« De Samsonite, de ezel en het vastzittende autoraampje | Main | Stemwijzer 22 november 2006 »

Guess who's back

De Samsonite is weer terug op woensdag 8 november 2006, hij mag wel eens uitgemest worden! Klik voor groter/sluiten.Vanaf woensdagmorgen half acht belde ik naar het kantoor van Star Lease. Om acht uur werd er eindelijk opgenomen. "Je raadt nooit wat er is gebeurd", zei ik tegen Yair. "Hebben ze je gestopt?", was zijn eerste reactie.

De autopapieren bestaande uit keuringskaart, verzekeringsbewijs en belastingformulier ontbraken namelijk in mijn auto en de politie controleert heel regelmatig. Als de papieren ontbreken wordt de auto onverwijld in beslag genomen.

CasaSpider: "Neen, ik heb weer iets in de auto achtergelaten."
Yair: "Je rijbewijs?"
CasaSpider: "Haha, neen mijn Samsonite koffer."

Gelukkig stond de Toyota Corona nog bij Star Lease. De man die hem eigenlijk al heel vroeg op had willen halen kwam wat later. Yair beloofde mij de achtergebleven spullen met de autopapieren die ochtend nog langs te laten brengen. Een uurtje later was het zover, de Samsonite was terug.

O ja, het raam aan de bestuurderskant van de Corolla zoeft na een lichte tik op de daarvoor bestemde knop weer automatisch omhoog en omlaag. Als het meezit zit het ook mee.

Comments

Nou, dat is dan allemaal weer heel goed afgelopen. Ook goede dingen vallen blijkbaar samen, net zoals het feit dat een ongeluk zelden alleen komt.

Je bent vast een gelukkig man! :)

@CJ, ik schrok van jouw reactie op mijn log, maar nader inziens bleek het om een copycat te gaan! :)

Je Samsonite zit inderdaad vol, swa! Doet me een beetje denken aan een 007-film .... alleen in jouw geval is het een 958-film (ik neem aan dat het niet DE juiste cijfer combinatie is .... of wel?)

Een veel gebruikt artikel.

GJ, wat bedoel je precies? Kan ik nu wel of niet terecht waar het om comments op jouw log gaat? Een copycat, daar heb ik nog nooit van gehoord. Bovendien zet je een soort knipoog achter dat woord. Ik kan een geintje van je hebben, maar verklaar je nu eens nader. Ik wil af en toe best wel eens op jouw log gaan kijken en ook reageren, maar dan wil ik graag weten wat je bedoelt met een copycat en of ik bepaalde dingen moet doen of laten om te kunnen reageren.

@Cyberjunk: Geluk trekt geluk aan en pech pech. Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld...
@GJ: Jazeker! Heb de reactie van Cyberjunk even bij jou bekeken. Ondanks dat deze persoon cyberjunk.nl heeft geregistreerd is er voor mij maar 1 echte Cyberjunk...
@Don Amaro: Spider, CasaSpider. And I want my Duvel shaken nor stirred.
UITERAARD is 958 niet de juiste combinatie, je denkt toch niet dat ik zo dom ben om mijn code openlijk op internet te zetten? Immers, het is 442...
@Hans: Vooral een veelgesjouwd artikel...

@Casa: Bedankt, jouw opmerking tegen GJ over mij heeft mij duidelijk gemaakt wat er gebeurt op zijn blog. Er staat daar inderdaad een reactie van een cyberjunk en die reactie is niet van mij afkomstig, dat weet ik zeker. Ik heb me inmiddels geregistreerd op zijn blog onder de naam CJ, zo noemt hij me hier zelf ook. Bedankt dat je mij als de enige echte Cyberjunk beschouwt, dat doet me plezier. Maar wat zou er gebeuren als hier nog iemand opdraaft die onder de naam Cyberjunk wil gaan reageren? Zou die dan hetzelfde probleem krijgen als ik bij GJ? Bij jou heb ik nog geen mogelijkheid gevonden om me met een loginname en een password te registreren. Het enige dat remmend kan werken voor een andere persoon dan ik die onder Cyberjunk wil gaan reageren is de frequentie waarmee ik hier reageer, dan heeft men snel genoeg in de gaten dat er al een cyberjunk aanwezig is.

Het zou leuk zijn als Diana (prinses) en Luciano met Koninging Beatrix op de foto mogen. Proberen is de moeite waard.:)

Krijg je dat ding nog wel open met alle roest enzo? ;)

PS: Nu ik mijn laatste comment nog eens doorlees stel ik me zelfs de vraag of ik een geheel andere naam moet gaan bedenken om me mee bekend te maken op weblogs. Eigenlijk heb ik daar helemaal geen zin in. Iedereen kent mij hier als cyberjunk en dat zou ik het liefst zo laten. Beste Casa, wat is jouw mening hierover?

@Cyberjunk: Graag gedaan. De kans is niet zo groot dat de Cyberjunk die onder jouw naam bij GJ reageerde dat hier ook gaat doen. En indien wel dan moet hij (zij?) zijn naam veranderen. You are the one and only Cyberjunk!
@Boutie: Ik acht de kans heel klein, maar als de gelegenheid zich voordoet werp ik mijn familie in de strijd... :-)
@Cinner: Een Samsonite blijft altijd werken, zelfs in moeilijke omstandigheden!

Wat gek dat je nog geen PDA bezit, maar een vette dikke agenda?!

Jeetje, Als je zo zuinig ben op je samsonite moet je er ook wat beter mee omgaan en niet zo voldouwen met spullen. Zo forceer je het.
Ik dacht trouwens dat alleen vrouwen met zoveel spullen in hun tas rondliepen. Blijkbaar doen mannen dat ook.

Hoera, dat ding is terug, fijn zo!

Ja, wat dat betreft ben ik erg ouderwets. Misschien dat Sinterklaas er een voor me mee kan brengen...
@Donna: Je hebt helemaal gelijk, het is iedere dag weer persen en duwen. Tot ik er genoeg van heb en driekwart eruit gooi. Immers, ik gebruik hem toch voornamelijk voor mijn boterhammen!
@Renesmurf: Zeg dat wel, als hij er niet is weet je pas wat je mist...

@ Casa: Het zal vast wel om de PDA gaan. Maar die zal je dan toch zelf moeten kopen. Want Sinterklaas.... je weet wel.

Je zult nu wel gelukkig zijn.

Lekker vol die koffer, zit je hele leven erin? Ik herken nog een Transfer-map maar waar laat je je kleren...