« Een vrije vrijdag | Main | Eerlijk zijn »

Gierende hormonen

Zondag was het weer niet zo mooi als de professionele voorspellers hadden doen geloven. Toch konden we ons wekelijkse rondje lopen, zonder jas met fleece-trui. "Moet ik mijn zonnebril op?", vroeg ik aan Lucy. "De zon schijnt nog geeneens", antwoordde zij.

24.02.2008: Een week eerder lagen hier nog twee meisjes met lange haren, nu Luchiano (10). Klik voor groter.Luchiano (10) was vooruit gelopen. Diana (1) en ik troffen hem slapend aan boven op het klimrek. Dat vindt hij stoer. Een week eerder waren er twee meisjes met lange haren aan het spelen. Luchiano stond met open mond zeker vijf minuten naar die meisjes te staren.

"Aha, de hormomen gieren", dacht ik bij mijzelf.
"Hey swa, mooie meisjes he?", zei ik tegen hem.
- "Ach man, ik ben aan het kijken wanneer ik op dat klimrek kan".
"Ja, ja, er is anders nog plek genoeg."

's Avonds Boer zoekt Vrouw. Het is een ietwat eenzijdig genre maar tekstschrijvers als Haye van der Heijden kunnen qua one-liners nog wat van de boeren leren.

Over leren gesproken, boer Jan die tot dusverre met lege handen is gebleven heeft wel iets opgestoken van de tijd die hij met de uitverkoren dames heeft doorgebracht.

Achter zijn bureau zittend wijst hij op een grote kaars: "Neem dit bijvoorbeeld. Het ding heeft nul functie maar is wel gezellig." Aan de andere zijde van het bureau staat een vaas met bloemen.

Misschien iets voor Charlene Meulenberg die afscheid heeft moeten nemen van Idols? De hormonen gieren.

Comments

Slapen op het klimrek? Het wordt steeds gekker en het is nog gevaarlijk ook, zulk gek gedoe moeten jullie hem beslist afleren.

Nikki gaat winnen in Idols, dat hebben ze in St. Oedenrode beslist. Fijn dat jij er nog gierende hormonen van over houdt.
CasasPa

@Cyberjunk: Ach, hij doet wel gekkere dingen. En jij bent toch ook wel eens jong geweest... ;-)
@CasasPa: Het zou zomaar kunnen met Nikki uit Rooi. Maar onze favoriet is Nathalie, zij is de enige echte Idol! (En komt uit Rotterdam, nou ja eerst Congo en dan Rotterdam)

Stooooooooooooooooooer zo een kerel in slaapstand in het klimrek!
Volgens mij geniet hij met volle teugen !

Ik weet uit ervaring hoe naar het is om van een wandrek te vallen, dat is mij ook wel eens overkomen toen ik jong was, maar ik haalde niet opzettelijk een gevaarlijk stuntje uit. Het enige dat ik niet meer exact weet is hoe houd ik eigenlijk was. En ik vind het PRIMA als jonge knullen rare streken uithalen!! Maar slapen op een klimrek is vragen om een smak maken en hoe zoiets afloopt kun je nooit van te voren weten. Dat kan, afhankelijk van hoe ongelukkig je terecht komt, variŽren van een hersenschudding tot een dwarslaesie en alles wat daar tussenin zit. Als dat joch lekker in bomen klimt, of zoiets en daarbij wakker blijft, dan vind ik dat prima en hij mag best de kwajongen uithangen als hij dat wil, maar wel met zijn kop erbij en niet slapend.

@ANila: Klopt, hij vindt zichzelf erg stoer boven op dat klimrek...
@Cyberjunk: Uiteraard slaapt Luchiano niet echt op het klimrek, hij relaxed er gewoon wat... ;-)

@Cyberjunk, Van schade en schande wordt men wijs. :-)

Je zou het niet zeggen, maar "Boer zoekt vrouw" is niet aan mij besteed Casa!