« Boek is weg | Main | Chávez onderbreekt soaps »

Van der Vaart macht den Boulahrouz

Duits, vrouwen en voetbal zijn alledrie dingen waar ik wel iets mee heb. Deze drie-eenheid wordt perfect ingevuld door iemand met de bijzondere naam Pleitegeiger, ze houdt trouwens nog van bier ook. Pleitegeiger is een ontzettend, ja echt ontzettend grote fan van de Hamburger Sport Verein (HSV). Jegens trainer Huub Stevens is ze sceptisch maar Rafael van der Vaart kan kon niets verkeerd doen.

15.08.2007: Pleitegeiger, grootste fan op aarde van de Hamburger Sport Verein (HSV).In de post met de schone titel Auch du, Brutus? (Ha! Es geht auch ohne Judas-Rufe!) wordt het wonderlijke proces beschreven waarin Van der Vaart aanvankelijk in de media verkondigt een geweldig seizoen met de HSV te willen doormaken en nauwelijks vijf weken later dat het hem pijn doet als hij in Hamburg moest blijven.

"Schmerzen? Ich geb Dir gleich Schmerzen!!!" möchte ich schreien.

Aldus Pleitegeiger. Bij wijze van straf voor deze extreme Kollegen-Schweinerei, wat is Duits toch een mooie taal, wil zij Rafael verplicht in een dinosaurussenkostuum rond laten lopen.

Deze week vinden de voorrondes van de Champions League plaats. Wie daarin voor een bepaalde club uitkomt mag tot na de winterstop niet voor een andere club aan dit toernooi deelnemen.

Sommige spelers zitten op de wip voor een transfer. Een van hen is Daniel Alves, nu nog uitkomend voor Sevilla maar wegwillend naar Chelsea. Sevilla speelde vandaag tegen AEK Athene maar Alves was plotseling geblesseerd, kwam dat even goed uit.

Rafael van der Vaart wil naar Valencia. Het spelen van de kwalificatiewedstrijd donderdag tegen Honved Boedapest ziet hij derhalve niet zo zitten. Soms helpt het toeval een handje want wat is er gebeurd? Bij het optillen van zijn zoon Damian is Van der Vaart door zijn rug gegaan. (Bron: Telesport) Hoeveel kilo weegt die zoon? Hetzelfde geintje schijnt Boulahrouz ook al eens bij de HSV uitgehaald te hebben.

Wat moet men denken van dergelijke ontwikkelingen? In ieder geval heb ik mijn bedenkingen. Maar het is de realiteit. Ook een realiteit is de aanvang van de Eredivisie op vrijdag 17 augustus. In de Webloggers Subpoule is nog plaats voor vijf mensen. Schroom niet en schrijf in, men zal er geen spijt van krijgen.

Misschien heeft Pleitegeiger wel zin.

Comments

Ik zou er zeker spijt van krijgen...

Toen ik je post had geleze wist ik direct dat ik de weblog van Plettegeiger NIET interessant zou vinden, dus die lees ik niet. Vandaar maar even een reactie op je vraag in je vorige post. Als ik nog wat langer in het AC zit zal ik zeer zeker verslag doen over ALLE gebeurtenissen daar. Ik wil me nu beperken tot de opmerkingen dat de computerruimte uit 8 computers bestaat die op een netwerkje zitten en dat mensen die echt iets kunnen een eigen account krijgen en zelf kunnen en mogen inloggen. Minder bedreven computergebruikers mogen niet zelf inloggen, dan doen de begeleiders het. Begeleiders hebben de eerste keer gekeken hoe ik het deed en ik ben geslaagd. Er is nog veel meer te melden, zowel over de computer als over andere dingen, maar dat komt nog wel.

Van der Vaart is een grote slapjanus net als die aandachttrekster waar hij mee is getrouwd.
Zo, dat is eruit.

Lennart, mee eens, die v.d. Vaart is een vreselijke jankert met een onwaarschijnlijk vervelende publiciteitsgeile vrouw. Ze mogen wel oppassen want die Duitsers pikken deze "shit" helemaal niet. Zo... dat is er ook uit.

@Brillie: En dat terwijl jij toch ook iets met Duitsland hebt...
@Cyberjunk: Het Pleitegeiger weblog is inderdaad niets voor jou, hoe is je Duits eigenlijk? Proficiat dat jij geslaagd bent om zelf te mogen inloggen op de computers. Ik had ook niet anders verwacht. Zijn de computers allemaal uitgerust met zo'n voorleesprogramma?
@Lennart: Ondanks dat het om veel geld gaat getuigt het bepaald niet van karakter. Die aandachtstrekster is wel een zeer aantrekkelijke, dat maakt (voor mij) een hoop goed... :-)
@Bob: De Duitsers hebben niet veel te pikken als Van der Vaart en Sylvie straks in Costa uhh Valencia zitten...

Dan is het even die stacaravan van hem aankoppelen en ..hup..naar Valencia rijden.
Met zijn goudkleurige Mercedes...

Das allemaal maar weer waar, ach waar maken we ons druk om.

tja, wat moet ik hierop zeggen: gaap2?

Ik denk altijd maar zo dat wij lang niet alles weten wat er speelt.
Belangrijk is wel hoe het nu met Sylvie gaat! :-)

Suarez mistte gisteren twee geweldige kansen met Ajax. Tsja dat vind ik dan jammmer. Ik gun die jongen wel zijn succes.
Maar ik geloof dat 149000 andere Groningers dat niet hebben.

Waar is de tijd dat men iemand nog iets gunt? :)

@Cerito: Maar eerst de bakstenen onder de caravan verwijderen, dat levert toch weer een paar uur vertraging op...
@Bob: Nergens, het is waarschijnlijk puur de kift... :-)
@Donna: Gaap2? En het gaat nauwelijks over voetbal maar meer over de interessante socio-psychologische processen van jonge mensen die moeten kiezen tussen loyaliteit en het grote geld. Mooiere thema's tref je zelden aan op het CasaLog...
@GJ: Ja precies, hoe gaat het nu met Sylvie? Gelukkig spreekt ze door haar Costa-verleden vloeiend Spaans dus dat zit wel goed. De kans van Suarez zag ik, verschrikkelijk he. Maar wat dacht je van die van Huntelaar. Je laatste zin slaat de spijker op de kop, helaas...

Ja, alle computers hebben een voorleesprogramma met ook nog vergroting, maar het is een ander programma dan ik privé gebruik.

PS: Mijn Duits is niet top, maar ook niet superslecht, houd het op redelijk.

@GJ en CasaSider: met Suarez komt het wel goed. Of dat ook voor Dennis R. geldt?
Het is geen fijn spel van VDV. Maar ik stond op die leeftijd niet voor die keuze. Ook later niet trouwens.

Eindelijk weer voetbal. Ik begon al ontwenningsverschijnselen te krijgen. ;-)

Duits, vrouwen en voetbal zijn alledrie dingen waar ik niet zoveel mee heb.

Ik versta de taal niet, of zo.

@Cyberjunk: Dan heb je nu vergelijkingsmateriaal. Redelijk Duits, daar houden we het op...
@Piet: Suarez heeft zeker kwaliteiten, van Rommedael weet ik dat niet (meer). Komen wij ooit nog voor die keuze te staan denk je?
@Pascal: Ja, die zomerpauze duurt veel te lang. Doe je mee met de Webloggers Poule?
@Renesmurf: Hoe heb je je in Liechtenstein gered qua taal?

@CasaSpider: voor die keuze zullen we best een keer komen staan. We moeten immers nog lang genoeg werken. Ik vrees alleen dat de bedragen wat lager zijn dan bij VDV.

Haha huntelaar? Stuntelaar bedoel je zeker!

Je weet toch dat de verhoudingen tussen de Friezen en Groningers af en toe wat stroef is hč! :-)


Goh, ik zal bij v.v. Glimmen eens een balletje opgooien om te kijken of die linkerspits met die rode schoentjes een transfer naar v.v.Haren kan krijgen hihi

Gronings.

ik wil wel in de poule over weddenschappen over het tijdstip van terugkeren van het boek en de teruggave van jullie 600 gulden

@Piet: Maar denk je dat ik dan ook een rugblessure moet voorwenden of zal dat wel loslopen...
@GJ: Ja, Friezen en Groningers breek me de bek niet open. Maar jij 'gunt' Huntelaar toch wel een succesje? v.v. Haren lijkt mij een prima club voor die linkerspits met rode schoentjes. Wel in het derde team dan, he... :-)
@Renesmurf: Ongelofelijk dat ze dat in Liechtenstein gewoon verstaan. Of zeg je gewoon niet zoveel?
@Louter: Geen slecht idee. In het weekend maak ik er een poll van!

Da's een inkoppertje Casa! Ja hoor, ik gun die Fries zijn pleziertje wel...

Ik zal van mijn leven niet naar v.v.Haren gaan! :-)

Well... I guess I'm famous now, huh? ;-)

@GJ: Kon het me ook al niet voorstellen, GJ=Glimmen!
@Pleitegeiger: Well, famous is a big word but certainly some Dutch people know of your existence right now. Don't know if Van der Verrat (Of the Speed) is amongst them.
Liked your article by the way: http://pleitegeiger.mybigmouth.net/archives/1326#comment-11469