« Chávez onderbreekt soaps | Main | Karate en Shuk-Man 10 jaar »

CasaMovie: Piet & Emmie on Curacao

Het is even geleden dat Piet en Emmie (toen 6, nu 7) op Curacao waren. Wat zeg ik? Piet is al bijna weer op weg naar Italie, zijn volgende vakantiebestemming. Some guys have all the luck.

Voor ons was het een leuke tijd waarbij Piet en Emmie elke avond langskwamen. Emmie en Luchiano (9) speelden de hele tijd terwijl de mannen de toestand van de wereld bespraken. Van dat laatste zijn gelukkig geen beelden beschikbaar, maar van sommige andere hoogtepunten wel. Te denken valt aan Pleincafé Wilhelmina en vooral de Curacao Dolphin Academy op Seaquarium Beach.
Voor het eerst heb ik gekozen voor YouTube ook al is deze CasaMovie uiteraard ook in Google Video te bewonderen. YouTube ziet er toch net iets gelikter uit en is ook veel populairder. Verder maken we niet veel woorden vuil aan de movie, 4 minuten en 2 seconden beeldmateriaal zegt meer dan 1000 palabras.

Alle posts van Piet & Emmie's vakantie op Curacao staan gebundeld in de category met de toepasselijke naam Piet en Emmie 2007.

Besides Piet & Emmie on Curacao there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

Waarom was het nodig om de laatste zinnen van deze post in het Engels neer te zetten? Was dat interessanter dan in het Nederlands? De film was leuk om te zien, ik vond dat stukje waarin de dolfijnen te zien waren kwalitatief helemaal geweldig en dat had ik niet verwacht, ik dacht dat dolfijnen niet zo makkelijk en zo goed gefilmd zouden kunnen worden. Dat valt dan alweer mee.

PS: You Tube is inderdaad een stuk duidelijker dan Google Video, ik heb beide versies bekeken, ik kon Googel Video best zien, maar You Tube mag je van mij altijd gebruiken, want dat is nog net ietsje professioneler.

Leuk filmpje. Ja, YouTube is beter van kwaliteit dan Google Video. het is alleen jammer dat je niet meer dan 100 Mb kan uploaden. Dat is dan wel weer het voordeel van Google Video dat je ook grote video bestanden kan uploaden.

Als ik die beelden zie begrijp ik helemaal waarom je terug gaat naar Nederland. Niet dus.

Ik vind youtube ook leuker, dat past lekker in het scherm ook.

En waarom je ineens in een buitenlandse taal overgaat snap ik niet zo.

Da's een hele mooie film van een hele mooie vakantie geworden! Hartelijk dank, mede namens Emmie.
Van een afstand ben ik trouwens best slank.

@Cyberjunk: Dat Engels doe ik al sinds tijden, het is een standaard zin die onder elke CasaMovie staat. Zo komt Hollywood dichterbij dan Hilversum... ;-)
Ja, de dolfijnen-scenes vallen mij dik mee. Het had me niets verbaasd als er uiteindelijk alleen lucht op de beelden was terechtgekomen. Laten we het op puur geluk houden!
YouTube heeft inmiddels qua geliktheid een grote voorsprong op Google Video. Aangezien YouTube eigendom van Google is vermoed ik dat Google Video nog wel eens ontmanteld wordt of een andere functie krijgt...
@Pascal: Mijn grootste film was iets van 84 mb dus met die limiet heb ik nog niet te maken. En er wordt toch flink gecompressed...
@René: Ja, ik begrijp het ook helemaal. Niet...
@Renesmurf: Een goede keuze dus om naar YouTube over te schakelen. Over de buitenlandse taal (dat is Gronings trouwens ook), dat doe ik al sinds jaar en dag bij CasaMovies...
@Piet: Graag gedaan! Ja, vooral in de credits, als het beeld links samentrekt, ben je best slank. Films met mij in de hoofdrol worden in hun geheel in de credits afgespeeld... :-)
Goede reis morgen!

Leuke video.

Jammer dat je nooit gewone beelden laat zien. Ik bedoel, plaatsen waar ook arme yu'i Korsow's dagelijks komen. Ik heb zo'n zin om beelden van de Plaza (markt) te zien, Boka Samí etc. Wie weet krijgen we ze te zien voordat je verhuist. :)

Ik, totaal onder de indruk van de dolfijnen, laat enthousiast de beelden aan T. zien.
T.'s reactie: "Mwa, leuk hoor, maar dat heb je ook in harderwijk" (het dolfinarium aldaar).

:-)

Ik vond het wel spectacuair!

@Bou(n)tie: Tsja, het zijn nu eenmaal familiefilms. Maar de Marshe Bieu is zeker een goed idee, wie weet...
@GJ: Lekker nuchter die T... :-) Maar kun/wil je in Harderwijk ook buiten met de dolfijnen zwemmen?

Ik kijk al uit naar al die rgen films die je gaat maken in ons land...

Hele leuke film, vooral de dolfijnen zijn spectaculair.
Prachtige beesten!
Ik heb de speciale 'encounter' foto's van Piet en Emmy gezien, ze staan prime bij Piet.

Casa, geen idee, zal wel niet.

(ps heb je weer niets met mijn tip gedaan he!)

:-)

@Brillie: Sneeuw, daar wachten we op. Regen hebben we al, zoek maar eens op "Isla di Awaseru" in video.google.com...
@Angel: Dank je, Piet mag er anders ook zijn. De encounter-foto's zijn erg mooi maar daar hangt ook een prijskaartje aan..
@GJ: Zo ben ik. Maar vertel eens, welke tip was het ook alweer? (Dan kan ik er de volgende keer wellicht rekening mee houden als ik hem niet weer vergeet)

Owh.. FC Groningen ;-)