« Disco Party bij Ino & Bente | Main | Foto's met een verhaal (4) »

De nieuwe Marten Hoepla

De Dutch Bloggies verkiezingen zijn in volle gang en deze week is het de beurt aan de categorie Best Geschreven Weblog. Het CasaLog is één van de elf genomineerden en ja ik weet dat ik beloofd heb niet meer om stemmen te leuren. Helaas moet het toch gebeuren en dat heeft een reden.

Na zorgvuldig onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat het werkelijk best geschreven weblog dat van Marten Hoepla is. Jammer genoeg voor Marten geldt dit voor het jaar 2005, zijn topjaar. Een van mijn favoriete posts is Abricoteren: bedrijf 1 van 5. Maar ja, abricoteren deed hij in 2005 en aangezien de verkiezingen gaan over het afgelopen jaar valt Marten dus af.

Maar er is een alternatief. Luchiano (9) had zondagavond zichtbaar plezier bij het maken van het dagelijkse verhaal voor zijn Latios weblog. Uiteindelijk moest ik hem een klein beetje helpen om met behulp van Microsoft Image Composer 1.5 (!) enige effecten toe te voegen. De regie was hierbij helemaal in handen van de kleine man.

Bij het lezen en zien van het resultaat getiteld De wereld in karton dacht ik meteen en direct: "Luchiano is de nieuwe Marten Hoepla!"

Aangezien Luchiano niet meedoet aan de verkiezingen ligt het voor de hand de stem uit te brengen op dat andere weblog binnen hetzelde domein. En dan komt men uit bij het CasaLog. Dat is logisch. Een mooi overzicht van de genomineerden inclusief hun laatste entries vindt men bij originalsignal.nl.

Verder is het wachten op de jaarlijkse uitreiking van de LogSpiders® die traditioneel gelijktijdig plaatsvindt met de Dutch Bloggies. Twee genomineerden zitten reeds in mijn hoofd, een man en een vrouw. De criteria zijn helder, alleen met een goede motivatie kan daarvan afgeweken worden.

Stemt allen CasaSpider, ja ook gij Brillie en Renesmurf!
Voor Luchiano aka de nieuwe Marten Hoepla.

Comments

Ik vind mezelf wel tien keer beter dan jij, dus ik zie geen enkele reden om op jou te stemmen.

Toegegeven, Luchiano heeft wel aanleg voor drama.PS. Goed merk SHARP!!!!!.

Voor mij is het niet logisch dat een stem op Luchiano bij jou terechtkomt. Dit lijkt op kiezersbedrog!

@Renesmurf: Je hebt helemaal gelijk. Zie het als dat jij jurylid bent bij een Mr. Universe verkiezing. Ondanks dat je tien keer mooier bent dan de kandidaten kun je toch op een van hen stemmen...
@Gepensioeneerde marineman: Ja het is me wat in die wereld van karton. Over de Sharp zijn wij bijzonder tevreden, heb jij misschien aandelen?
@Piet: Zolang het er alleen maar op lijkt heb ik er geen moeite mee... :-)

Het is mij tot dusverre niet gelukt om mijn stem uit te brengen, vorig jaar ging dat heel makkelijk, maar nu loopt er iets mis.

Een jurylid van vrouwenverkiezingen stemt op de dame waar die het meest geil van wordt.
Ik vind die vergelijking wat banaal, bovendien maken weblogs me niet echt geil, ook niet als de logger op zichzelf geilt.

@Renesmurf: Over op zichzelf geilen gesproken!! Jij vindt jezelf ook beter dan Casa, dus ALS die op zichzelf geilt, dan staan jullie quitte!! Ten tweede, heb je wel eens van eigen roem gehoord en wat daar het kenmerk van is? Ik denk het wel, maar om je geheugen even op te frissen, dat STINKT!!!!

@Cyberjunk: Dat was sarcasme, zoals mijn reactie`s wel vaker.

Kan ik ook blanco stemmen?

NIETS MOET. Laat ik daar even duidelijk in zijn. Ik wil helemaal NIETS te maken hebben met dat gebeuren. Een weblog met een lintje hoeft helemaal niet mee te doen aan dit soort onzin. Het gaat er in de wereld niet om wie de beste is. Maar om wie er waardering krijgt voor zijn of haar werk. Hoe goed en hoe slecht het ook kan vergaan in de omstandigheden van iemands bestaan. Mensen die erg achterstand hebben in het leven kunnen prachtig schrijven. En zullen niet winnen, omdat ze geen ons kent ons vriendjes hebben die voor ze stemmen.

Het is dan ook een schande, dat je hier een oproep doet voor een stem.

Ga ook maar een paar forums af, en plaats een oproep op marktplaats... STEM OP MIJ... is het al zo erg?

In dat geval, zou ik het bijna eens zijn met Rene. Maar wetende dat mijn blog nog tien keer beter is dan die van Rene... roep ik mensen op om NIET voor je te gaan stemmen.

Geen ons kent ons stem uitbrengen. Maar dan winnen op eigen kracht.

Ik ben qualitate qua bijna verplicht om op jouw te stemmen. Maar ik doe het niet. Ik weet niet waar het stemhokje is. En ik ben het met Brillie eens dat dergelijke verkiezingen het peil naar beneden trekt. Maar wel: ik vind jouw log wel heel goed, maar heel speciaal is "de wereld van karton" van Luchiano. CasasPa

Ik sluit me bij Brillie aan!

@Cyberjunk: Waar gaat het mis? Je hebt je waarschijnlijk al eens geregistreerd, heb je je gegevens nog?
@Renesmurf: Ik proef hier toch enig gevoel van miskenning... :-)
@Cyberjunk: Smurfen kennen geen seksuele gevoelens en kunnen dus ook niet geil worden. Stinken kan altijd natuurlijk!
@Iamzero: Heb net contact gehad met de organisatie. Zowel blanco- als niet-stemmers kunnen dit duidelijk maken door het bolletje voor CasaSpider zwart te maken...
@Brillie: Het CasaLog vind ik toch een stuk geschikter om mijn oproep te doen dan marktplaats.nl. Met je stelling dat jouw log tien keer beter is dan dat van Rene ben ik het absoluut niet eens. Dat zou impliciet betekenen dat jouw log namelijk 100 maal beter is dan het mijne!
@CasasPa: Het stemhokje is gemakkelijk te vinden. Als het niet lukt kan Truus je wel helpen...

@Allen: Het is een hopeloze zaak. Mijn enige trouwe en loyale fan lukt het niet om te stemmen, vrienden betichten me van verkiezingsfraude, familie kan en wil het stemhokje niet vinden en mijn logbroeders verketteren me. De kans op een podiumplaats is verkeken. Misschien dat de nieuwe mensen die via het stemformulier langskomen met de hand over het hart strijken, BOEHOEHOE...

Mijn stem heb je, niet naar aanleiding van je bovenstaande smeekbede (heb gisteren al mijn stem uitgebracht), maar gewoon omdat ik vind dat dit een goed en duidelijk geschreven weblog is.

Maarre, reken er wel op dat we volgend jaar met z'n allen Luchiano nomineren! :-)

Maar je had dit toch al een tijdje geleden gevraagd om op je te stemmen en dat heb ik toen trouw gedaan. Waarom wil je nu dat we weer op je moeten stemmen?
Enne waar blijven mijn tips?

@Jan: Dank je, op Deventer kan men bouwen. En uiteraard is het volgend jaar Luchiano's beurt!
@Donna: De vorige keer was het om bij de genomineerden te komen. Dat is gelukt, in deze (tweede) ronde wordt de einduitslag bepaald. De tips komen eraan, ik hoop vandaag nog...

hoppakee..
en geheel terecht die stem van mij! :)

Lieve Casa, (sorry voor deze aanhef)zo loyaal en trouw als jij mij inschat ben ik niet. Echt niet. Ik neem namelijk weer een tijdelijke reactiepauze, in elk geval verminder ik mijn reacties weer tijdelijk. Ik blijf alles wel lezen. En ik kom altijd wel terug, dat weet je ook, maar als er een behoorlijke dip dreigt te komen opzetten, dan moet het even kalmer aan. Komt wel weer goed, dat weet ik uit ervaring. Maar schat me vooral niet te hoog in qua loyaliteit en trouw, want anders zou ik je door mijn reacties wel blijven steunen, ongeacht hoe ik me zou voelen.

@GJ: Dank voor je stem. Persoonlijk vind ik dat de stem van de winnaar van een Lifetime Award voor minimaan tien geldt!
@Cyberjunk: Met loyaal en trouw bedoel ik niet dat je er altijd moet zijn met je reacties maar veel meer dat jij altijd het goede zoekt in wat ik ook schrijf. Dat staat overigens niet gelijk aan niet kritisch kunnen zijn, maar het is de toon die het hem doet. En jouw toon spreekt mij nu eenmaal erg aan. Doe maar even kalm aan (retraite?) en als de tijd daar is zie ik je reacties weer met plezier verschijnen!

die opmerking die je naar GJ doet is werkelijk de doodsteek!

Dus iemand die wat gewonnen heeft is dan ook nog eens meer waard????

Foei toch!

hihi :)

Ik ben niet zo gek op kids, maar die weblog van Luciano vind ik wel erg cool. Die gaat bij mijn links!

@Renesmurf: Haha, ik maak het geloof ik elke keer erger. Zal me proberen in te houden deze keer. Geloof me, jouw stem is me heel veel waard!
@GJ: Je lacht zeker om die Smurf... ;-)
@Xaviera: Het was een experiment, maar ik sta soms versteld van wat hij opschrijft. En dat ook nog eens iedere dag, okay met (zachte) dwang maar toch. Hij zal het leuk vinden jou als fan erbij te hebben!

ow ik krijg ieder jaar weer de rillingen.....behalve van jouw prijzen..die zijn uit je hart en dus mooi.....de dutch bloggies winnen om verkeerde redenen mijns insziens en ik val niet in de doelgroep van stemmers daar, dat weet ik heul zeker........

@Paola: Ach, ik neem het niet zo serieus. Vind het al lang mooi genomineerd te zijn. Volgend jaar doet Luchiano in mijn plaats mee... :-)