« Heksen op Eerste Kerstdag | Main | Filosofisch moment na diefstal tuinameublement »

Charisteas laat Diana huilen

Om half acht zit ik voorzien van een mok koffie voor de buis. ESPN zendt Feyenoord-PSV live uit. Naast mij kijken Lucy en Diana, deze keer niet in Feyenoord-pyjama. Tijd voor RealWrite™.

Angelos Charisteas scoort de 1-1 tegen PSV.De eerste twintig minuten is Feyenoord sterker, tot het moment dat Cocu doelman Timmer met een licht afzwaaiend afstandschot er wel heel slecht uit laat zien. Hierna neemt PSV het heft in handen maar CasaSpider wanhoopt niet. Immers, voor Feyenoord excusez le mot schijt PSV in de broek.

Ongeveer in de 38e minuut krijgt Feyenoord een vrije trap. Van rechts krult de bal links het strafschopgebied in waar Angelos Charisteas heel knap voor zijn man komt en hem in het doel kopt. CasaSpider juicht uit volle borst, hij heeft altijd al van tzatziki gehouden. Het is de eerste goal in elf wedstrijden die PSV tegen krijgt.

Als ik uitgejuicht ben hoor ik nog steeds lawaai. Naast mij is Diana (7 maanden) oorverdovend aan het huilen, ze is kennelijk nogal geschrokken van Charisteas. In de pauze kalmeert zij een beetje. Voor de zekerheid neemt Lucy haar mee naar de slaapkamer.

In de tweede helft is Feyenoord gevaarlijker. Vooral Royston Drenthe is goed in vorm en troeft opponent Ibrahim Afellay een paar keer knap af. Na 70 minuten is de koek echter op, de krachten vloeien weg uit de Rotterdamse benen. PSV lijkt genoegen te nemen met een gelijkspel en dringt niet echt aan.

Een mooi begin van Tweede Kerstdag zo'n voetbalwedstrijd.

Comments

Ja, het was een leuke match. Ik was blij dat espn het uitzond. Altijd weer een verrassing of ze het wel of niet uitzenden.

Jammer van het massale "Kluivert moordenaar" ...

hmmmm charisteas.......was dat niet die ajaxspeler waar alle supporters zo gezellig tegen deden? ;-)

De televisieprogramering is hier maar dikke prut.
Nieuwe zenderindelen is niks waard.

op prime time kiezen uit toon hermans, maxia of lord of the rings deel 3.

Dus maar weer achter de pc gekropen.

Haha, je bent grappig.

@Bodo: Deze keer wist ik het van tevoren, hoorde het zaterdag op ESPN dat toen PSV-Willem II uitzond. Voor het overige hebben ze inderdaad een nogal vreemde programmering. Het Legioen is wel eens origineler geweest moet ik toegeven...
@Paola: Precies, maar zo gauw hij scoort is hij weer onze vriend. Zo gaan die dingen... :-)
@Renesmurf: Zelfs op BVN hier is Toon Hermans te zien. Ben vergeten te kijken of het nog in zwart/wit is. Daarom zit ik nu ook achter de laptop...
@Pascal: Dank je wel! Immers, dat hoor ik niet vaak...

Gelijk spel staat voor mij gelijk aan verliezen. Immers je kan de punt hard nodig hebben.... Nee, voetbal kan mij nog steeds niet boeien. Als de Panorama bezorgd wordt , scheur ik die voetbal page er helemaal eruit. En gaat in de bak van de folders.

Viel mij niet tegen van Feijenoord. Maar ik was nog meer in mijn sas met Willem II: 2 -1 en 10 punten voor Faas jr. CasasPa

Is Diana door Cheristeas geschrokken of... ik denk toch eerder door jouw harde gejuich.

De titel had dan ook moeten zijn ´Casa laat Diana huilen ´

haha .. die Casa .. hij weet het weer prima in te pakken ..

@Brillie: Dat klinkt allemaal niet relaxed, maar met AGOVV in de buurt kan ik mij dat wel voorstellen...
@CasasPa: Een bekend fenomeen, door een (EK) voetbalpoule moest ik eens voor Frankrijk zijn tegen Engeland. Brrr. Maar Faas jr. doet het op dit moment een stuk beter dan sr.
@Donna: Neen, het was echt Charisteas. Ik weet het zeker, want ik juich altijd heel ingetogen...
@Tonto: Dank je, maar vlak ook de rol van Charisteas niet uit!

haha grappig verhaaltje. Misschien iets voor de rotterdamse griek: Charisteas schotel.

Cerito+Verhuist=Marie Pampoen

Ik zei het al:Ajax bang voor Feyenoord. Ajaxieden kregen straftraining.

@Pascale: Een mooie naam, maar het eten smaakt mij toch beter als het een vrouwennaam is. Nou ja, behalve dan de Nana Mouskouri Mixed Grill... :-)
@Marie Pampoen: Op een of andere manier staat de naam Marie je wel. Je woont nu vlakbij mij!
@Hans: De straftraining was meer vanwege Vitesse en Excelsior. Maar als het zo doorgaat mag Ajax binnenkort ook voor Feyenoord bang zijn... :-)

Ik herinner me nog een kort filmpje, van de zomer opgenomen, waarin er enig commentaar geleverd werd door CasaSpider tijdens de wedstrijd NL-Portugal... Als het commentaar deze keer net zo iets was, snap ik volkomen waarom Diana begon te huilen...

@ Casa: AGOVV ? Wat is dat? Nooit van gehoord. ;) Ik weet dat het in Apeldoorn thuis hoort, maar daar is dan wel alles mee geschreven. Ik heb er echt niets mee.

PS: Waar blijft je log over de gewonnen punten van deze vrijdagavond?

@Willisha: Dat is ook gek, heb het filmpje vandaag nog eens bekeken en zag HELEMAAL NIETS VREEMDS...

Tja wie moet er niet huilen van Charisteas ;)