« Overpeinzingen op zondag | Main | Caryl Monte en de Slotverklaring »

CasaLog is Site van de Dag

Toen de stembiljetten voor de Eilandsraadverkiezingen van vrijdag 20 april 2007 in de brievenbus lagen verzuchtte Lucy: "Eindelijk ga ik dan eens stemmen. In Santo Domingo kwam er werkelijk altijd iets tussen, precies op het moment dat ik moest stemmen. En nu gaat het op Curacao gebeuren dat ik voor het eerst ga stemmen."

02.04.2007: CasaLog is Site van de Dag bij Dolfijn FM. Klik voor groter.Afgelopen vrijdag moest ik wegens het overlijden van mijn moeder snel een vlucht naar Nederland boeken. We vertrekken vrijdag 6 april en komen zondag 22 april weer terug op Curacao. Door de omstandigheden duurde het een dag voor het tot ons doordrong, we gaan de verkiezingen missen. "Het is toch ongelofelijk", riep Lucy uit, "nou denk ik hier kan niets misgaan en kan ik weer niet stemmen!"

Maandagmiddag belde Egon Sybrandy van radiozender Dolfijn FM. Het CasaLog is Site van de Dag en dat leverde een live-interview op tussen Egon en ene Peter hetgeen wel enigszins vreemd is aangezien degene die de verhalen schrijft CasaSpider heet. Lucy maakte er een movie van die vanwege gebrek aan kleding echter niet voor publicatie geschikt is.

Vanaf 9 april verschijnt elke dag een lijsttrekker in de Dolfijn FM studio om door Egon Sybrandy en Yves Cooper aan de tand te worden gevoeld. Zij lossen het duo Maarten Schakel en Tony Castro af die hiermee zijn begonnen voor de Statenverkiezingen van 27 januari 2006. De interviews uit 2006 zijn door mij destijds tamelijk acuraat opgeschreven hetgeen een soort van monnikenwerk was.

Of ik plannen had om dat dit jaar weer te doen, vroeg Egon. Op 9 april zitten wij echter in Nederland en het is zeer de vraag of er tijd is om aan dit karwei te beginnen. Maar de vingers jeuken wel.

Hoe dan ook is het een hele eer om als Site van de Dag te worden uitgekozen, dat verzacht het leed van twee niet gewonnen Dutch Bloggies een beetje. De fles Tequila kan weer in de kast blijven staan.

Comments

Heb je je blootgegeven voor de radio?

Gefeliciteerd met de uitverkiezing! De Dutch Bloggies van 2008 kunnen je niet meer ontgaan. Begint de film voor of tijdens het interview?

Het on line stemmen is nog niet tot Curaçao doorgedrongen?

Geen webcamtelefoon dus? Bel je wel even als je er bent, kijken of de meiden Luch in het echt ook cool vinden. Jammer van dat stemmen, het kan niet altijd mee zitten.

Ik deel nooit twee keer een lintje uit. Dus daar moet je dan maar het even mee doen.

Stemmen kan je nog vaak genoeg doen. Dus daar zou ik geen traan om laten. Om het gebeuren zelf wel.

@Cockie: Daar komt het wel op neer ja... ;-) Nu maar hopen dat Lucy niet weet hoe zij video's in YouTube kan uploaden!
@Piet: Hoho, dan ken jij de jury van de Dutch Bloggies nog niet. Volgend jaar mag Luchiano een poging doen. Jammer genoeg of misschien wel gelukkig voor de lezers begint de film tijdens het interview... ;-)
@Irene: Neen, wij lopen ettelijke mijlen achter op Luxemburg. Het ouderwetse machtigen moet het hem doen...
@Jannie: Neen, mijn telefoon kan net bellen en daar houdt het wel mee op. Ik bel je, maar Luchiano heeft minstens drie weken nodig om de kat uit de boom te kijken...
@Brillie: Eens is de eerste keer, was wel een leuke primeur geweest!

@Casa: Geef nie die van mij ook.

je kan toch wel stemmen als je niet thuis bent?
Zoek dat eens uit, want stemmen is heel belangrijk.

En zo`n Dutch bloggie zou je niet moeten willen, daar heb je niks aan.

De eerste keer, komt nog altijd. Immers je eerste keer is je eerste keer. En kan niet de tweede keer zijn, als de eerste keer nog niet geweest is.

@Jannie: Dat wordt dan lang naar elkaar kijken...
@Renesmurf: Maak je geen zorgen, daar ben ik al mee bezig. Machtigen schijnt de oplossing te zijn...
@Brillie: Voor alles is een eerste keer. Het lijkt alweer een hele tijd geleden...

Sjonge! Site van de dag, da's niet mis :)
Zeer verdiend btw.

Je had ook een dutch bloggie moeten winnen, maar met die jury wonnen enkel onbekende weblogs :)

Ha, dit is nog leuker dan een ducht bloggie winnen toch?

Ben hier trouwens weer voor het eerst sinds een tijdje, wil je alsnog heel veel sterkte wensen met het verlies van je moeder.

Lieve Casa,

Sorry, sorry en nogmaals sorry de laatste dagen ben ik zoo druk geweest met van alles dat ik je weblog niet heb gelezen. Allereerst gecondoleerd met het verlies van je moeder. Heel veel sterkte gewenst en natuurlijk ook voor je vader en de rest van de familie. Ze is gaan rusten....

Naast de trieste dingen gebeuren dan ook weer mooie dingen. Gefeliciteerd met de "site van de dag".

gefeliciteerd met de"site van de dag".
groetjes uit zeeland

@GJ: Dat is zeker niet mis en ik ben dan ook zo trots als een aap. Voor de volgende Dutch Bloggies doop ik mijn weblog om in "De Casa Rossa Meisjes"... ;-)
@Cinner: Veel leuker! En dank je wel voor je condoleances...
@Donna: Als je een paar dagen het CasaLog niet hebt gelezen hoef je je echt niet te verontschuldigen hoor... :-) Maar dank je wel voor je mooie woorden...
@Carla: Dank je wel Zeeland, nu op naar Site van de Week!