen mijn man nog leefde, wel eens naar het songfestival. Maar op een gegeven moment vond ik het echt niet leuk meer. Ik heb nooit geweten dat Dana transseksueel was. Wist jij dat wel Casa? In mijn herinnering was Dana een vrouw, ze had een echte vrouwenstem, maar hoe zat dat dan, is ze tot man getransformeerd? Ik weet niet meer in welk jaar Dana meedeed.

Ik vind een songfestival trouwens niet meer van deze tijd, dat was leuk in de jaren 60 en 70 en in het begin van de jaren 80 ging het ook nog wel- al werd het toen al minder- maar volgens mij kan men het beter als nostalgie beschouwen, of beter nog, erkennen dat het passť is. Idols past meer in deze tijd, hoewel ik dat ook niet veel bijzonders vind is dat de trend volgens mij.

Hier kijk ik ook graag naar, typische staatfeestjes op Curacao.

http://www.youtube.com/watch?v=W7odoLLyPv8&feature=related

Weer een reden om niet naar het Songfestival te kijken!
Ik vrees dat Hind wel hoog zou moeten eindigen, maar dat niet doet omdat haar show niet excentriek genoeg is. De Toppers zouden helaas meer kans maken.

@Bout: De Gouden Kooi volg ik niet, zag laatst wel weer de legendarische Natasia en die dikke bewoner (ben zijn naam vergeten). Volgens mij wordt de villa helemaal niet meer weggegeven omdat het programma stopt voordat de termijn verloopt?
@Cyberjunk: In de jaren '70 volgde ik het Songfestival, daarna is het hard achteruit gegaan. Ja, ik heb destijds wel van Dana en haar transseksualiteit gehoord. Ze is van man tot vrouw getransformeerd. Daarvoor moet er wat weggesneden worden waar ik nu flauwe grappen kan maken. Maar dat doe ik niet... :-)
@Bout: De straatfeestjes zijn ook leuk, maar in deze post gaat het over de combinatie Songfestival en "angst en geweld". Hoewel dat voor sommigen in het geval van Celine Dion heel logisch in de oren klinkt...
@Piet: Er was toch even sprake van dat Gordon zou gaan? Ach, het zal allemaal wel. Hier kijken we er ook niet naar op 24 mei...

Hoewel ik Hind een goede zangers vind , weet ik nu al dat ze niet hoog zal eindigen , jammer genoeg.
Het Songfestival heeft al jaren mijn belangstelling niet meer , saai , niets verassends en allemaal meer van hetzelfde...

De details van zo'n operatie hoef ik inderdaad niet te weten, maar ik veronderstel wel dat er ook vrouwelijke hormonen worden ingespoten of op een andere manier toegediend, daar heb ik geen verstand van. Maar ik vraag me wel af of ontvangst van vrouwelijke hormonen in een dergelijke situatie er ook toe kan leiden dat zo'n getransformeerde man een vrouwenstem krijgt. Dana heeft geen mannenstem, of kan het zijn dat mannen zo'n vrouwenstem krijgen zonder dat er sprake is van transformatie? Ik ben wel nieuwsgierig en als jij het niet weet, dan ga ik me in die materie verdiepen via Google. Ik ken wel iemand die juist van vrouw tot man getransformeerd is, die persoon heeft wel een lage stem, maar ik ken ook "normale" vrouwen met een betrekkelijk lage stem, bij de persoon die ik ken valt die stem niet op. Ik ben benieuwd wat jij hiervan weet.

Oke, oke. Hint gaat winnen, vanwege de Arabische melodie van haar liedje.
Ze zal in ieder geval bij de eerste 3 eindigen.

Hint? Ik krijg er een kind van.

HinT en de Ierse kalkoen.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/media/2008/05/hind_schudt_kalkoen_de_hand.html

Oei, nl 'grammatica' is zooooo, hinterlijk.