« SQL Party te Granbeeuw | Main | De koning heeft de brief ontvangen »

El Sapo El Sapo (33)

1.

Wim Jans (uit Belgie) komt spare-ribs eten, Duvel drinken en domino spelen. Klik voor groter.Vrijdagavond kwam mijn Belgische collega-DBA Wim Jans spare-ribs met knoflooksaus bij ons eten. Een van mijn absoluut favoriete gerechten, kwam dat even goed uit.

Diana (7 maanden) at met ons mee. Ook zij is dol op spare-ribs, met een beetje fantasie lijken de botten op het hout van haar wieg. Waarover later meer.

Voordat we overschakelden op de Polar waren er een paar ijskoude Duvels. In totaal gingen er genoeg calorieŽn doorheen om een dozijn dokwerkers voor een dag van energie te voorzien.

Daarom moest er na het eten gesport worden, domino. Het voordeel van dominostenen boven kaarten is dat ze niet wegwaaien en tegen nattigheid kunnen. Nadeel is dat het schudden, hetgeen gebeurt door met twee handen de stenen over de tafel te bewegen, veel lawaai maakt. Diana werd er iedere keer wakker van.

2.

De overblijfselen van haar wieg na Diana's beveraanval. Klik voor groter.In de vorige El Sapo stond dat Diana een bever is, wat ontbrak waren de foto's. Dat is bij deze goedgemaakt.

Speciaal voor de foto zette ik haar op de juiste plaats in de wieg waar zij direct begon te knagen. Don't try this at home!

Het is niet zo dat Diana verder geen eten van ons krijgt, neen na een paar happen hout is zij gewoon in haar nopjes.

De zijkant van de wieg doet inmiddels enigszins denken aan de muur van een gevangenis waarop de gevangene streepjes zet om bij te houden wanneer hij eruit mag.

3.

De verloedering slaat toe, Talpa op Curacao. Klik voor groter.We hebben Talpa. Nou ja, op kanaal 20 van TDS zijn diverse Talpa-programma's te bekijken.

Zaterdagmorgen keek Lucy naar Deal or NO Deal met Beau van Erven-Dorens. Meteen daarna kwam Linda de Mol met een soortgelijke koffertjes-show.

Op zondag 17 december gaat het echte programma van start. In de Extra stond dat er extra voor betaald moet worden. Voor de gewone programma's 12 gulden (Ä 5.25) en voor de sport met De Wedstrijden 20 gulden (Ä 8.70) per maand.

Daar beginnen wij dus niet aan. Helemaal nu niet, immers de Eredivisie gaat vanaf morgen de winterpauze in.

Comments

De nopjes van Diana zijn ook om op te vreten, zo lief!

Zo klein en dan al spare ribs. Wat gaat het snel!! Geniet er nog maar even van over een tijdje eet ze niets meer. :-)

Wat een kleine dondersteentje die Diana... en nog lachen ook he!!!

Spareribs met bier lekker..

Toevallig (tegelijkertijd dat ik dit lees van jouw) kijk ik nu ook naar Beau en Linda in een nieuwe programma m/v.

Ik dacht het al: het is gewoon boeventuig. Maar volgens mij spelen ze nog even door hoor. Voor de volledigheid nog even het resterende programma van Ajax voor dit jaar, dus je kunt je nog bedenken:

17/12/2006 12:30 Excelsior-Ajax
24/12/2006 12:30 Vitesse-Ajax
27/12/2006 20:15 Ajax-Roda JC
30/12/2006 14:30 NEC-Ajax

Deal or NO Deal: Ik kijk dat iedere werk dag. PRachtig hoe gulzig mensen kunnen zijn. En vooral hoe weinig mensen iets durven te doen.

Ik heb niets te verliezen. En ga zeker door tot er niets meer te halen valt.

Want ik kom niet voor minder dan 250.000 euro naar Talpa toe.

Trouwens Talpa heet vanaf vandaag Tien. Tel de bolletjes maar eens.

Betalen voor tv doe je sowieso al, daar hoeft niet nog meer bij.

Diana is leuk!

Diana is echt een plaatje! Weet zeker dat ze een bijtring heeft, maar dat ze daar niet op knaagt!

@Cockie: Ja, ze heeft lieve nopjes... ;-)
@Jannie: Nou, de spare-ribs waren eigenlijk voor het effect. Zout varkensvlees is niet aan te bevelen...
@Donna: We hadden hier ook Beau en Linda maar ik weet nog steeds niet of het 'live' is. Zag gisterenavond wel een belspelletje. De ondergang van de wereld is nabij!
@Bodo: Het gaat dus nog even door. Als er een garantie is dat Ajax van Vitesse, Roda en NEC verliest abonneer ik me direct... :-)
@Brillie: Het concept met de koffers is aardig (Postcodeloterij), maar je moet het niet te vaak zien. Dan gaat het vervelen. Je hebt er wel heel wat voor over, 250.000 euro betalen om bij Talpa te komen. En ze willen je nog niet?
@Renesmurf: Precies, dat stuit mij tegen de borst!
@Trezeguet: Diana knaagt ook op haar twee bijtringen, maar kennelijk is hout toch uitdagender... :-)

Neuh, nooit gezien dat programma. Maar dat komt omdat ik talpa ook tien keer niets vind.

Camarados&Casa tv.. daar zullen de mensen best wel voor willen betalen :-)

De webloggers klimmen gestaag: 46e. En Faas jr. nadert het podium. Vanavond goed gegeten, niet op een houtje gebeten. CasasPa

Klopt. John is nog altijd pist over een opmerking die ik maakte over zijn rug. Dat hij te snel programma's weer van de buis haalt. Dat hij geen ruggegraat heeft. Nou ja, dan weet je het wel... John rookt dan weer een kankerstokje, en nog een, en nog een, en maakt dan een besluit. Brillie is niet meer welkom.

PS: John heeft tegenwoordig een leesbril...

@GJ: Naar De Wedstrijden kijk je toch wel? Een gezamelijk tv-project lijkt mij wel wat!
@CasasPa: Dat bedoel ik, pagina twee lonkt. Faas doet het niet slecht op zijn oude dag. Goed eten doet wonderen... :-)
@Brillie: Jammer. Misschien een item voor bij Het spijt me, om het weer goed te maken tussen jullie. Aan een leesbril ontkomen uiteindelijk weinigen...

leuk die foto's van Diana! en van de wieg....

@ Casa: Dat programma is niet meer op de TV, dankzij John. Hij zag de bui al hangen.

Tot nu toe kan ik nog steeds lezen zonder versterking. En dat met de toch wel verkleinende letters door de - sterkte van mijn bril.