« Wie is de dictator? | Main | Olie en Laarzen »

Mooi annex Heks

Er wordt door verschillende personen hard gewerkt om CasaSpider aan het werk te krijgen. Onze vrouwelijke Sales denkt 24 uur per dag aan mij en menigeen beseft dat dat geen pretje is.

Inmiddels begin ik aardig aan mijn ritme te wennen. Opstaan om 07:25, Luchiano (10) wakker maken, wachten tot hij daadwerkelijk uit zijn bed komt (anders valt hij weer in slaap), oefeningen doen, koffie zetten, muesli met yoghurt eten en Goedemorgen Nederland kijken.

05.12.2007: Susan Smit, Nederlands mooiste boekenschrijfster annex Heks.Niet alleen naar Goedemorgen Nederland trouwens, ook de ochtendprogramma's van RTL, BBC, ARD/ZDF en RAI Uno komen aan de beurt. Op RAI Uno ging het vanmorgen over Satanisme. Een reportage met snel op elkaar volgende beelden met veel zwart, vuur en monsters ondersteund door demonische muziek.

Hierna kwam een priester uitleggen hoe gevaarlijk Satanisme is. Zijn zwarte cape, slechte gebit en dreigende taal bewezen dat twee uitersten juist dicht bij elkaar liggen.

Neen, dan Goedemorgen Nederland met de fascinerend aantrekkelijke Susan Smit in de hoofdrol. Indien zij Sneeuwwitje speelt casten we Heleen van Royen automatisch als de boze stiefmoeder.

Ik heb nog nooit een boek van Susan Smit gelezen maar weet nu reeds dat zij een hele goede schrijfster (m/v) is, zoniet de beste. "Je moet eerst staan om te leven voordat je kunt zitten om te schrijven", gooide zij er zomaar tussendoor. Kom er maar eens op.

Rondneuzend op haar website zag ik tot mijn verbazing dat Susan Smit een heuse Heks is. "Susan Smit een Heuse Heks" klinkt als de titel van een nieuw Suske en Wiske album maar dat terzijde. Ik zie geen pukkel op haar kin laat staan n met een haar erop en op haar rug zit geen kat.

Integendeel. Uiteraard weet ik ook wel dat moderne heksen niet in huisjes van snoep wonen om kinderen te lokken en vervolgens op te eten. Het zich bewust openstellen voor dingen maakt dat men meer ziet. Susan Smit: "Het zesde zintuig is als een luie spier die zich alleen ontwikkelt als je er aandacht aan besteedt."

In haar huis staat een altaar met symbolen van de elementen lucht, vuur, water en aarde. Deze elementen spelen ook een rol in de door Lucy en Luchiano verafgode tekenfilmserie Avatar. Is er een relatie tussen Heksen en de Avatar? CasaSpider zoekt het uit, tijd genoeg.

Comments

"oefeningen doen" ?? haha, of is dat geen grap :-)

Susan Smit, ja daar blijf ik ook even voor liggen.

Satanisme, hekserij, ik zie dat toch als occult en gevaarlijk. Dat wil voor mij niet zeggen dat er bij het Christendom GEEN gevaarlijke elementen te vinden zijn. Wat te denken van sektes, zoals Jehova's getuigen, waar ik laatst een heel verhaal over las? Even gevaarlijk als hekserij en Satanisme. Misschien is de Satanskerk zelfs wel officieel erkend, ik zou het niet weten. En wat de denken van die Russen die zich terugtrokken in een grot om het einde der tijden af te wachten? Ik vind eigenlijk niet dat Luchiano nu al naar radioprogramma's zou moeten luisteren die over demonen gaan, zeker niet in de vroege ochtend.

Hoe komt het eigenlijk dat men jou zo moeilijk aan werk kan helpen? Is er zo weinig werk bij SQL? Of ben jij zo akelig kieskeurig wat werk betreft? Als ze jou niet aan een baan kunnen helpen, waarom heeft SQL je dan naar Nederland laten komen? Vertrouw jij het nog?

Ha zwoeger, leuk om te lezen dat Luchiano, net als ik, weer verder slaapt na het wekken. Ik weet dat niet iedereen er vrolijk van wordt maar die 5 minuten extra slaap zijn een perfect begin van de dag.
Hoewel ik morgen pas hoor of we winst hebben gemaakt, denk ik dat ons resultaat over dit jaar al ken :-(

Een betoverende dame....
Is die foto van 'Goedemorgen Nederland'? Dat is toch niet normaal om er 's morgens vroeg al zo te stralen!
Of is de foto van 'De Wereld Draait Door'? Dan is ze al in de klauwen van Matthijs gevallen, die schijnt wel raad te weten met al het vrouwelijke wat op 2 benen loopt....
Oh, ik zie het al op haar website, de foto is van DWDD.

Man bijt Hond is ook een EERLijk programma om na te kijken...

En van welke bekende weblogger is dat filmpje op de voorpagina van Susan Smits website? Cool!

Ik mag ook graag even googlen, maar ja, zo heel diep ga ik nooit.

Ik kan net het journaal van 7 uur zien, dan moet ik al naar mijn werk, en hoor de hele dag radio!

Ik ben op z'n minst een beetje jaloers. Ik zit bijna nooit op de bank. Mijn sales denkt niet alleen aan me maar verkoopt me ook :-(

@GJ: CasaSpider maakt nooit grappen! Susan Smit heeft over aandacht niet te klagen en dat is terecht...
@Cyberjunk: Luchiano was al naar school toen ik het item over Satanisme bekeek. Ach, voor mij is het vooral interessant doen. Geen idee waarom het langer duurt dan verwacht, waarschijnlijk zijn de budgetten voor dit jaar op. Ik heb er nog steeds alle vertrouwen in!
@Piet: Hmm... dus volgens jou kan ik hem die vijf minuten beter wel gunnen? Zal het eens uitproberen. Ben toch wel benieuwd naar wat ze je verteld hebben...
@Angel: Dat lijkt wel RealWrite (tm), dat comment van jou. Je bent toch niet een tikkeltje jaloers op Matthijs? (Ik wel!)
@Brillie: Man bijt Hond boeit mij persoonlijk niet zo. Maar... ieder zijn smaak...
@Monique: Aha, een fan van Ramon Stoppelenburg! (Die waarschijnlijk weer een fan is van Susan Smit)
@Renesmurf: De een boort graag wat dieper dan de ander. Binnenkort gaat je wintervakantie in, dan kun je de ochtendprogramma's weer bekijken...
@Jannie: En dat terwijl jij zo charmant op een bank kunt zitten. Onze Sales heeft mij zelfs als Sinterklaaskado aangeboden, weet niet of dat erger is dan verkocht worden...

@Casa: Grapjas! :)

Susan Smit heet dus zo. Schakel altijd meteen weg. Ze is gemaakt van pleeboyplastic en playboyplastic. Ze is he-le-maal wg van zichzelf. Heks? Wicca? Te dom voor woorden. Dom blondje, mooie tieten (kijk!, kijk!, kijk!), het brein van een garnaal.