« Stress en opluchting | Main | Inpakken en dag dag Marnixschool »

Afscheid van UTS

Het loopt tegen twaalven op donderdagavond. Iedereen ligt al in bed, maar ik moest even Pauw & Witteman kijken over het uitzetten van (voor de afwisseling niet door) Rita Verdonk. We hebben de hele avond dozen ingepakt en spullen uitgezocht. Morgen om kwart over acht komen de verhuizers.

Daar hebben we het later nog wel eens over. Donderdag was namelijk mijn laatste werkdag bij UTS, de Curacaose telecommaatschappij Numero Uno. Vanaf 1 september 2002 ben ik daar gedetacheerd en in de loop van de tijd ben ik er me helemaal thuis gaan voelen. De IT-afdeling te Vredenberg bestaat uit leuke mensen waarmee het goed huggen is zoals te zien in deze serie van 14 foto's:

 • Het "feestje" begint kalm. Van links naar rechts CasaSpider, Rensley Meulens en Maruga Epistola.
 • De kantinedames Uka (Uka Chaka) en Denchi. 13.09.2007: CasaSpider neemt afscheid van UTS, hier omringd door lout dames. Foto Lahrn van Hoop. Klik voor groter.
 • CasaSpider te midden van de dames: Maya, Valesca, Denchi en beneden Maruga, Ingrid en Uka.
 • Lekkere taarten, vruchten en ponchi crema, van Centrum Supermarkt.
 • CasaSpider pakt het verrassende kado uit, een Digital Photo Frame!
 • CasaSpider en George Broos van Mediation (BMP).
 • CasaSpider en Elgeline Martis van Security (oppassen!), Shirley kijkt lachend toe.
 • CasaSpider en Valesca Montonjo, wij hebben een lange historie.
 • CasaSpider en Maya van Veldhuizen die om vijf uur altijd tijd heeft voor een praatje.
 • Alirio de Boer die geen zin zonder dubbele betekenis kan uitspreken en CasaSpider.
 • CasaSpider en Shirley Schoop, donderdag is van oudsher "haar" dag.
 • CasaSpider en Edgar Wanga, de nieuwe DBA bij UTS.
 • CasaSpider en Denchi, de beste kantine-cheffin die een bedrijf zich kan wensen.
 • En last but not least CasaSpider en Uka, mijn rug doet nog pijn en haar verloofde Alirio keek jaloers toe.

Wie ontbreekt op de foto's is de nieuwe fotograaf van SQL Integrator Curacao, we proudly present Mr. Lahrn van Hoop! Om kort te gaan, ik was verrast door het leuke afscheid van mijn UTS-collega's en het mooie kado. Bovenstaande foto's zullen als eerste rouleren in de Digital Photo Frame, dat is beloofd.

Collega's van UTS, bedankt voor deze leuke middag. Ik ga jullie missen!

Comments

NOU, DAT IS LEUK OM ZO DOOR JE COLLEGA'S VAN UTS TE WORDEN VERWEND. GOED DAT JE VANDAAG VRIJ BENT, DAN KUN JE TENMINSTE ALLES WAT ER VERDER THUIS NOG MOET GEBEUREN IN DE GATEN HOUDEN, DAT LIJKT ME WEL NODIG.

Ze gaan je vast missen. En vice versa natuurlijk! :-)

De nieuwe DBA bij UTS. New and improved? Doet me denken aan Terminator 2 :)

Wat een warme plaatjes! Koester ze maar, evenals alle mooie herinneringen. Sterkte dit weekend.

UTS...je kan bellen hoor..hahahahah

Wow, wat een leuke foto's. Zo te zien waren het wel zeker leuke en sociale collega's! Wanneer is trouwens jou laatse dag bij SQL zelf? Vandaag?

@Cyberjunk: ZEKER. AFSCHEIDNEMEN HOORT BIJ HET LEVEN EN OP ZO'N MANIER HOU JE ER IN IEDER GEVAL EEN WARME HERINNERING AAN OVER. OP DIT MOMENT WORDT ER INGEPAKT. LUCY EN IK ZITTEN ERBIJ EN KIJKEN ERNAAR. MET EEN KOPJE KOFFIE...
@GJ: Zo is het maar net. New and improved, haha is dat een manier om te zeggen dat die ander oud en versleten is? Grrrr... ;-)
@Cerito: Voorlopig hebben ze mijn telefoonnummer niet, maar bellen mag voor een telecommaatschappij geen probleem zijn...
@Curacaoenaar: Op de collega's valt niets aan te merken. Vanaf vandaag ben ik vrij en vanavond is de afscheidsborrel bij SQL Integrator...

Afscheid nemen is toch altijd moeilijk. Daarom is een feestje erg belangrijk.

Wat ik me wel blijf afvragen: wie is nu die "Wanted Dead or Alive" steeds op de achtergrond?

veel plezier bij de afscheidsborrel en een goede reis naar nederland met je gezin veel geluk daar en hoop dan ook nog wat van jullie te kunnen lezen
groetjes fam maat

Leuk afscheid, ruim 5 jaar gedetacheerd zijn bij 1 bedrijf is ook niet niks.
Vanavond nog je voorlopig laatste borrel in de warmte, probeer het gevoel maar vast te houden.
Veel plezier nog en hopelijk een stressvrije reis.
Ik zie je binnenkort wel weer!

Mooi afscheidsfeest. En zo te zien was je een populaire UTS'er.Veel succes bij de laatste inpakloodjes. CasasPa

Zooooo jemeneeeetje wat een billen. Ik kan me je rug een beetje voorstellen.
Maar wat een leuke foto's. Ze lijken me hele leuke collega's gezellig. Jammer dat je weggaat, maar ja er staat hier in NL. weer een nieuwe uitdaging te wachten.
Compu ook ingepakt? Dus we zullen niet meer van je horen? Totdat je hier in nl ben?

@Pascal Summer: Dat afscheid nemen niet meevalt zag ik zojuist wel bij Luchiano (9). Gelukkig is er vanavond een feestje!
@Ino: Haha, dat is onze "Natural Babe", Elgeline Martis. Zij zingt op het UTS songfestival dat nummer van de Titanic. Eigenlijk vond het plaats op die zaterdag van Hurricane Felix maar toen zijn veel dingen afgelast. Nu is het aanstaande zaterdag (morgen). Elgeline, succes!
@Carla: Dank je wel, als het lukt maak ik nog een laatste foto van Richard... ;-) Na een korte stop gaat het CasaLog gewoon door vanuit Nederland...
@Angel: Eerst 7 jaar Aqualectra, daarna 5 jaar UTS. Waar kom ik de volgende 3 jaar terecht? We doen onze uiterste best om het gevoel vast te houden. Tot binnenkort!
@CasasPa: Het was een leuke feestje en bij UTS is bijna iedereen populair, vandaar. De verhuizers zijn net weg, het huis heeft er zelden zo opgeruimd uitgezien... :-)
@Donna: Dat was me wat met Uka. Gelukkig zijn overal ter wereld leuke collega's en je hebt daar zelf natuurlijk ook nog een beetje invloed op. We hebben nog een laptop dus we gaan door tot het bittere eind!

Ik zie geen traantjes... gemiste kans.

Als ik zo de leuke foto's zie, dan denk ik waarom s discrimineren sommige mensen? Leer de ander maar eerst kennen!

Vooroordelen maakt veel kapot. Neem de moeite om de ander eerst te leren kennen, en praat niet als een papegaai een ander na!
Is het niet zo Casa?
Petje af voor jou, het gaat je goed!

Afscheid nemen is nodig (om een periode af te sluiten), en aan dit afscheid kun je nog vaak met plezier terugdenken!

En....... over een paar uurtjes de laatste keer pleincafe Wilhelmina, en morgen als klap op de vuurpijl de laatste keer Mambo en Wet en Wild met happy hour. Oh wat errrug.

Groetjes Peter

Hoe was de borrel bij SQL Integrator? Met Details svp!!! Zodat wij nog voor de laatste keer kunnen genieten van je gezellige borrels en foto's.

@Brillie: Tranen hebben niet gestroomd en dat hoeft ook niet voor mij...
@Bout: Curacao is een heel vooruitstrevend (ei)land qua integratie en acceptatie van verschillende bevolkingsgroepen. Daar kunnen vele landen een voorbeeld aan nemen!
Neen, geen traantjes op die foto. Dat is mijn 'stoere pose'... ;-)
@Willisha: Afscheid nemen is zeker nuttig. Een mooie periode wordt op die manier ook op mooie wijze afgesloten. Ik zal met veel plezier terugkijken op de periode op Curacao...
@Peter Hoppenbrouwers: Is nog niet helemaal zeker, dat van Pleincafe. Maar Mambo morgen wel, dat moet gewoon!
@Donna: Er zijn nu zoveel afscheiden, het ontbreekt gewoon aan tijd om ze allemaal op te schrijven. Bij SQL Integrator was het mooi, het verhaal volgt later. Het moet nog geschreven worden...